Go Back   Forum 4Tuning > AUTO COMERCIAL > Bazar AUTO - PIESE, ACCESORII, CONSUMABILE, etc > Bursa serviciilor AUTO

Bursa serviciilor AUTO Cereri si oferte de servicii AUTO

Reply
 
Thread Tools
Old 24-08-10, 16:34   #16
marius_nij

Stage 3
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 85
Default Re: [OFERTA]RECUPERARE TAXA AUTO TAXA DE PRIMA INMATRICULARE TAXA DE POLUARE SAU DE M

valabil
marius_nij is offline   Reply With Quote
Old 01-09-10, 21:19   #17
mirelastancev

Stage 1
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 27
Default Re: [OFERTA]RECUPERARE TAXA AUTO TAXA DE PRIMA INMATRICULARE TAXA DE POLUARE SAU DE M

Taxa se poate recupera si in cazul masinilor vandute . Poate fi vanduta de 2-3 ani .

Inmatricularea fara plata taxei de poluare se mai obtine ... inca .

Experienta in recuperare la nivel national de doi ani .

mirelastancev@gmail.com
mirelastancev is offline   Reply With Quote
Old 01-09-10, 21:44   #18
marius_nij

Stage 3
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 85
Default Re: [OFERTA]RECUPERARE TAXA AUTO TAXA DE PRIMA INMATRICULARE TAXA DE POLUARE SAU DE M

Quote:
Originally Posted by mirelastancev View Post
Taxa se poate recupera si in cazul masinilor vandute . Poate fi vanduta de 2-3 ani .

Inmatricularea fara plata taxei de poluare se mai obtine ... inca .

Experienta in recuperare la nivel national de doi ani .

mirelastancev@gmail.com
Nu mai e nici o garantie ca poti inmatricula masina fara plata taxei, se face pe riscul(cheltuiala) clientului plus ca risti sa stai luni de zile(dupa ce expira cele 3 luni de numere rosii) cu masina in parcare neinmatriculata pana se termina procesul.
marius_nij is offline   Reply With Quote
Old 20-09-10, 13:40   #19
marius_nij

Stage 3
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 85
Default Re: [OFERTA]RECUPERARE TAXA AUTO TAXA DE PRIMA INMATRICULARE TAXA DE POLUARE SAU DE M

valabil...
marius_nij is offline   Reply With Quote
Old 27-10-10, 19:11   #20
cangri
Opel Driver

Stage 5
 
cangri's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 2,886
Member of:
[Opel]
Default Re: [OFERTA]RECUPERARE TAXA AUTO TAXA DE PRIMA INMATRICULARE TAXA DE POLUARE SAU DE M

CERERE DE CHEMARE IN JUDECATĂ

a pârâtei Prefectura Judeţului ..., reprezentanta teritorială a Guvernului României, pentru incălcarea gravă a articolelor de lege mai jos menţionate prin impunerea la plata a asa zisei taxe de poluare necesară pentru înmatricularea autoturismului pe care l-am achiziţionat cu contract de vânzare cumpărare din ..... in scopul folosirii in interes personal.
Pentru aceasta, in spiritul legii vă rog sa judecaţi legalitatea acestei taxe si să dispuneţi scutirea de la plata acesteia, in caz favorabil mie.
Solicit de asemenea, obligarea pârâtei la plata cheltuielilor de judecată.

Motivele acţiunii:

În fapt, la data de ....... am achiziţionat din ......, stat membru al Uniunii Europene prin contract de vânzare cumpărare (copia anexată) un autovehicul marca ......... Pentru înmatricularea autovehicului pe teritoriul României ar trebui sa plătesc o taxă de poluare, conform prevederilor OUG 50/2008 modificată prin OUG 218/2008.
Deoarece consider aceasta taxă discriminatorie si ilegală in data de ....... am depus la Administraţia Finanţelor Publice a Municipiului ..........Cererea nr: .... prin care am solicitat scutirea de la plata acestei taxe de poluare si răspunsul in baza Legii nr: 544/2001. Pâna in prezent nu am primit nici un raspuns.
Pentru a nu fi pus in imposibilitatea de a mă deplasa de la domiciliu la locul de munca solicit ca pe toata perioada derulării procesului să mi se permita eliberarea de numere provizorii, in caz contrar voi solicita despăgubiri.

În drept, îmi întemeiez acţiunea pe următoarele dispoziţii legale:
Conform Constituţiei Romaniei - art.21
(1) Orice persoană se poate adresa justiţiei pentru apărarea drepturilor, a libertăţilor şi a intereselor sale legitime.
(2) Nici o lege nu poate îngrădi exercitarea acestui drept.
(3) Părţile au dreptul la un proces echitabil şi la soluţionarea cauzelor într-un termen rezonabil.

Conform Constituţiei Romaniei - art.11
(1) Statul român se obligă să îndeplinească întocmai şi cu bună-credinţă obligaţiile ce-i revin din tratatele la care este parte.
(2) Tratatele ratificate de Parlament, potrivit legii, fac parte din dreptul intern.
(3) În cazul în care un tratat la care România urmează să devină parte cuprinde dispoziţii contrare Constituţiei, ratificarea lui poate avea loc numai după revizuirea Constituţiei.

Conform Constituţiei Romaniei - art.16
(1) Cetăţenii sunt egali în faţa legii şi a autorităţilor publice, fără privilegii şi fără discriminări.
(2) Nimeni nu este mai presus de lege.

Având in vedere ca de la data de 01.01.2007 România este stat membru al Uniunii Europene şi semnatara a Tratatului de aderare la Uniunea Europeana înţeleg ca trebuie sa se supuna prevederilor acestuia. Acest Tratat în Partea I, Principii, Articolul 2 prevede:
De la data aderarii, dispoziţiile Constituţiei, ale Tratatului CEEA si actele adoptate de institutii inainte de aderare sunt obligatorii pentru Bulgaria si România si se aplica in aceste state in conditiile stabilite prin Constituţie, prin Tratatul CEEA şi prin prezentul protocol.
(conf. art.1 alin.1 din Tratat este vorba despre Constitutia europeana)

În Constituţia Europeana la Secţiunea III, LIBERA CIRCULATIE A MARFURILOR, Subsectiunea 1, Uniunea vamala, Articolul III – 151 prevede:
alin.1 Uniunea cuprinde o uniune vamală care reglementează ansamblul schimburilor de mărfuri si care implica interzicerea, in relaţiile dintre statele membre, a taxelor vamale la import si la export şi a oricaror taxe cu efect echivalent, precum şi adoptarea unui tarif vamal comun în relaţiile cu ţările terţe.
alin.4 Între statele membre sunt interzise taxele vamale la import si la export sau taxele cu efect echivalent. Aceasta interdictie se aplica şi taxelor vamale cu caracter fiscal.

Aceleaşi prevederi se regăsesc şi în: Tratatul de instituire a Comunitatii Economice Europene / 1957 -art.95, Versiunea consolidata a Tratatului privind Uniunea Europeana si a Tratatului privind Functionarea Uniunii Europene (Jurnalul Oficial C115 /9.05.200 - art.28(ex articolul 23 TCE) si art.30(ex articolul 25 TCE)

Deoarece aceasta taxa se aplica datorită faptului ca masina am achizitionat-o din afara ţării şi nu s-ar fi aplicat daca masina ar fi fost inmatriculată în ţară şi aş fi cumparat-o de aici, este evident şi logic ca este o taxă vamală mascată. Deci este ilegala.

Conform Constituţiei Romaniei - art.139 alin.1
(1) Impozitele, taxele şi orice alte venituri ale bugetului de stat şi ale bugetului asigurărilor sociale de stat se stabilesc numai prin lege.

Deoarece taxa de poluare a fost instituita prin Ordonanţă de guvern o consider din nou ilegală.

Dovada acţiunii înteleg sa o fac cu copiile actelor pe care le anexez

Depun prezenta acţiune în 2 exemplare, unul pentru instanţă şi unul pentru a se comunica parâtei.

Anexez următoarele:
Copie carte de identitate
Copie contract de vânzare cumpărare autovehicul.
Copie după Cartea de identitate a autovehicului achizitionat
Copie Cerere .... din ....... adresata Administraţiei Finanţelor Publice a Municipiului ...........
Chitanţa nr………… - dovada achitării taxei de timbru judiciar;


Data,
……………….. Semnatura,

Se mai poate pune si o completare...

CATRE
TRIBUNALUL ........................

Subsemnatul .........., domiciliat in ................................................ in calitate de reclamant, cu respect formulez prezenta:

COMPLETARE LA CEREREA DE CHEMARE IN JUDECATA
NR: ......./...../.......

Deoarece dupa depunerea cererii de chemare in judecata a fost emisa Ordonanta de urgenta nr: 7 din 18.02.2009 aparuta in Monitorul Oficial nr: 103 din 19.02.2009, precizez urmatoarele:
Masina pe care am achizitionat-o din ....... nu este noua, este second-hand, prima inmatriculare fiind facuta in anul .... pe teritoriul ...............
Ordonanta de Urgenta nr 50/2008 prin care se instituie taxa de poluare este discriminatorie fiind aplicata la momentul inmatricularii pentru prima oara a unui autovehicul pe teritoriul Romaniei nefiind aplicabila autovehiculelor deja inmatriculate la noi in tara.
Caracterul discriminatoriu si de taxa de import mascata este dat clar in Ordonanta 50/2008:
“Art. 4. - Obligatia de plata a taxei intervine:
a) cu ocazia primei inmatriculari a unui autovehicul in Romania;”
Deoarece masina pe care am achizitionat-o a fost inmatriculata pe teritoriul ......., (pentru aceasta fostii proprietari platind taxele aferente statului austriac), faptul ca sunt obligat sa platesc taxa de poluare fapt ce nu s-ar intampla daca as achizitiona o masina ce a fost deja inmatriculata in tara arata ca Ordonanta 50/2008 cu toate modificarile ulterioare, ingradeste libera circulatie a marfurilor garantata prin aderarea la Uniunea Europeana.
Pentru a camufla intentia vadita de taxare la importul de astfel de autovehicule in Ordonanta se specifica faptul ca sunt taxate si autovehiculele noi, insa in anexele acesteia se observa ca taxa este zero pentru autovehiculele cu norma de poluare EURO 5 si partial la autovehiculele cu norma de poluare EURO 4. Faptul ca in prezent producatorii de autovehicule fabrica doar masini cu norma de poluare EURO 4 si EURO5 , face ca aceasta Ordonanta sa nu se adreseze acestora, sau sa fie avantajati prin faptul ca sumele de plata sunt pur si simplu ridicole in comparatie cu suma pe care trebuie sa o platesc eu.
Mai mult decat atat aceste Ordonante modifica Codul Fiscal (Legea 571/2003) prin faptul ca abroga articolul 214 din Codul Fiscal, fapt ce contravine art.4 alin 1 din codul fiscal si art.139 din Constitutie.
In drept la pronuntarea sentintei pe care o veti da invoc:
1. prevederile art.148 alin 2 din Constitutie: “Ca urmare a aderării, prevederile tratatelor constitutive ale Uniunii Europene, precum şi celelalte reglementări comunitare cu caracter obligatoriu, au prioritate faţă de dispoziţiile contrare din legile interne, cu respectarea prevederilor actului de aderare.”
2. principiul puterii lucrului judecat in sensul ca: “drepturile recunoscute unei parti sau constatarile facute printr-o hotarare judecatoreasca definitiva sa nu fie contrazise printr-o alta hotarare judecatoreasca data intr-un alt proces, deoarece altfel nu s-ar realiza administrarea uniforma a justitiei” (Trib. Suprem, sectia civila, dec. nr. 631/10.03.1973, nepublicata).”

Depun prezenta in doua exemplare, unul pentru instanta si unul pentru a se comunica paratei.
Anexez chitanta nr: ……………………. dovada achitarii taxei de timbru judiciar.

Data, Semnatura,
……………… ………………
__________________
R.I.P. Opel Vectra B2 2.5 V6 CDX



Audi A2 1.4tdi 75BHP (sold)



Hyundai Tucson 2.0 CRDI 140BHP

cangri is offline   Reply With Quote
Old 04-12-10, 02:47   #21
mihai.ghetto

Stage 5
 
mihai.ghetto's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 2,154
Member of:
[Ghetto Cult]
Default Re: [OFERTA]RECUPERARE TAXA AUTO TAXA DE PRIMA INMATRICULARE TAXA DE POLUARE SAU DE M

cineva din bucuresti care ma poate ajuta cu aceasta problema? contra cost evident...
domnul marius nu "acopera" decat orasul galati din motive mai mult sau mai putin evidente.
mihai.ghetto is offline   Reply With Quote
Old 25-02-11, 17:31   #22
mihaib1

Stock
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 5
Default Re: [OFERTA]RECUPERARE TAXA AUTO TAXA DE PRIMA INMATRICULARE TAXA DE POLUARE SAU DE M

Quote:
Originally Posted by mihai.ghetto View Post
cineva din bucuresti care ma poate ajuta cu aceasta problema? contra cost evident...
domnul marius nu "acopera" decat orasul galati din motive mai mult sau mai putin evidente.
Am postat si in alt thread, despre experienta mea cu taxa de prima inmatriculare. Adica avocatul angajat de mine mi-a recuperat taxa si dobanda fiscala aferenta. Am fost foarte multumit, deoarece am obtinut suma platita de mine aproape dublata. Daca vrei, pot sa iti dau datele lui de contact. E din Bucuresti, cum iti trebuie tie si a castigat multe procese pe tema asta. Si mie mi l-a recomandat cineva care lucreaza chiar la Finante (stia el ce stia).
Nu vreau sa-i dau numele pe forum ca nu ar fi elegant, dar las adresa mea de e-mail, bmihai1977@yahoo.com
mihaib1 is offline   Reply With Quote
Old 31-03-11, 12:03   #23
enghin_36508

Stock
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 1
Default Re: [OFERTA]RECUPERARE TAXA AUTO TAXA DE PRIMA INMATRICULARE TAXA DE POLUARE SAU DE M

Salut,


Taxa se poate recupera in orice conditii.

Daca masina a fost vanduta, daca a fost mistuita total de incendiu , dauna totala , etc.

Indiferent de unde sunteti taxa se poate recupera. Clientii mei sunt din Iasi , Motru , Cluj , Bucuresti si nu am nicio problema in a recupera taxa.

0747/33.90.71
sau email la : enghin_36508@yahoo.com

Cu stima,

Av OSMAN ENGHIN
enghin_36508 is offline   Reply With Quote
Old 28-04-11, 22:34   #24
marius_nij

Stage 3
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 85
Default Re: [OFERTA]RECUPERARE TAXA AUTO TAXA DE PRIMA INMATRICULARE TAXA DE POLUARE SAU DE M

http://recuperare-taxa-auto-romania.blogspot.com/
marius_nij is offline   Reply With Quote
Old 03-05-11, 00:32   #25
alexsenel

Stock
 
Join Date: May 2011
Posts: 2
Default Re: [OFERTA]RECUPERARE TAXA AUTO TAXA DE PRIMA INMATRICULARE TAXA DE POLUARE SAU DE M

Daca vreti sa consultati cu adevarat specialisti vizitati www.recuperaretaxaauto.ro sau www.recuperaretaxapoluare.ro

E primul site pe specificul cautat de voi. Mult succes. Alex
alexsenel is offline   Reply With Quote
Old 03-05-11, 00:36   #26
alexsenel

Stock
 
Join Date: May 2011
Posts: 2
Default Re: [OFERTA]RECUPERARE TAXA AUTO TAXA DE PRIMA INMATRICULARE TAXA DE POLUARE SAU DE M

Boss..nu chema prefectura in judecata ca pierzi pe exceptia lipsei calitatii procesuale pasive...incearca www.recuperaretaxapoluare.ro


Quote:
Originally Posted by cangri View Post
CERERE DE CHEMARE IN JUDECATĂ

a pârâtei Prefectura Judeţului ..., reprezentanta teritorială a Guvernului României, pentru incălcarea gravă a articolelor de lege mai jos menţionate prin impunerea la plata a asa zisei taxe de poluare necesară pentru înmatricularea autoturismului pe care l-am achiziţionat cu contract de vânzare cumpărare din ..... in scopul folosirii in interes personal.
Pentru aceasta, in spiritul legii vă rog sa judecaţi legalitatea acestei taxe si să dispuneţi scutirea de la plata acesteia, in caz favorabil mie.
Solicit de asemenea, obligarea pârâtei la plata cheltuielilor de judecată.

Motivele acţiunii:

În fapt, la data de ....... am achiziţionat din ......, stat membru al Uniunii Europene prin contract de vânzare cumpărare (copia anexată) un autovehicul marca ......... Pentru înmatricularea autovehicului pe teritoriul României ar trebui sa plătesc o taxă de poluare, conform prevederilor OUG 50/2008 modificată prin OUG 218/2008.
Deoarece consider aceasta taxă discriminatorie si ilegală in data de ....... am depus la Administraţia Finanţelor Publice a Municipiului ..........Cererea nr: .... prin care am solicitat scutirea de la plata acestei taxe de poluare si răspunsul in baza Legii nr: 544/2001. Pâna in prezent nu am primit nici un raspuns.
Pentru a nu fi pus in imposibilitatea de a mă deplasa de la domiciliu la locul de munca solicit ca pe toata perioada derulării procesului să mi se permita eliberarea de numere provizorii, in caz contrar voi solicita despăgubiri.

În drept, îmi întemeiez acţiunea pe următoarele dispoziţii legale:
Conform Constituţiei Romaniei - art.21
(1) Orice persoană se poate adresa justiţiei pentru apărarea drepturilor, a libertăţilor şi a intereselor sale legitime.
(2) Nici o lege nu poate îngrădi exercitarea acestui drept.
(3) Părţile au dreptul la un proces echitabil şi la soluţionarea cauzelor într-un termen rezonabil.

Conform Constituţiei Romaniei - art.11
(1) Statul român se obligă să îndeplinească întocmai şi cu bună-credinţă obligaţiile ce-i revin din tratatele la care este parte.
(2) Tratatele ratificate de Parlament, potrivit legii, fac parte din dreptul intern.
(3) În cazul în care un tratat la care România urmează să devină parte cuprinde dispoziţii contrare Constituţiei, ratificarea lui poate avea loc numai după revizuirea Constituţiei.

Conform Constituţiei Romaniei - art.16
(1) Cetăţenii sunt egali în faţa legii şi a autorităţilor publice, fără privilegii şi fără discriminări.
(2) Nimeni nu este mai presus de lege.

Având in vedere ca de la data de 01.01.2007 România este stat membru al Uniunii Europene şi semnatara a Tratatului de aderare la Uniunea Europeana înţeleg ca trebuie sa se supuna prevederilor acestuia. Acest Tratat în Partea I, Principii, Articolul 2 prevede:
De la data aderarii, dispoziţiile Constituţiei, ale Tratatului CEEA si actele adoptate de institutii inainte de aderare sunt obligatorii pentru Bulgaria si România si se aplica in aceste state in conditiile stabilite prin Constituţie, prin Tratatul CEEA şi prin prezentul protocol.
(conf. art.1 alin.1 din Tratat este vorba despre Constitutia europeana)

În Constituţia Europeana la Secţiunea III, LIBERA CIRCULATIE A MARFURILOR, Subsectiunea 1, Uniunea vamala, Articolul III – 151 prevede:
alin.1 Uniunea cuprinde o uniune vamală care reglementează ansamblul schimburilor de mărfuri si care implica interzicerea, in relaţiile dintre statele membre, a taxelor vamale la import si la export şi a oricaror taxe cu efect echivalent, precum şi adoptarea unui tarif vamal comun în relaţiile cu ţările terţe.
alin.4 Între statele membre sunt interzise taxele vamale la import si la export sau taxele cu efect echivalent. Aceasta interdictie se aplica şi taxelor vamale cu caracter fiscal.

Aceleaşi prevederi se regăsesc şi în: Tratatul de instituire a Comunitatii Economice Europene / 1957 -art.95, Versiunea consolidata a Tratatului privind Uniunea Europeana si a Tratatului privind Functionarea Uniunii Europene (Jurnalul Oficial C115 /9.05.200 - art.28(ex articolul 23 TCE) si art.30(ex articolul 25 TCE)

Deoarece aceasta taxa se aplica datorită faptului ca masina am achizitionat-o din afara ţării şi nu s-ar fi aplicat daca masina ar fi fost inmatriculată în ţară şi aş fi cumparat-o de aici, este evident şi logic ca este o taxă vamală mascată. Deci este ilegala.

Conform Constituţiei Romaniei - art.139 alin.1
(1) Impozitele, taxele şi orice alte venituri ale bugetului de stat şi ale bugetului asigurărilor sociale de stat se stabilesc numai prin lege.

Deoarece taxa de poluare a fost instituita prin Ordonanţă de guvern o consider din nou ilegală.

Dovada acţiunii înteleg sa o fac cu copiile actelor pe care le anexez

Depun prezenta acţiune în 2 exemplare, unul pentru instanţă şi unul pentru a se comunica parâtei.

Anexez următoarele:
Copie carte de identitate
Copie contract de vânzare cumpărare autovehicul.
Copie după Cartea de identitate a autovehicului achizitionat
Copie Cerere .... din ....... adresata Administraţiei Finanţelor Publice a Municipiului ...........
Chitanţa nr………… - dovada achitării taxei de timbru judiciar;


Data,
……………….. Semnatura,

Se mai poate pune si o completare...

CATRE
TRIBUNALUL ........................

Subsemnatul .........., domiciliat in ................................................ in calitate de reclamant, cu respect formulez prezenta:

COMPLETARE LA CEREREA DE CHEMARE IN JUDECATA
NR: ......./...../.......

Deoarece dupa depunerea cererii de chemare in judecata a fost emisa Ordonanta de urgenta nr: 7 din 18.02.2009 aparuta in Monitorul Oficial nr: 103 din 19.02.2009, precizez urmatoarele:
Masina pe care am achizitionat-o din ....... nu este noua, este second-hand, prima inmatriculare fiind facuta in anul .... pe teritoriul ...............
Ordonanta de Urgenta nr 50/2008 prin care se instituie taxa de poluare este discriminatorie fiind aplicata la momentul inmatricularii pentru prima oara a unui autovehicul pe teritoriul Romaniei nefiind aplicabila autovehiculelor deja inmatriculate la noi in tara.
Caracterul discriminatoriu si de taxa de import mascata este dat clar in Ordonanta 50/2008:
“Art. 4. - Obligatia de plata a taxei intervine:
a) cu ocazia primei inmatriculari a unui autovehicul in Romania;”
Deoarece masina pe care am achizitionat-o a fost inmatriculata pe teritoriul ......., (pentru aceasta fostii proprietari platind taxele aferente statului austriac), faptul ca sunt obligat sa platesc taxa de poluare fapt ce nu s-ar intampla daca as achizitiona o masina ce a fost deja inmatriculata in tara arata ca Ordonanta 50/2008 cu toate modificarile ulterioare, ingradeste libera circulatie a marfurilor garantata prin aderarea la Uniunea Europeana.
Pentru a camufla intentia vadita de taxare la importul de astfel de autovehicule in Ordonanta se specifica faptul ca sunt taxate si autovehiculele noi, insa in anexele acesteia se observa ca taxa este zero pentru autovehiculele cu norma de poluare EURO 5 si partial la autovehiculele cu norma de poluare EURO 4. Faptul ca in prezent producatorii de autovehicule fabrica doar masini cu norma de poluare EURO 4 si EURO5 , face ca aceasta Ordonanta sa nu se adreseze acestora, sau sa fie avantajati prin faptul ca sumele de plata sunt pur si simplu ridicole in comparatie cu suma pe care trebuie sa o platesc eu.
Mai mult decat atat aceste Ordonante modifica Codul Fiscal (Legea 571/2003) prin faptul ca abroga articolul 214 din Codul Fiscal, fapt ce contravine art.4 alin 1 din codul fiscal si art.139 din Constitutie.
In drept la pronuntarea sentintei pe care o veti da invoc:
1. prevederile art.148 alin 2 din Constitutie: “Ca urmare a aderării, prevederile tratatelor constitutive ale Uniunii Europene, precum şi celelalte reglementări comunitare cu caracter obligatoriu, au prioritate faţă de dispoziţiile contrare din legile interne, cu respectarea prevederilor actului de aderare.”
2. principiul puterii lucrului judecat in sensul ca: “drepturile recunoscute unei parti sau constatarile facute printr-o hotarare judecatoreasca definitiva sa nu fie contrazise printr-o alta hotarare judecatoreasca data intr-un alt proces, deoarece altfel nu s-ar realiza administrarea uniforma a justitiei” (Trib. Suprem, sectia civila, dec. nr. 631/10.03.1973, nepublicata).”

Depun prezenta in doua exemplare, unul pentru instanta si unul pentru a se comunica paratei.
Anexez chitanta nr: ……………………. dovada achitarii taxei de timbru judiciar.

Data, Semnatura,
……………… ………………
alexsenel is offline   Reply With Quote
Old 10-05-11, 13:49   #27
marius_nij

Stage 3
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 85
Default Re: [OFERTA]RECUPERARE TAXA AUTO TAXA DE PRIMA INMATRICULARE TAXA DE POLUARE SAU DE M

Quote:
Originally Posted by marius_nij View Post
UP.....
marius_nij is offline   Reply With Quote
Old 18-05-11, 19:39   #28
rellu

Stage 2
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 30
Default Re: [OFERTA]RECUPERARE TAXA AUTO TAXA DE PRIMA INMATRICULARE TAXA DE POLUARE SAU DE M

vreau sa-mi recuperez banii, ~ 3000 ron. problema este ca nu mai am chitantele etc.. care sunt costurile recuperarii taxei? sunt din bz.
rellu is offline   Reply With Quote
Old 18-05-11, 19:53   #29
marius_nij

Stage 3
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 85
Default Re: [OFERTA]RECUPERARE TAXA AUTO TAXA DE PRIMA INMATRICULARE TAXA DE POLUARE SAU DE M

Quote:
Originally Posted by rellu View Post
vreau sa-mi recuperez banii, ~ 3000 ron. problema este ca nu mai am chitantele etc.. care sunt costurile recuperarii taxei? sunt din bz.
Mai multe amanunte aici (orar de birou): http://recuperare-taxa-auto-romania.blogspot.com/
marius_nij is offline   Reply With Quote
Old 25-10-11, 15:41   #30
marius_nij

Stage 3
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 85
Default Re: [OFERTA]RECUPERARE TAXA AUTO TAXA DE PRIMA INMATRICULARE TAXA DE POLUARE SAU DE M

Quote:
Originally Posted by marius_nij View Post
Valabil!!! (orar de birou)
marius_nij is offline   Reply With Quote
Reply


- Copyright 2024 4Tuning -