Bursa serviciilor AUTO Cereri si oferte de servicii AUTO |
07-01-14, 09:01
|
|
Stage 5
|
Re: TAPITERIE AUTO - reparatii si personalizari interioare-piele naturala,imitatii pi
Quote:
Originally Posted by sergiusymy
ceau pt 2 tetiere modificare model vader un pret.. (tetierele le am eu de piele) un pret ?
|
salut, da-mi te rog mai multe detalii ce anume doresti sa modifici sau cum la cele 2 tetiere!
|
|
|
07-01-14, 14:40
|
|
Stage 1
|
Re: TAPITERIE AUTO - reparatii si personalizari interioare-piele naturala,imitatii pi
eu am tetierele dar le vreau asa;(poza)
|
|
|
08-01-14, 17:10
|
|
Stage 3
|
Un bord se poate tapita , dar nu cu piele ci cu imitatie , la ce pret
|
|
|
10-01-14, 21:13
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by sergiusymy
eu am tetierele dar le vreau asa;(poza)
|
salut,suna-ma te rog sa ne putem intelege! pt ca nu mi-ai explicat din ce material,ce culoare,ce personalizare,etc
|
|
|
10-01-14, 21:14
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by the teacher
Un bord se poate tapita , dar nu cu piele ci cu imitatie , la ce pret
|
salut,se poate reconditiona sau tapita orice tip de plansa de bord dar am nevoie de mai multe detalii pt a putea face o oferta de pret
|
|
|
02-02-14, 09:44
|
|
Stage 5
|
Restaurari si personalizari interioare,reconditionari si reparatii volane piele,reparatii air-bag-uri,personalizari cu broderie sau gravura lasser,piele nappa sau alcantara,piele perforata,imitatii de piele carbon,sisteme de incalzire ptr scaune si banchete,montaje sisteme audio-video in tapiterie,modificari interioare auto cu fibra de sticla,etc.ptr mai multe detalii si informatii va asteptam la id-ul de messenger autopiele sau la nr de tel: 0737.447.101 sau http://tapiterieauto.webs.com/
stima si respect tuturor utilizatorilor acestui forum !
|
|
|
09-04-14, 08:47
|
|
VW Driver
Stage 4
Member of: [VW]
|
Va salut cu respect,
Am un passat B6 cu interior gri.
As vrea sa stiu daca pot sa apelez la Dvs pentru a aplica o imitatie de alcantara pe fetele de usi, stalpi si plafon.
Daca da, as dori sa stiu, cat material trebuie, cat dureaza si cat costa toata operatiunea.
Multumesc anticipat.
|
|
|
13-04-14, 22:35
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by madicsul
Va salut cu respect,
Am un passat B6 cu interior gri.
As vrea sa stiu daca pot sa apelez la Dvs pentru a aplica o imitatie de alcantara pe fetele de usi, stalpi si plafon.
Daca da, as dori sa stiu, cat material trebuie, cat dureaza si cat costa toata operatiunea.
Multumesc anticipat.
|
salut,pt plafon,stalpi si fete de usi cu tot cu material,adezivii necesari si manopera te poate costa estimativ la 600euro,depinde f mult si ce tip de alcantara doriti,pt mai multe detalii va asteptam sa discutam exact pe toate detaliile la noi la service sau la tel : 0737.447.101
|
|
|
15-05-14, 08:29
|
|
Stage 5
|
Restaurari si personalizari interioare,reconditionari si reparatii volane piele,reparatii air-bag-uri,personalizari cu broderie sau gravura lasser,piele nappa sau alcantara,piele perforata,imitatii de piele carbon,sisteme de incalzire ptr scaune si banchete,montaje sisteme audio-video in tapiterie,modificari interioare auto cu fibra de sticla,etc.ptr mai multe detalii si informatii va asteptam la id-ul de messenger autopiele sau la nr de tel: 0737.447.101 sau http://tapiterieauto.webs.com/
|
|
|
15-11-14, 23:39
|
|
Stage 5
|
Salut. De schimbat/reparat aripioara de la scaunul acesta, cat ar costa?
|
|
|
24-11-14, 10:19
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by alexbb
Salut. De schimbat/reparat aripioara de la scaunul acesta, cat ar costa?
|
salut,ca o estimare de reconditionat scaunul ( aripioara) te costa cu piele si manopera aproximativ la 100euro
|
|
|
09-02-15, 02:22
|
|
Stage 4
Member of: [DACIA] [Dacia Rally Team]
|
Salut,
Un pret pentru imbracarea aripioarelor pentru 2 scaune, adica 8 aripioare (modelul ca cel de mai sus, doar ca textil E46 sedan sport) cu materialul meu (imitatie alcantara)? Cat si un pret pentru imbracat volan in acelasi material, adus de mine.
Stima!
Last edited by lord_sith; 09-02-15 at 02:25.
|
|
|
10-02-15, 09:40
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by lord_sith
Salut,
Un pret pentru imbracarea aripioarelor pentru 2 scaune, adica 8 aripioare (modelul ca cel de mai sus, doar ca textil E46 sedan sport) cu materialul meu (imitatie alcantara)? Cat si un pret pentru imbracat volan in acelasi material, adus de mine.
Stima!
|
salut,vin-o pana la noi la service si discutam...trebuie vazut in ce stare sant si scaunele si volanul !
|
|
|
10-02-15, 21:16
|
|
Stage 4
Member of: [DACIA] [Dacia Rally Team]
|
Quote:
Originally Posted by gabriel1982
salut,vin-o pana la noi la service si discutam...trebuie vazut in ce stare sant si scaunele si volanul !
|
Am inteles. Asa facem, stima.
|
|
|
13-02-15, 09:44
|
|
Stage 5
|
|
|
|
|
|