Go Back   Forum 4Tuning > AUTO COMERCIAL > Bazar AUTO - PIESE, ACCESORII, CONSUMABILE, etc > Bursa serviciilor AUTO

Bursa serviciilor AUTO Cereri si oferte de servicii AUTO

Reply

Thread Tools
Old 11-12-13, 09:39   #661
elspa

Stage 5

elspa's Avatar

Default Re: SRZ Customs - Sablare profesionala si PowderCoating (vopsire electrostatica)

Reconditionare Suspensie + Etrieri TOYOTA (4 photos)
Reconditionare Jante OFF ROAD Powdercoating Arctic White (4 photos)
Reconditionare Jante TABLA Powdercoating Carbon Perlat + Lac (4 photos)
Reconditionare Jante SAAB Powdercoating Argintiu Perlat + Lac (4 photos)

https://www.facebook.com/SRZPowdercoatingCustoms
elspa is offline   Reply With Quote
Old 13-12-13, 10:21   #662
elspa

Stage 5

elspa's Avatar

Default Re: SRZ Customs - Sablare profesionala si PowderCoating (vopsire electrostatica)

Reconditionare Jante AUDI RS Powdercoating Carbon Perlat Mat (4 photos)
Reconditionare Jante VW Powdercoating Gunmetal Mat (4 photos)

Old 14-12-13, 19:43   #663
elspa

Stage 5

elspa's Avatar

Reconditionare Jante RANGE ROVER Powdercoating Argintiu Perlat La (5 photos)
Reconditionare Jante KIA Powdercoating Negru Lucios (4 photos)

Old 16-12-13, 13:55   #664
luk1one

Stock

Salut. Cat ma costa sa reconditionez un set de jante OZ 35Aniversary pe 16? Multumesc
luk1one is offline   Reply With Quote
Old 16-12-13, 14:41   #665
elspa

Stage 5

elspa's Avatar

Quote:
Originally Posted by luk1one View Post
Salut. Cat ma costa sa reconditionez un set de jante OZ 35Aniversary pe 16? Multumesc
Salut, pana pe 08.01.2013 pastram acelasi pret de 450 lei / set 16. sablat + reconditionat + powdercoating
Old 17-12-13, 20:34   #666
elspa

Stage 5

elspa's Avatar

Reconditionare Jante TABLA Powdercoating Negru Lucios (4 photos)
Reconditionare Jante OZ Powdercoating Subaru Gold (4 photos)

Old 20-12-13, 18:10   #667
elspa

Stage 5

elspa's Avatar

Reconditionare Underbody MERCEDES S Old School (5 photos)
Reconditionare Piese VW Kafer Beetle (4 photos)
Reconditionare Etrieri KIA Powdercoating Blood Red (4 photos)
Reconditionare Jante DACIA Old School Powdercoating Subaru Gold (4 photos)
Reconditionare Jante BMW Powdercoating Argintiu Perlat + Lac (4 photos)

Old 22-12-13, 17:22   #668
M. M.

Stock

salut. cat ma costa de reconditionat 4 jante ATS CUP 15" (sablat, vopsire in 2 culori). Merci
M. M. is offline   Reply With Quote
Old 23-12-13, 01:04   #669
elspa

Stage 5

elspa's Avatar

Quote:
Originally Posted by M. M. View Post
salut. cat ma costa de reconditionat 4 jante ATS CUP 15" (sablat, vopsire in 2 culori). Merci
salut, din pacate electrostatic nu se poate vopsi in doua culori.
intr-o singura culoarea costa 400 lei / set 15" aliaj = sablat + reconditionat + vopsit electrostatic
Old 23-12-13, 20:26   #670
M. M.

Stock

Quote:
Originally Posted by elspa View Post
salut, din pacate electrostatic nu se poate vopsi in doua culori.
intr-o singura culoarea costa 400 lei / set 15" aliaj = sablat + reconditionat + vopsit electrostatic
o paleta de culori unde pot vedea ?
Old 24-12-13, 10:31   #671
elspa

Stage 5

elspa's Avatar

Quote:
Originally Posted by M. M. View Post
o paleta de culori unde pot vedea ?
culori standard pe facebook-ul nostru
https://www.facebook.com/SRZPowderco.../photos_albums

culori speciale putem aduce pe comanda de la partenerii nostrii din SUA
https://www.powderbuythepound.com/Co...er_Collection/
Old 24-12-13, 15:33   #672
elspa

Stage 5

elspa's Avatar

Reconditionare Jante AUDI Powdercoating Gunmetal + Lac (4 photos)
Reconditionare Jante ALFA ROMEO Powdercoating Argintiu Per + Lac (4 photos)

Old 27-12-13, 20:28   #673
M. M.

Stock

Quote:
Originally Posted by elspa View Post
culori standard pe facebook-ul nostru
https://www.facebook.com/SRZPowderco.../photos_albums

culori speciale putem aduce pe comanda de la partenerii nostrii din SUA
https://www.powderbuythepound.com/Co...er_Collection/
Reiau discutia de data asta mai in amanunt.
Detin 4 jante ATS cup pe 15" (cumparate sh. 2 albe, 1 are un fel de crom si 1 mov)
1. In primul rand jantele trebuie indreptate (din cate am vazut eu nu sunt "varza" dar daca e sa fac un lucru prefer sa-l fac bine de la inceput)
2. Cu siguranta mai trebuie incarcat cu material (unde mai sunt ciobituri, atinse de bordura)
3. Am observat ca cele 2 jante au fost sudate (cat de bine naiba stie). am pus o poza cu fiecare ca sa stim despre ce vorbim. Una mai e cum mai e, cealalta pare facuta la smen. deci in mod sigur si aici trebuie intervenit cumva
4. Ma gandesc ca dupa toate operatiunile astea trebuie rectificate si la strung (cel putin buza exterioara)
5. Am mai achizitionat 4 capace ornamentale care sa acopere gaura centrala si prezoanele. Aceste capace sunt din plastic si as vrea sa dispara sigla volkswagen de pe ele (nu stiu cum se procedeaza, momentan imi sta gandul doar astupare clasicul chit/fibra)
6. Sablat 4 jante + 4 capace
7. Vopsit. Initial voiam 2 culori adica cele 8 ochiuri din fiecare janta sa fie un gri sobolan mat. dar daca nu se poate vopsi electrostatic asa asta e, ramane o singura culoare
8. Din ce am mai citit in paginile anterioare capacele din plastic nu se pot vopsi electrostatic. Daca nu iese diferenta de culoare ori de luciu intre janta si capac, nu am nici o problema

OK, acum pe scurt...care din cele 8 operatiuni le puteti rezolva dvs si de care trebuie sa ma ocup eu ?

Si un pret aproximativ care ar fi ?

Multumesc
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	2013-12-27 20.13.22.jpg
Views:	41
Size:	914.7 KB
ID:	2915190   Click image for larger version

Name:	2013-12-27 20.14.42.jpg
Size:	971.4 KB
ID:	2915191   Click image for larger version

Name:	2013-12-25 18.35.59.jpg
Views:	36
Size:	1.70 MB
ID:	2915192  

Click image for larger version

Name:	2013-12-25 10.51.48.jpg
Views:	28
Size:	1.24 MB
ID:	2915193   Click image for larger version

Name:	2013-12-25 18.37.19.jpg
Size:	1.65 MB
ID:	2915194  

Last edited by M. M.; 27-12-13 at 20:40.
Old 28-12-13, 00:42   #674
elspa

Stage 5

elspa's Avatar

salut

1. In primul rand jantele trebuie indreptate (din cate am vazut eu nu sunt "varza" dar daca e sa fac un lucru prefer sa-l fac bine de la inceput) - costa 50 lei / janta indreptata ... le testam si vedem care trebuie

2. Cu siguranta mai trebuie incarcat cu material (unde mai sunt ciobituri, atinse de bordura) - vedem la fata locului, poate nu trebuie incarcat, poate iese dintr-o rectificare pe strung.

3. Am observat ca cele 2 jante au fost sudate (cat de bine naiba stie). am pus o poza cu fiecare ca sa stim despre ce vorbim. Una mai e cum mai e, cealalta pare facuta la smen. deci in mod sigur si aici trebuie intervenit cumva - vedem la fata locului daca trebuie refacute sudurile

4. Ma gandesc ca dupa toate operatiunile astea trebuie rectificate si la strung (cel putin buza exterioara) - e inclus in pret

5. Am mai achizitionat 4 capace ornamentale care sa acopere gaura centrala si prezoanele. Aceste capace sunt din plastic si as vrea sa dispara sigla volkswagen de pe ele (nu stiu cum se procedeaza, momentan imi sta gandul doar astupare clasicul chit/fibra) - din pacate nu le putem face noi

6. Sablat 4 jante + 4 capace - capacele daca sunt din plastic le distrugem

7. Vopsit. Initial voiam 2 culori adica cele 8 ochiuri din fiecare janta sa fie un gri sobolan mat. dar daca nu se poate vopsi electrostatic asa asta e, ramane o singura culoare - evident ca da, cu asta ne ocupam

8. Din ce am mai citit in paginile anterioare capacele din plastic nu se pot vopsi electrostatic. Daca nu iese diferenta de culoare ori de luciu intre janta si capac, nu am nici o problema - da, nu se pot vopsi electrostatic, noi de obicei le colantam daca nu e culoare super mega deosebita.

pretul este de 400 lei / set 15" pana pe 08.01.2014. Restul operatiunilor le stabilim la fata locului, poate nu va costa nimic aditional.
Old 28-12-13, 18:56   #675
elspa

Stage 5

elspa's Avatar

Reconditionare Jante BBS Powdercoating Gunmetal + Polish Buze (4 photos)
Reconditionare Jante OZ Powdercoating Gunmetal (4 photos)

- Copyright 2024 4Tuning -