Go Back   Forum 4Tuning > AUTO COMERCIAL > Bazar AUTO - PIESE, ACCESORII, CONSUMABILE, etc > Bursa serviciilor AUTO

Bursa serviciilor AUTO Cereri si oferte de servicii AUTO

Reply

Thread Tools
Old 13-08-10, 11:50   #1
cristian marinescu

Stage 2

cristian marinescu's Avatar

Cool AUTO1ONE RACING

Buna ziua,

Numele meu este Cristi, reprezint firma Auto1One si am functia de Corporate Account Executive.Inca de la inceput ne-am propus si am reusit, sa reinventam domeniul auto din Romania prin integrarea de servicii complexe si complete ce acopera toate nevoile conducatorilor auto.Am devenit leaderi in domeniul auto prin calitatea muncii efectuate si prin respectul si facilitatile acordate clientilor.
Devenind clienti ai Auto1One Racing beneficiati de:

-service multibrand rapid si de calitate (mecanica,tinichigerie,vopsitorie,electrica,diagno za,service roti)
-tehnologie si dotari service performante (vopsitorie 16 pct lucru;cabine vopsit 5 pct lucru;tinichigerie 15 pct lucru; mecanica si electrica 10 pct lucru)
-deschiderea dosarului de dauna la sediul nostru si decontare directa cu toate societatile de asigurare
-CELE MAI MICI POLITE CASCO si RCA (garantat)
-suport tehnic non-stop
-tractare auto gratuita
-statie ITP
-preluarea gratuita a masinii in vederea reparatiei (in limitele orasului)
-inchirieri auto la preturi exceptionale
-spalare gratuita a masinii la iesirea din service
-tratatie din partea casei in restaurantul nostru cat asteptati masina
-masini rulate din parcul propriu la preturi foarte bune

Toate aceste servicii sunt destinate posesorilor particulari, dar si de flote auto. Lucram pentru conducatorii auto si suntem direct responsabili de siguranta lor.

In speranta ca v-am captat atentia, va multumesc pentru atentia acordata acestui post.Daca aveti nevoie de orice informatii suplimentare,devize,programari,etc va rog sa ma contactati pe email ,telefon sau forum in vederea stabilirii unei intalniri in care sa dicutam pe larg despre beneficiile pe care le puteti obtine in urma unei colaborari cu noi.
cristian marinescu is offline   Reply With Quote
Old 16-08-10, 09:57   #2
cristian marinescu

Stage 2

Default Re: AUTO1ONE RACING

Quote:
Originally Posted by cristian marinescu View Post
Buna ziua,

Numele meu este Cristi, reprezint firma Auto1One si am functia de Corporate Account Executive.Inca de la inceput ne-am propus si am reusit, sa reinventam domeniul auto din Romania prin integrarea de servicii complexe si complete ce acopera toate nevoile conducatorilor auto.Am devenit leaderi in domeniul auto prin calitatea muncii efectuate si prin respectul si facilitatile acordate clientilor.
Devenind clienti ai Auto1One Racing beneficiati de:

-service multibrand rapid si de calitate (mecanica,tinichigerie,vopsitorie,electrica,diagno za,service roti)
-tehnologie si dotari service performante (vopsitorie 16 pct lucru;cabine vopsit 5 pct lucru;tinichigerie 15 pct lucru; mecanica si electrica 10 pct lucru)
-deschiderea dosarului de dauna la sediul nostru si decontare directa cu toate societatile de asigurare
-CELE MAI MICI POLITE CASCO si RCA (garantat)
-suport tehnic non-stop
-tractare auto gratuita
-statie ITP
-preluarea gratuita a masinii in vederea reparatiei (in limitele orasului)
-inchirieri auto la preturi exceptionale
-spalare gratuita a masinii la iesirea din service
-tratatie din partea casei in restaurantul nostru cat asteptati masina
-masini rulate din parcul propriu la preturi foarte bune

Toate aceste servicii sunt destinate posesorilor particulari, dar si de flote auto. Lucram pentru conducatorii auto si suntem direct responsabili de siguranta lor.

In speranta ca v-am captat atentia, va multumesc pentru atentia acordata acestui post.Daca aveti nevoie de orice informatii suplimentare,devize,programari,etc va rog sa ma contactati pe email ,telefon sau forum in vederea stabilirii unei intalniri in care sa dicutam pe larg despre beneficiile pe care le puteti obtine in urma unei colaborari cu noi.

Salut.Mai multe despre noi aveti in attach.Multumim.O zi racoroasa
Attached Files
File Type: pdf Prezentare Auto1one.pdf (1.39 MB, 74 views)
Old 25-08-10, 11:08   #3
cristian marinescu

Stage 2

Buna ziua.Va asteptam la sediul nostru din Soseaua Oltenitei.
Am mai pus in attach o prezentare completa a firmei noastre.Va multumim.O zi buna in continuare.
Attached Files
File Type: pdf 1_Auto1one Group-all.pdf (1.59 MB, 62 views)
Old 25-08-10, 11:21   #4
bmwm5
Skoda Driver

Stage 5

bmwm5's Avatar

Member of:
[SKODA]

Quote:
Buna ziua.Va asteptam la sediul nostru din Soseaua Oltenitei.
Am mai pus in attach o prezentare completa a firmei noastre.Va multumim.O zi buna in continuare.
foarte misto service-ul,chiar zilele trecute vorbeam cu colegii mei despre voi.
bafta multa!
bmwm5 is offline   Reply With Quote
Old 26-08-10, 15:09   #5
cristian marinescu

Stage 2

Quote:
Originally Posted by bmwm5 View Post
foarte misto service-ul,chiar zilele trecute vorbeam cu colegii mei despre voi.
bafta multa!

Salut si multumim mult pentru aprecieri! Incercam ca tot ce promitem si prezentam in brosuri sa respectam intocmai.Din punct de vedere al aparaturii din service eu zic ca stam ff bine, la fel si cu oamenii care le "manevreaza".Incercam sa nu plece nici un client nemultumit de la noi,iar preturile sunt cu 20-30% mai mici decat in reprezentante.
Cand ai timp sa treci pe la noi, te asteptam la o cafea.Multumim inca o data.O zi buna.
Old 01-09-10, 12:11   #6
cristian marinescu

Stage 2

Buna ziua.Am mai adaugat in oferta noastra si depozitarea anvelopelor si a jentilor pe timpul iernii si nu numai.Va multumim.
Old 09-09-10, 09:52   #7
cristian marinescu

Stage 2

Buna dimineata.In maxim o luna , in cladirea din fata (prima hala) vom da drumul la reprezentanta pt Bmw,Mercedes,Audi,Skoda si VW.
Multumesc celor care m-au sunat pana acum.Va asteptam.O zi buna.
Old 09-09-10, 11:42   #8
kidu2006

Stage 5

kidu2006's Avatar

Pare interesant.Unde mai exact aveti sediul?eu stau tot prin zona si mi-ar conveni sa am service-ul langa mine
kidu2006 is offline   Reply With Quote
Old 09-09-10, 11:54   #9
CostelE36

Stage 4

CostelE36's Avatar

Service ul dvs are si vopsitorie? daca da, m-ar interesa si pe mine sa vopsesc cateva elemente de caroserie.... preturi informative? culoarea este simpla, fara perla.
CostelE36 is offline   Reply With Quote
Old 10-09-10, 11:35   #10
cristian marinescu

Stage 2

Quote:
Originally Posted by kidu2006 View Post
Pare interesant.Unde mai exact aveti sediul?eu stau tot prin zona si mi-ar conveni sa am service-ul langa mine
Neata'.Scuze ca am intarziat un pic cu raspunsul.Noi avem sediul pe Soseaua Oltenitei nr 227-237 (unde au capatul tramvaiele nr 34 si 11,pana in benzinaria Petrom,cum veniti dinspre oras pe stanga).Indiferent de ce masina conduci te asteptam pe la noi.Te rog sa ma contactezi daca mai ai nevoie de alte informatii.Multumim.O zi buna
Old 10-09-10, 11:44   #11
cristian marinescu

Stage 2

Quote:
Originally Posted by CostelE36 View Post
Service ul dvs are si vopsitorie? daca da, m-ar interesa si pe mine sa vopsesc cateva elemente de caroserie.... preturi informative? culoarea este simpla, fara perla.
Salut.Pentru vopsit integral sau cateva elemente te asteptam pe la noi.Profit de moment ca sa mai laud Auto1One ,avem in acest moment 5 cabine de vopsit care lucreaza la un volum de 70% din potential..Da, pe vopsitorie si tinichigerie cred ca stam dpdv al calitatii si rapiditatii pe un loc fruntas in Bucuresti.
Legat de preturi nu iti pot spune exact pe forum.In momentul cand ai timp treci cu masina pe la noi,se face o constatare (evident gratuita) si vei primi pe loc informatii referitoare la timp si pret.Daca ai de reparat si vopsit pe casco, noi avem decontare directa cu toate firmele de profil.Daca nu, plata se va face cash sau prin op.
Multumim.O zi buna in continuare.
Old 10-09-10, 15:53   #12
CostelE36

Stage 4

CostelE36's Avatar

Quote:
Salut.Pentru vopsit integral sau cateva elemente te asteptam pe la noi.Profit de moment ca sa mai laud Auto1One ,avem in acest moment 5 cabine de vopsit care lucreaza la un volum de 70% din potential..Da, pe vopsitorie si tinichigerie cred ca stam dpdv al calitatii si rapiditatii pe un loc fruntas in Bucuresti.
Legat de preturi nu iti pot spune exact pe forum.In momentul cand ai timp treci cu masina pe la noi,se face o constatare (evident gratuita) si vei primi pe loc informatii referitoare la timp si pret.Daca ai de reparat si vopsit pe casco, noi avem decontare directa cu toate firmele de profil.Daca nu, plata se va face cash sau prin op.
Multumim.O zi buna in continuare.
Revin cu un telefon zilele acestea si sa speram si cu masina in service ul dvs. va multumesc pt raspunsul prompt!
CostelE36 is offline   Reply With Quote
Old 13-09-10, 10:38   #13
cristian marinescu

Stage 2

Quote:
Originally Posted by CostelE36 View Post
Revin cu un telefon zilele acestea si sa speram si cu masina in service ul dvs. va multumesc pt raspunsul prompt!
Salut.Ok, te astept.O sa te convingi singur de calitatea lucrarilor noastre.Multumim.Bafta
Old 14-09-10, 11:12   #14
cristian marinescu

Stage 2

Quote:
Originally Posted by kidu2006 View Post
Salut.Ai un PM cu raspunsul referitor la VW-ul tau.O zi buna.
Old 20-09-10, 10:02   #15
cristian marinescu

Stage 2

UP !!
Reply

- Copyright 2024 4Tuning -