Go Back   Forum 4Tuning > AUTO COMERCIAL > Bazar AUTO - PIESE, ACCESORII, CONSUMABILE, etc > Bursa serviciilor AUTO

Bursa serviciilor AUTO Cereri si oferte de servicii AUTO

Reply

Thread Tools
Old 06-12-06, 11:15   #1
bambu

Stage 5

bambu's Avatar

Default Vand Asigurari RCA

REDUCERE pt toti membrii 4tuning la asigurarile RCA pt 2007 . Pt detalii referitor la schimbarile aparute odata cu integrarea in UE se pot citi pe diferite topic-uri deschise in aceasta perioada pe forum sau va pot raspunde prin PM .

Am atasat acestui topic preturile la Asirom care vor fi cele mai mici in aceasta perioada pt RCA .

Asa cum am precizat pot face o reducere simtitoare, in functie de capacitatea masinii iar pentru doua sau mai multe masini reducerea poate creste. >> ( nu ma refer la reducerea pt pensionari ) << Ma pot deplasa in diferite locatii pt a ne intalni.
Astept sa ma sunati la 0722323626 sau postati aici pt cereri sau nelamuriri.
index.pdf

PF - M = persoana fizica de gen masculin
PF - F = persoana fizica de gen feminin .

Pt persoanele juridice tariful minim se aplica in cazul firmelor care au in proprietate mai mult de 10 autovehicule .
Preturi afisate sunt pt 12 luni , cele pt jumatate de an (6 luni ) se injumatatesc .
Old 06-12-06, 11:52   #2
CT99WUW
Honda Driver

Stage 5

CT99WUW's Avatar

Member of:
[Honda]
Default Re: Vand Asigurari RCA

Fara a incerca sa iti sperii clientii , insa cele mai mici preturi...nu sunt chiar cele mai mici .Si crede'ma ca nu vorbesc aiurea am si eu tarifele pe 2006 de la o alta firma de asigurari si vorbim de diferente de pret incepand cu 10lei
Old 06-12-06, 11:55   #3
bambu

Stage 5

bambu's Avatar

Nu stiu exact despre care societate vorbesti dar la Asirom astea sunt si sunt unice.La mine discountul va rezulta din comisionul meu.Posteaza lista ta si chiar Societatea ca sa intelegem mai bine.tu spui acolo de 2006 eu vb de 2007 si cu totii stim ca in fiecare luna se scumpesc cu aprox. 10-15%.Lista ta ar putea un pic invechita si de acolo diferentele asa mari.
bambu is offline   Reply With Quote
Old 06-12-06, 12:48   #4
quze

Stage 5

o intrebare , eu daca trebuie sa inscriu masina acum , sa-mi fac asigurare , ce tarif voi platii pt 2006 sau 2007 ?
quze is offline   Reply With Quote
Old 06-12-06, 12:55   #5
Fabulous

Stage 4

Fabulous's Avatar

Eu am platit 190 lei pe 6 luni pentru motor 1900 cmc, la Asirom, acum 3 luni, am asigurarea si chitanta langa mine. Asa de mult s-a scumpit? Doamneee..., am de platit aproape 5 milioane pe an acum.
Old 06-12-06, 13:01   #6
CT99WUW
Honda Driver

Stage 5

CT99WUW's Avatar

Member of:
[Honda]

Am scris 2006 in loc de 2007....iar in ceea ce priveste pretul...este "justificat" prin noile norme europene care prevad ca in asigurarea obligatorie sa fie inclusa si prima pentru carte verde.Astfel tarifele aproape s'au dublat pentru toate autoturismele.
CT99WUW is offline   Reply With Quote
Old 06-12-06, 19:08   #7
bambu

Stage 5

bambu's Avatar

Wuw: sa intelg ca acum esti de acord cu mine.
quze:vei plati tarif de 2007 pentru ca intri cu RCA ul pana in luna iunie.Daca eram in luna noiembrie plateai o luna cu tarif 2006 si 5 luni cu tarif 2007.
Old 06-12-06, 21:52   #8
SUPAPA_Jr

Stage 5

SUPAPA_Jr's Avatar

Member of:
[2 Roti]

zi-mi si mie cat o sa fie RCA-ul pentru o dacie 1100 de la 1 ianuarie...si daca ii poti face casco...e din 69 masina
SUPAPA_Jr is offline   Reply With Quote
Old 06-12-06, 23:08   #9
quze

Stage 5

aham , merci .... si pot sa platesc tot asa , ori jumate de an , ori 1 an ? am vazut niste tarife/luna ...
quze is offline   Reply With Quote
Old 07-12-06, 08:52   #10
bambu

Stage 5

bambu's Avatar

Supapa: din cate stiu eu nu se poate face casco unei masini mai vechi de 10 ani cu exceptia celor care au avut continuitate la casco de pana masina sa depaseasca aceasta "varsta".RCA ul o sa fie 216 RON pe un an daca proprietarul este de gen masculin sau 198RON in cazul invers.Jumatate de an va fi jumatate din sumele de mai sus la care iti voi face un discount pe care il discutam pe private.
quze: da, se plateste pe o oerioada minima de jumatate de an.Tarifele pe luna au rol informativ.
Old 07-12-06, 12:36   #11
PYT

Stage 5

PYT's Avatar

subscriu la ceea ce a zis wuw, asirom nu are preturile cele mai mici, depinde acum ce discount iti permiti tu sa faci in detrimentul propriului tau comision, dar stim amandoi k nu va fi prea mare, altfel ajungi sa lucrezi gratis..

da, reprezint alta societate, dar n-am sa apuc sa-mi fac reclama pe topicul tau pt k nu e frumos. cine e interesat, se prinde el ce trebuie sa faca
Old 07-12-06, 17:03   #12
bambu

Stage 5

bambu's Avatar

Nike ma tem ca lista ta de tarife este un pic invechita.Iti recomand sa lucrezi pe tarifele actuale, altfel politele nu vor fi valabile in caz de dauna. Iata lista actuala si preturile sunt mai piperate.Daca nu ma crezi pe cuvant cauta pe site-ul oficial Omniasig.
tarife_RCA_2007[1].pdf
Si un link:http://www.omniasig.ro/ro/campanii.php
Era mai frumos daca nu postai aici deloc.
Old 07-12-06, 19:18   #13
CT99WUW
Honda Driver

Stage 5

CT99WUW's Avatar

Member of:
[Honda]

Haideti sa va explic cateva chestii...tarifele de pe siteul de la Omniasig sunt departe de realitate...nu imi dau seama de ce pe site este asa mare...diferentele de pret incep de la 20Ron si nu vorbesc aiurea , ma repet, astfel pentru motoare pana in 1200cmc persoana fizica prima este de 205 Ron/an ...dintr'un foc este mai ieftin cu 11Ron...poate nu e cine stie ce mare suma...dar gandeste'te ca la suma asta se mai poate face reducere...deci 205 pret de pe tarifar 2007.....mai departe nu au rost comentarii ......iti repet si eu ce a zis si NikeFF...nu incercam sa iti luam clientii...doar ne exprimam dreptul la replica.Spor la clienti.UP
CT99WUW is offline   Reply With Quote
Old 09-12-06, 15:08   #14
bambu

Stage 5

bambu's Avatar

Pai da oameni buni dar presupunand ca intradevar pe site-ul omniasig lista e eronata eu de unde sa stiu.Voi ati contestat faptul ca am anuntat cele mai mici preturi.Eu din cate am vazut pe site-urile firmelor consacrate de asigurari asiromul este cel mai ieftin asa ca nu vad unde e "gag"-ul meu
Old 09-12-06, 15:18   #15
bambu

Stage 5

bambu's Avatar

Va rog sa incetam aceasta polemica apropo de cele mai mici preturi.Societatile de asigurari isi schimba tarifele destul de des asa ca ne vom contrazice permanent.Rog sa postati numai daca aveti nelamuriri legate STRICT de RCA
Reply

- Copyright 2026 4Tuning -