salut
1. In primul rand jantele trebuie indreptate (din cate am vazut eu nu sunt "varza" dar daca e sa fac un lucru prefer sa-l fac bine de la inceput) - costa 50 lei / janta indreptata ... le testam si vedem care trebuie
2. Cu siguranta mai trebuie incarcat cu material (unde mai sunt ciobituri, atinse de bordura) - vedem la fata locului, poate nu trebuie incarcat, poate iese dintr-o rectificare pe strung.
3. Am observat ca cele 2 jante au fost sudate (cat de bine naiba stie). am pus o poza cu fiecare ca sa stim despre ce vorbim. Una mai e cum mai e, cealalta pare facuta la smen. deci in mod sigur si aici trebuie intervenit cumva - vedem la fata locului daca trebuie refacute sudurile
4. Ma gandesc ca dupa toate operatiunile astea trebuie rectificate si la strung (cel putin buza exterioara) - e inclus in pret
5. Am mai achizitionat 4 capace ornamentale care sa acopere gaura centrala si prezoanele. Aceste capace sunt din plastic si as vrea sa dispara sigla volkswagen de pe ele (nu stiu cum se procedeaza, momentan imi sta gandul doar astupare clasicul chit/fibra) - din pacate nu le putem face noi
6. Sablat 4 jante + 4 capace - capacele daca sunt din plastic le distrugem
7. Vopsit. Initial voiam 2 culori adica cele 8 ochiuri din fiecare janta sa fie un gri sobolan mat. dar daca nu se poate vopsi electrostatic asa asta e, ramane o singura culoare - evident ca da, cu asta ne ocupam
8. Din ce am mai citit in paginile anterioare capacele din plastic nu se pot vopsi electrostatic. Daca nu iese diferenta de culoare ori de luciu intre janta si capac, nu am nici o problema - da, nu se pot vopsi electrostatic, noi de obicei le colantam daca nu e culoare super mega deosebita.
pretul este de 400 lei / set 15" pana pe 08.01.2014. Restul operatiunilor le stabilim la fata locului, poate nu va costa nimic aditional.