Am fost intrebat de multi oameni: "De ce costa asa mult sa ceruiesti o masina? Trebuie doar sa fie proapat spalata, apoi doar intinzi ceara. Cat de greu poate fi?"
Detailingul auto este o munca cheltuitoare de mult timp si efort fizic. Un serviciu complet poate dura oriunde intre 5 si 12 ore.
Daca ai probleme cu inima sunt sigur ca doresti sa ai langa tine cel mai bun cardiolog in locul unuia care de abia a iesit de pe bancile scolii.
Bineinteles, o masina nu este un om, dar sunt sigur ca vrei ca "odorul" tau sa fie tratat regeste si aici intervine detailer-ul profesionist stiind cum sa elimine eventualele zgarieturi, sa creeze un aspect umed fara nici o urma, sa curete materialele delicate din interiorul masinii tale, aducandu-ti aminte de prima zi in masina ta.
Telul meu este sa conserv frumusetea masinii tale printr-o combinatie reusita de produse profesionale si o atentie deosebita, dar nu in ultimul rand prin preturi competitive.
Detailing exterior:
1. Indepartare contaminanti externi (bitum, urme de insecte etc)
2. Curatare cu argila curatitoare
3. Polisare cu masina in 1 sau 2 pasi (depinde de starea vopselei)
4. Dressing ornamente exterior, cauciucuri si contraaripi
5. Aplicare ceara de carnauba import USA ( de fapt toate produsele sunt made in USA) sau ceara sintetica (paint sealent), in functie de culoarea masinii si cerintele dvs.
Detailing interior+portbagaj:
1. Aspirare completa
2. Curatare chimica tapiserie si plafon
3. Curatare bord si suprafete plastice (vinyl etc)
4, Curatare geamuri
4. Dressing interior
Detaling exterior: de la 250 RON
Detailing interior: de la 150 RON
Mihai Coporan,
mihilc@yahoo.com
Programari la telefon 0721.253.823
Daca sunteti interesat, putem purta o discutie pe tema asta. Care sunt asteptarile dvs. de la acest detailing, adica doriti sa revindeti masina dvs. si nu va intereseaza cat anume se indeparteaza din stratul de lac sau doriti sa mentineti masina in forma exceptionala printr-o intretinere periodica.
Aveti oare nevoie de un serviciu de detailing? Cel mai probabil, da. Dupa cum stiti, masina este incontinuu atacata de contaminanti externi cum ar fi ploi acide, depuneri minerale, impresii lasate de pasari si insecte etc. Printr-un serviciu de detailing puteti elimina toti acesti contaminanti, revitalizand culoarea masinii si aspectul sau de showroom pentu un timp indelungat.
Probabil sunteti ingrijorat de modul in care ar fi tratata masina dvs.
Fiti fara grija!
Fiecare masina care mi-a trecut prin mana a fost tratata ca pe masina mea personala cu o atentie pe care nu stiu unde ati mai putea-o gasi.
Astea fiind zise, va urez o zi buna in continuare si daca va hotarati sa oferiti masinii dvs. un serviciu de detailing, va astept sa ma contactati la telefon 0721.253.823,
Mihai Coporan.