Buna ziua,
Numele meu este Cristi, reprezint firma Auto1One si am functia de Corporate Account Executive.Inca de la inceput ne-am propus si am reusit, sa reinventam domeniul auto din Romania prin integrarea de servicii complexe si complete ce acopera toate nevoile conducatorilor auto.Am devenit leaderi in domeniul auto prin calitatea muncii efectuate si prin respectul si facilitatile acordate clientilor.
Devenind clienti ai Auto1One Racing beneficiati de:
-service multibrand rapid si de calitate (mecanica,tinichigerie,vopsitorie,electrica,diagno za,service roti)
-tehnologie si dotari service performante (vopsitorie 16 pct lucru;cabine vopsit 5 pct lucru;tinichigerie 15 pct lucru; mecanica si electrica 10 pct lucru)
-deschiderea dosarului de dauna la sediul nostru si decontare directa cu toate societatile de asigurare
-
CELE MAI MICI POLITE CASCO si RCA (garantat)
-suport tehnic non-stop
-tractare auto gratuita
-statie ITP
-preluarea gratuita a masinii in vederea reparatiei (in limitele orasului)
-inchirieri auto la preturi exceptionale
-spalare gratuita a masinii la iesirea din service
-tratatie din partea casei in restaurantul nostru cat asteptati masina
-masini rulate din parcul propriu la preturi foarte bune
Toate aceste servicii sunt destinate
posesorilor particulari, dar si de flote auto. Lucram pentru conducatorii auto si suntem direct responsabili de siguranta lor.
In speranta ca v-am captat atentia, va multumesc pentru atentia acordata acestui post.Daca aveti nevoie de orice informatii suplimentare,devize,programari,etc va rog sa ma contactati pe email ,telefon sau forum in vederea stabilirii unei intalniri in care sa dicutam pe larg despre beneficiile pe care le puteti obtine in urma unei colaborari cu noi.