OPEL ASCONA :
Masina cu nume greu si rara. De apreciat foarte mult daruirea persoanei care o detine.
De ani buni oamenii nu mai intorc capul dupa masini de generatie noua,multi regreta ca nu s-au mai fabricat asa numitele de altii " cazemate ",ei bine nu este chair asa : aceasta masina este una dintre cele mai muncite,nu este usor sa pleci cu anii ei in spate si sa o aduci la acest nivel,stiu destul de bine ce inseamna sa o iei de la 0 plecand de la cateva kg de fiare si facand o masinarie care suceste capete.
Ce ma bucura foarte mult la aceasta masina este faptul ca pe langa ca fuge cum trebuie si arata cum trebuie iar pozele care sunt mai sus nu fac decat sa vorbeasca in locul meu si al multora.
Multi gura casca nu inteleg ce inseamna sa faci astfel de lucrare asa cum imi place mie sa spun cum la fel de multi sunt si carcotasi sau masochisti ce iubesc picioarele-n gura sau aspirarea fumului ce-l primesc in nas cand participa la lucruri unde nu ar trebui sa fie prezenti niciodata.
Sa vorbim vorbe despre vopsitorie :
1. Nu are mura se poate sesiza foarte bine si la zoom-uri sau alte lucruri insa cu toate acestea daca ar veni acum un polish peste ( evident daca are 3 maini de lac ) ar insemna oglinda!
2. Ador faptul ca masina a fost dezechipata integral si nu s-au omis interioarele.
3. Uniformizare foarte buna.
4 De mentionat si nu este de omis faptul ca , locul unde se lucreaza este ingrijit,a se vedea poza unde este ascona inainte de filler , acolo,deasupra la acea rampa si pe langa asta sa ne aducem aminte de garajele mizere unde sunt laudate ca si cand ar fi scos vrun porumbel alb ce nu se va murdari niciodata,ei bine porumbelu-i cioara!!!
BRAVO VOPSITORULE SI SPER SA MENTI ACEST GARAJ,SERVICE,MAGAZIN,BUTIC SAU CE ESTE LA FEL DE CURAT CUM ESTE ACUM!