Bursa serviciilor AUTO Cereri si oferte de servicii AUTO |
19-09-10, 16:28
|
|
Stage 3
|
INMATRICULARI ORICE AUTOTURISM PE BULGARIA, REINNOIRE ITP+CARTE VERDE+RCA+IMPOZIT!
Inmatriculez orice autoturism in Bulgaria, pe persoana fizica - 450 EURO. Pretul include toate actele, procura pe numele dvs cu posibilitate revanzare auto, act vanzare-cumparare, toate traducerile aferente, carte verde+asigurare+ITP+impozit. Reinnoiesc acte auto deja inmatriculate BG
Telefon: 0722.702.408
Pret: 450 EURO (include platforma din vama pana in Dobrich la RAR)
|
20-09-10, 14:06
|
|
Daewoo Driver
Stage 5
Member of: [DAEWOO]
|
Re: INMATRICULARI ORICE AUTOTURISM PE BULGARIA, REINNOIRE ITP+CARTE VERDE+RCA+IMPOZIT
Daca inscriu masina acum, ma costa 450 euro pt 1 an, dupa care expira ITP si asigurarea. Corect? Dupaia cat ma costa ca sa reinoiesc asigurarea si ITP, eventual si impozit...? Adica sa prelungesc inca un an?
|
|
|
20-09-10, 14:57
|
|
Stage 3
|
Re: INMATRICULARI ORICE AUTOTURISM PE BULGARIA, REINNOIRE ITP+CARTE VERDE+RCA+IMPOZIT
Quote:
Originally Posted by B-99-SAA
Daca inscriu masina acum, ma costa 450 euro pt 1 an, dupa care expira ITP si asigurarea. Corect? Dupaia cat ma costa ca sa reinoiesc asigurarea si ITP, eventual si impozit...? Adica sa prelungesc inca un an?
|
Buna ziua, reinnoirea ITP+RCA+Carte verde+Impozit anual va va costa 170 EURO fara sa mergeti dvs cu masina.
|
|
|
23-09-10, 11:07
|
|
Stage 2
|
Quote:
Originally Posted by Cipa
Inmatriculez orice autoturism in Bulgaria, pe persoana fizica - 450 EURO. Pretul include toate actele, procura pe numele dvs cu posibilitate revanzare auto, act vanzare-cumparare, toate traducerile aferente, carte verde+asigurare+ITP+impozit. Reinnoiesc acte auto deja inmatriculate BG
Telefon: 0722.702.408
Pret: 450 EURO (include platforma din vama pana in Dobrich la RAR)
|
Salut.Stiu ca inainte (anul trecut cel putin asa era),cele pana in 150 cp erau de inscris la acest pret, iar la cele de peste 150 cp era un calcul,ceva de genul x leva/kw. Eu mi-am luat din Germania acum ceva vreme un Jeep Cherokee de 5,2 litri.Pt inmatricularea lui tot 450 euro este ? Astept raspuns.Multumesc frumos.
|
|
|
23-09-10, 20:31
|
|
Stage 3
|
Quote:
Originally Posted by cristian marinescu
Salut.Stiu ca inainte (anul trecut cel putin asa era),cele pana in 150 cp erau de inscris la acest pret, iar la cele de peste 150 cp era un calcul,ceva de genul x leva/kw. Eu mi-am luat din Germania acum ceva vreme un Jeep Cherokee de 5,2 litri.Pt inmatricularea lui tot 450 euro este ? Astept raspuns.Multumesc frumos.
|
Nu se mai calculeaza de la zero cum se calcula . Acum este doar o taxa de lux aceeasi pt orice model peste 163 cai in schimb asigurarea este mai scumpa si de aceea pretul este de 550 EURO cu RCA Carte verde ITP si impozit valabile 1 an de zile. Stima!
|
|
|
24-09-10, 11:24
|
|
Stage 2
|
Quote:
Nu se mai calculeaza de la zero cum se calcula . Acum este doar o taxa de lux aceeasi pt orice model peste 163 cai in schimb asigurarea este mai scumpa si de aceea pretul este de 550 EURO cu RCA Carte verde ITP si impozit valabile 1 an de zile. Stima!
|
Salut si multumesc mult pentru raspuns.Mai am posibilitatea de a scoate un rand de nr rosii de la politie, apoi dupa ce expira te voi contacta.Asta si vroiam, un pret de la tine ca sa stiu si eu cum imi fac calculele.Merci.O zi buna.
|
|
|
24-09-10, 15:53
|
|
Stage 3
|
Quote:
Originally Posted by cristian marinescu
Salut si multumesc mult pentru raspuns.Mai am posibilitatea de a scoate un rand de nr rosii de la politie, apoi dupa ce expira te voi contacta.Asta si vroiam, un pret de la tine ca sa stiu si eu cum imi fac calculele.Merci.O zi buna.
|
Cu placere. Daca mai aveti si alte nelamuriri ma puteti intreba si voi raspunde cu placere. Cele bune!
|
|
|
16-01-11, 11:45
|
|
Stage 3
|
Up up... Anunt valabil!
In special pt. cei ce trebuie sa isi reinnoiasca RCA+ITP+CARTE VERDE+IMPOZIT!!!
Detalii la telefon sau www.inmatricularibulgaria.weebly.com (daca nu am voie sa dau site-ul va rog sa ma scuzati si sa imi editati postul)
|
|
|
12-02-11, 14:06
|
|
Stage 3
|
Oferta Speciala: Reinnoire RCA+CARTE VERDE+ITP+IMPOZIT ANUAL BG - 140 EURO
Tel : 0722.702.408
www.inmatricularibulgaria.weebly.com
|
|
|
17-02-11, 14:39
|
|
Stage 3
|
Plata se face la primirea actelor?
|
|
|
17-02-11, 18:42
|
|
Stage 3
|
Quote:
Originally Posted by dogarustfn
Plata se face la primirea actelor?
|
Plata se face de fata cu dvs daca doriti si ITP pt ca ITP-ul nu se mai face fara masina. Daca doriti doar RCA+Carte verde se face jumate inainte jumatate la primirea actelor.
|
|
|
30-03-11, 10:48
|
|
Stage 3
|
Quote:
|
Salut. Am cumparat o masina inmatriculata in Bulgaria de la un roman. Am contarct de v-c intre mine si roman si procura intre roman si bulgar. Se poate face procura intre mine si bulgar?? Daca da care este procedura si cat ma costa! Astept raspuns! Merci!
|
|
|