Go Back   Forum 4Tuning > AUTO COMERCIAL > Bazar AUTO - PIESE, ACCESORII, CONSUMABILE, etc > Bursa serviciilor AUTO

Bursa serviciilor AUTO Cereri si oferte de servicii AUTO

Reply

Thread Tools
Old 29-10-09, 16:42   #1
Wacky Racers

Stage 5

Wacky Racers's Avatar

Default Inchiriez garaj

Astazi au inceput lucrarile la garajul Wacky Racers situat in Balotesti..
Deoarece am multi cunoscuti care repara masinile in spatele blocului, si am avut zeci de rugaminti de genul: pot si eu sa fac aia la tine, pot si eu sa imi pun x la tine, m am gandit ca cea mai buna solutie la aceasta problema ar fi sa construim un garaj.
Garajul va fi terminat in primavara si va fi pentru 5 masini + locuri de depozitat langa va mai fi o constructie ce va gazdui masinile la care nu se lucreaza.

Garajul incepand din data de 1 mai se va putea inchiria pentru anuminte proiecte si probleme cu care toti ne confruntam.

Astept pareri pro si contra si va tin in legatura cu proiectul.
Wacky Racers is offline   Reply With Quote
Old 29-10-09, 19:06   #2
bil1706

Stage 5

bil1706's Avatar

Default Re: Inchiriez garaj

Nu suna rau deloc. Te sfatuiesc sa pui poze cu garajul si preturi cu oferta de inchiriere (1zi, 3 zile, 7 zile, 10 etc etc ).
Bafta
bil1706 is offline   Reply With Quote
Old 29-10-09, 20:21   #3
Wacky Racers

Stage 5

Wacky Racers's Avatar

Default Re: Inchiriez garaj

Noi ne gandeam la ceva mai complex gen sa ai si elevator km tot ce are un garaj pt tuning de asta va dura ceva totul.. preturile vor fi binenteles unele relativ mici si negociabile deoarece ultima oara cand am fost cu masina in servis nu m au lasat sa desfac eu sa fac eu... normal pe ce isi mai luau banii deci un fel de servis unde lucrezi singur la masina ta.. speram dotat cu ce ai nevoie
Wacky Racers is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2026 4Tuning -