Salutare!M-am hotarat sa-mi promovez mica mea pasiune si pe forumul 4tuning:
Oferta se adreseaza in principal pentru zona Bucuresti dar, in functie de numarul de clienti, ma pot deplasa(in functie de cereri si in judetele apropiate(de ex. Prahova, Arges, Buzau, Braila, Constanta etc.)
Serviciile oferite constau in:
-Aspirarea uscata a impuritatilor si prafului cu aspirator normal,
-Tratarea petelor in functie de natura acestora,
-Samponarea generala a suprafetelor textile(mocheta, plafon, tapiterie),
-Clatirea.Se realizeaza cu un aspirator special ce injecteaza apa calda in profunzimea materialului textil aspirand-o impreuna cu extractul (substanta de curatare),
-Uscarea.Se aspira restul de apa ramasa in material dupa care se usuca pentru a evita aparitia mucegaiului,
-Curatarea plasticelor si suprafetelor din sticla,
-Dressing plastice,
-Tratament chedere,
-Odorizant habitaclu.
Timpul de lucru: minim 2 ore in functie de complexitatea lucrarii.
Avantajele acestui serviciu:
-Curatarea in profunzime a materialelor textile,
-Igienizarea suprafetelor textile,
-Serviciile sunt prestate la domiciliul clientului, de catre persoane pasionate de domeniul auto.
De asemenea, se pot curata si interioare din piele, cu solutii specifice cu PH neutru, pentru a nu afecta proprietatile naturale ale pielii.
Preturile sunt aceleasi ca si pentru tapiteriile textile.
Contracost, se poate face si tratament de hidratare a pielii uscate, operatiune foarte importanta pentru un aspect sanatos, natural si o utilizare cat mai indelungata a acesteia..
Produsele utilizate:Sonax, Evans Vanodine, Automagic, Leatherique, Einzet, Truvox Int.
Tarifele pentru membrii 4tuning sunt:
150 Lei - autoturism,
180 Lei - SUV,
Pentru flote, microbuze, autocare etc. preturile sunt negociabile.
Intrebari si programari : aici pe forum, mail(valentin.e.grigore@gmail.com) sau la tel. 0723.550.792.
Cateva poze cu lucrari mai "dramatice":