Go Back   Forum 4Tuning > AUTO COMERCIAL > Bazar AUTO - PIESE, ACCESORII, CONSUMABILE, etc > Bursa serviciilor AUTO

Bursa serviciilor AUTO Cereri si oferte de servicii AUTO

Reply

Thread Tools
Old 13-09-07, 23:54   #1
razvan_gavan
4 Speed Squad Member

Stage 5

razvan_gavan's Avatar

Member of:
[4 Speed Squad]
Default Aduc produse de pe ebay, preturi avantajoase

Dupa cum spune si titlul, am posibilitatea sa aduc produse de pe ebay - in special partea de europa dar si state.Pot plati prin Paypal, ceea ce inseamna ca la plati de valoare mai mare nu percep comision de transfer bancar - de ex la o suma de 150 eur comsionul bancar este in jur de 40-50 de eur iar prin Paypal este aproximativ 5 eur.

Comisionul meu - pentru deranj, transport, plata si toate serviciile este de 8% -

de ex pentru un produs in jur de 100 de eur se vor plati:

-100 eur val produsului
-8% - comis meu
-val trasportului - de ex 15 eur - 50 eur

Total - 123eur - 163eur (in f de transport)

NA: pentru colete voluminoase, sau grele transportul variaza in functie de locatie si taxele curieruluiProcedura:

1. Gasiti produsul pe ebay.de, ebay.com si mi-l postati mie pe forum. Daca nu stiti sa cautati sau nu gasiti ceva anume, imi spuneti si va caut eu.

2.Va dau o cotatie de pret - pret produs + transport + comisionul meu (maxim 8% din val produsului sau 8$/eur daca produsul este mai ieftin)

3. Dau comanda, dupa care va spun suma ce trebuie sa o transferati in cont sau sa mi-o dati personal.

4. Semnam un contract prin care ma oblig sa returnez banii in cazul in care se intampla ceva cu comanda, sau sunt orice fel de probleme pe parcurs. Prin acelasi contract ma oblig ca in termen de x zile sa va livrez produsul in conditiile in care mi le da furnizorul de la care cumparam.

Avantaje: produsele de pe ebay sunt de o calitate ridicata, sunt mult mai ieftine ca la noi in tara.
Dureaza in jur de 5-10 zile pentru produse aduse din Germania.

Am adus pana acum pentru o gramada de persoane si m-am gandit ca sunt si doritori pe forum.

Date de contact:razvan_gavan@yahoo.com sau YM: razvan_gavan, tel 0724 960 917

Comenzile va rog sa le postati aici.

PS: contractul nu este obligatoriu, doar pentru cei neincrezatori, oricum va invit la mine acasa cand ne intalnim si ma si cunoaste foarte multa lume pe forum.
razvan_gavan is offline   Reply With Quote
Old 14-09-07, 17:15   #2
razvan_gavan
4 Speed Squad Member

Stage 5

razvan_gavan's Avatar

Member of:
[4 Speed Squad]
Default Re: Aduc produse de pe ebay, preturi avantajoase

Va rog ca pe viitor pentru cei care imi mai trimit mesaje sa cautati produse cu BUY NOW (sofort-kaufen) nu cu licitatie (bieden).

Multumesc
Old 01-10-09, 23:59   #3
razvan_gavan
4 Speed Squad Member

Stage 5

razvan_gavan's Avatar

Member of:
[4 Speed Squad]
Default Re: Aduc produse de pe ebay, preturi avantajoase

Inchideti va rog topicul