Bursa serviciilor AUTO Cereri si oferte de servicii AUTO |
29-03-12, 21:59
|
|
Stage 5
|
tapiterie auto pielenaturala,alcantara,volane,plafoane,etc
Restaurari si personalizari interioare,reconditionari si reparatii volane piele,reparatii air-bag-uri,personalizari cu broderie sau gravura lasser,piele nappa sau alcantara,piele perforata,imitatii de piele carbon,sisteme de incalzire ptr scaune si banchete,montaje sisteme audio-video in tapiterie,modificari interioare auto cu fibra de sticla,etc.ptr mai multe detalii si informatii va asteptam la id-ul de messenger autopiele sau la nr de tel: 0737.447.101 sau http://tapiterieauto.webs.com/
stima si respect tuturor utilizatorilor acestui forum !
|
|
|
01-04-12, 12:11
|
|
Stage 5
|
Re: tapiterie auto pielenaturala,alcantara,volane,plafoane,etc
Restaurari si personalizari interioare,reconditionari si reparatii volane piele,reparatii air-bag-uri,personalizari cu broderie sau gravura lasser,piele nappa sau alcantara,piele perforata,imitatii de piele carbon,sisteme de incalzire ptr scaune si banchete,montaje sisteme audio-video in tapiterie,modificari interioare auto cu fibra de sticla,etc.ptr mai multe detalii si informatii va asteptam la id-ul de messenger autopiele sau la nr de tel: 0737.447.101 sau http://tapiterieauto.webs.com/
|
|
|
22-05-12, 13:59
|
|
Stage 5
|
|
|
|
04-07-12, 23:16
|
|
Stage 3
|
Salut, poti sa ma ajuti cu montarea unei tapiterii(plafon) pe un E30 coupe?
Masina nu este deplasabila, deci ar tb un meserias de la voi sa mearga la fata locului
Am taputeria, imi trebuie cineva priceput si cu experienta
Ms de feedback,
|
|
|
18-08-15, 11:22
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by b999wtf
Salut, poti sa ma ajuti cu montarea unei tapiterii(plafon) pe un E30 coupe?
Masina nu este deplasabila, deci ar tb un meserias de la voi sa mearga la fata locului
Am taputeria, imi trebuie cineva priceput si cu experienta
Ms de feedback,
|
salut,da-mi un telefon sa putem discuta !
|
|
|
13-03-16, 20:24
|
|
Stage 1
|
Salut, cat ar costa retapitarea unui plafon cu material textil ( s-a dezlipit si vreau s ail inlocuiesc) pentru un Audi A4 din 2003 . Sa stiu daca se merita re-tapitat sau caut altul la dezmembrari.
Multumesc
|
|
|
|
|