Go Back   Forum 4Tuning > AUTO COMERCIAL > Bazar AUTO - PIESE, ACCESORII, CONSUMABILE, etc > Bursa serviciilor AUTO

Bursa serviciilor AUTO Cereri si oferte de servicii AUTO

Reply

Thread Tools
Old 24-01-08, 01:37   #1
vivalldi

Stock

Default [Oferta] Service Auto

Un service auto bunicel : Kunty Autoservice . Zona 1 Mai .
www.kuntyautoservice.ro
vivalldi is offline   Reply With Quote
Old 08-12-12, 22:14   #2
stormsurfer

Stage 2

Exclamation Re: [Oferta] Service Auto

Cat de bunicel?

Ca daca fac service asa cum pun rotile.. (oricum) aveti mare grija de vietile voastre.
Am fost la acest service/vulcanizare ca sa-mi schimb rotile cu unele de iarna. Patronul munceste cot la cot cu angajatii ca sa iasa treaba "bine". Acesta a dat jos rotile de vara pe partea stanga si s-a opintit in niste inele de centrare care au ruginit in timp si au intepenit acolo (pe butuc). Acest lucru l-a speriat tare si mi-a spus ca nu poate sa-mi puna jantele de iarna pe motiv ca inelele trebuiesc scoase "la cald" - s-au incins si sunt SUDATE acolo.
NU asta ar fi problema, am fost de acord sa imi puna la loc rotile de vara si sa plec. Nu mi-a cerut nimic, decat sa-mi pun singur rotile de iarna inapoi in masina

Bun.

Patronul monteaza roata din stanga fata, iar pe cea din stanga spate il pune pe un angajat s-o monteze. Chiar imi amintesc discutia dintre ei.. dupa ce baiatul a strans roata, l-a intrebat pe patron daca cea din fata e stransa si el n-a schitat nici un gest. Din reactia lui am inteles si eu si probabil si angajatul ca le-a strans (prezoanele).

Plec de acolo si aproapierea casei incepe sa-mi bata roata stanga fata. Verific prezoanele si constat cu stupoare ca erau doar INFILETATE. Patronul a fost contactat si a dat-o in chestii de genul "au fost probleme cu inelele de centrare" si "eu am vrut sa le strang cu pistolul, dar baiatul a zis sa nu..".

Vreau sa fac un mic comentariu in legatura cu ultimul citat. EU i-am adus la cunostinta faptul ca prezoanele mele antifurt aveau in specificatii trecut negru pe alb SA NU SE FOLOSEASCA PISTOL PNEUMATIC PT CA LE DISTRUGE.

Nu i-am spus niciodata sa nu foloseasca pistolul in rest. Si asta NU inseamna ca daca nu poti face cu pistolul NU LE STRANGI (prezoanele). Ca pana la urma prezoanele pot fi stranse si cu o coarba nenorocita (aveau o coarba lunga de aici pana-n spania, nu asta era problema).
Am scris aici pentru ca vad (chiar si dupa x ani) ca-si mai faceau si reclama.
Sfatul meu: nu solicitati bon fiscal, ci test psihologic! Cel putin celor de la Kunty Autoservice.
M-a deranjat cel mai mult ca isi bat joc de vietile oamenilor, asa ca inca o data, aveti mare grija!
stormsurfer is offline   Reply With Quote
Old 15-11-15, 21:00   #3
stormsurfer

Stage 2

Default Re: [Oferta] Service Auto

m-am mai calmat de atunci... jur...
stormsurfer is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -