Re: EXECUT POLISH AUTO DE LA 120 RON ; SI DOAR CERUIRE DE LA 60 RON
un vw pasat din 2006 vopsea gazata ,dupa o zi de munca in continuu rezultatul a fost pe masura...
1 degresare
2spalare
3 decontaminare
4polish abraziv
5 polish fin
6 ceruire{ceara +sealant}
MODEL DIN 2001 FORD TAURUS AMERICAN PROBLEME GRAVE DE ZGARIETURI...
RETUS VOPSEA NECESITAND IN FINAL...
MASINA A STAT 2 ANI IN AMERICA AFARA!!!
AVEA UN STRAT GROS DE MAZGA...
LA ACEASTA MASINA AM FACUT COSMETIZARE TOTALA...NECESITAND SI FARURILE +STOPURILE+TAPISERIE...URMAND SA ADAUG POZELE...
salut,m-ar interesea si pe mine un pret estimativ pentru un passat din 2001 nu fost polishat nici o data,cateva zgarieturi superficiale,iar in rest este cam matuita,am pus si o poza,nu se vede mare lucru dar asa sa iti faci o idee.
locuiesc in zona cora pantelimon ma mai intereseaza daca lucrarea se poate face la domiciliul meu.multumesc!
dacia logan din 2004 ;
- multiple zgarieturi si matuiala in exces...
- vopsita in ( gen coaja portocala)
reconditionarea vopselei s-a facut f greu dar a meritat efortul deoarece rezultatul final a fost pe masura
Quote:
Originally Posted by valykpt
dacia logan din 2004 ;
- multiple zgarieturi si matuiala in exces...
- vopsita in ( gen coaja portocala)
reconditionarea vopselei s-a facut f greu dar a meritat efortul deoarece rezultatul final a fost pe masura
Salutare . Am si eu un peugeot 206 ,vopseaua pe ea arata cam urat. Are si zgarieturi superficiale si unele foarte adanci , a fost vopsita prost se vede diferenta de nuante,plafon matuit si foarte zgariat. Un pret aproximativ?
2003 Ford Mustang GT 4.6l 260CP
Masina mea a primit un tratament complet la exterior format din spalare + degresare + decontaminare cu argila + polish + ceara, avea nevoie si a meritat-o din plin! Tot cu ocazia polish-ului s-au scos niste zgarieturi minore din vopsea.
Au fost cateva locuri pe capota unde vopseaua era sarita din cauza pietricelelor, aici s-a dat cu niste vopsea proaspata facuta pe comanda dupa codul de culoare al masinii. A iesit destul de bine!
Farurile au fost foarte afectate, nu au iesit perfect desi s-a insistat mult asupra lor. Oricum, e mare diferenta fata de cum aratau inainte de polish!
La final rezultatul este spectaculos! Acum, vopseaua de pe masina in niciun caz nu arata ca si cand ar avea 8 ani (dintre care cel putin 2-3 a stat parcata) ci arata de parca acum a iesit de pe poarta dealerului! Felicitari valykpt!
Acum poze:
Capota inainte de tratament:
Capota dupa tratament:
Zgarietura capota inainte:
Zgarietura capota dupa:
Zgarietura portiera stanga inainte:
Zgarietura portiera stanga dupa:
Zgarietura aripa dreapta fata inainte:
Zgarietura aripa dreapta fata dupa:
Zgarietura aripa+spoiler stanga spate inainte:
Zgarietura aripa+spoiler stanga spate dupa:
Pori plini cu mizerie si depuneri, foarte multi pe portbagaj + argila folosita la decontaminare:
Pori plini cu mizerie si depuneri, foarte multi pe portbagaj + argila folosita la decontaminare, dupa tratament:
Faruri inainte de polish:
Faruri dupa polish:
Alte poze in ansamblu:
Am dezlipit colantul negru cu "MUSTANG" aplicat pe spoilerul spate, care oricum era destul de obosit si dadea sa se dezlipeasca singur din unele colturi:
Salut. Am un audi A6 alb . Ieri a intrat in lateralul meu un taxiu si mi-a zgariat : aripa spate , portiera fata+spate dreapta . Au ramas ceva urme de cauciuc de la el si galben de la colantul lui . Am dat cu mana si pare ca se duce cauciucul si colantul de pe ea dar mai are niste zgarieturi mai adanci . Crezi ca se poate face ceva cu polishul ? cat m-ar costa doar partea de care vorbesc . si cat ar costa toata masina .?
Tabla nu e infundata de niciun fel .
vopsea deosebita 4 straturi de lac ,deci am avut de unde sa iau din lac !!!
rezultatul ;culoarea intensa, scoaterea hologramelor si zgarieturilor fine de spalatorie,dar nu in ultim rand polisharea pe care trebuia facuta imediat dupa ce a vopsit-o ...( cei ce au facut polish ul mai rau au zgariat-o)