Go Back   Forum 4Tuning > AUTO COMERCIAL > Bazar AUTO - PIESE, ACCESORII, CONSUMABILE, etc > Bursa serviciilor AUTO

Bursa serviciilor AUTO Cereri si oferte de servicii AUTO

Reply
 
Thread Tools
Old 24-01-16, 16:59   #1
LFS_mihai

Stage 2
 
LFS_mihai's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 39
Default Chiptuning

[Oferta]

Va stau la dispozitie cu urmatoarele servicii:
Tuning: 25% mai multe putere si cuplu pentru un motor turbo diesel impreuna cu un consum redus cu 0.5-1l/100 de km. In urma resoftari veti beneficia de un raspuns prompt al pedalei de acceleratie, timpi de depasire mai redusi iar in conditii de utilizare normale de un consum mai redus de combustibil. Aceastea sunt posibile prin optimizarea softului din ECU.

DPF-off scapati de probleme cauzate de infundarea filtrului de particule (limp mode, regenerari excesive, putere scazuta, consum marit). Problemele enumerate apar in primul rand de la utilizarea prelungita in mediul urban, filtrul de particule se infunda astfel mult mai repede necesitand regenerari. Cand regenerarile nu mai au niciun efect filtrul de particule este mult prea infundat, de aici rezultand problemele.

EGR-off scapati de probleme cauzate de infundarea EGR-ului (performanta scazuta, mult fum negru). EGR-ul este un sistem care recircula gazele arse in camera de ardere. In timp din cauza depunerilor (calamina, funingine, ulei) acesta va recircula mai mult decat gaze arse astfel va fii imposibila rularea optima a motorului.

Pe motorizarile VAG cu calculatoare EDC15 se pot activa "launch control" si limitator de turatie tip popcorn, ambele la turatiile cerute de client.

https://www.youtube.com/watch?v=8y_FUmrDofU

Modificarea de putere se poate face in diferite stagii:ECO-tuning, stage 1 sau stage 2, sau dupa specificatiile dumneavoastra.
Toate modificarile sunt facute manual, nu dispun de file de pe internet sau programe de anulat EGR si DPF, totul se face manual de catre profesionist.

Diagnoza auto multimarca, resetare intervale de service si consiliere achizitie automobil second-hand. Va pot indruma ulterior la mecanicii cu care colaborez.

Daca aveti intrebari lasa-ti un mesaj sau contactati-ma la numarul 0723 854 980 sau pe facebook https://www.facebook.com/MitzaChip/
LFS_mihai is offline   Reply With Quote
Reply


- Copyright 2024 4Tuning -