execut polis si tapiterii auto la un pret foarte avantajos tel 0748300883 id messenger new_love_falls, calitatea manoperii este exceptionala asa ca de la un impatimit al masinilor stiti voi la ce ma refer
mai la tapiterii inseamna curatate super super bine asta incluzand cupola scaune, pardoseala si pardoseala porbagaj...deci indifernt de starea tapiteriei...o curat in asa fel incat iese noua get de ideea:-/ si la polis si ceara stii la ce ma refer
salut..pret pt un polish opel astra G sedan...Da-mi un pret..daca e bun..ne intalnim vezi masina...si te apuci de ea...daca garantezi k dispare tot ce e pe ea...dar ti-am zis un pret informativ si apoi vb de cum e si cum trb sa iasa masina..
OFERTA pregatesc masini pt vanzare execut polisuri si tapiterii cu aparatura profesionala si soluti specaiale de exemplu pt polis folosesc m3 abraziv polis la culoare si ultima mana ceara la tapiteri soluti de la mapfra dispun de loc amenajat si garantez servicile oferite NR DE CONTACT 0762945305 0730517681 GEORGE PRETUL ESTE 300 RON PACHET (POLIS SI TAPITERIE )
fratilor deci curatatul tapiseriei e 70 de lei si polisul la masina de polisat e 120 de lei iar la "mana" unde iti iese cel putin mai bine e 150 zgarieturile din care sa dus stratul de vopsea adica alea adanci nu iese la nimic frate am si eu masina zgariata f adanc si nam cei face