Go Back   Forum 4Tuning > AUTO COMERCIAL > Bazar AUTO - PIESE, ACCESORII, CONSUMABILE, etc > Bursa serviciilor AUTO

Bursa serviciilor AUTO Cereri si oferte de servicii AUTO

Reply

Thread Tools
Old 19-12-09, 02:28   #16
Vj_AlecS

Stage 5

Vj_AlecS's Avatar

Member of:
[Fiat]
Default Re: Sablare cu abrazivi speciali, curatare cu gheata carbonica - restaurare

sal. ma intereseaza si pe mine cat costa de sablat 4 jante de aliaj pe 16.. si daca te ocupi si de vopsit. multumesc
Vj_AlecS is offline   Reply With Quote
Old 19-12-09, 08:31   #17
Mircea-Finutz

Stage 5

Mircea-Finutz's Avatar

Member of:
[BMW]
Default Re: Sablare cu abrazivi speciali, curatare cu gheata carbonica - restaurare

as vrea sa stiu si eu pretul pentru 4 jante de aliaj pe 17, asemanatoare celor din poze sablate de tine. astept un raspuns. merci!
Mircea-Finutz is offline   Reply With Quote
Old 19-12-09, 11:20   #18
Nospheratu

Stage 1

Nospheratu's Avatar

In mare daca nu sunt foarte dantelate si spitate pentru 16 inch pretul este 300 lei / 4 buc iar cele pe 17 model asemanator cu pozele 350 lei /4 buc. Mai departe depinde de ce doreste fiecare: vopsire normala la cuptor sau vopsire in camp electrostatic. Vopsirea in camp electrostatic este mai rezistenta, si dupa parerea mea arata mai bine- problema este ca nu se pot combina culori - de fapt se pot combina dar nu oricine stie sa faca si nu ies atat de bine. Ar mai fi un aspect - sunt zeci de 'vopsitori in camp electrostatic' dar stiu doar 2 despre care se poate spune ca fac ceva de calitate. Si bineinteles astia 2 nu sunt ieftini, cam 60 ron pe buc. si sunt foarte ocupati (va pot recomanda).
La prima vedere preturile mele sunt mari pe piata dar ca sa evitam treaba cu 'cat e halatu': fiecare primeste ce plateste, eu stiu cum lucreaza altii, cine a ajuns pe la mine a vazut si cum lucram- fiecare lucrare o execut ca si cum as face-o pentru mine.

Off the record: mai devreme de 12 ianuarie nu putem contracta nimic, suntem full - pe langa zilele libere, in cele lucratoare ramase abia facem fata la ce avem in lucru. Bafta!
Nospheratu is offline   Reply With Quote
Old 19-12-09, 14:07   #19
Mircea-Finutz

Stage 5

Mircea-Finutz's Avatar

Member of:
[BMW]

mi se pare enorm pretul pt jante! adica e totusi sablare, nu le faci altceva, mi se pare normal daca stii tu ca esti mai bun ca altii sa ceri un pret mai mare dar nu cu 1-2 mil peste pretul pietei. In fine...merci pt raspuns si bafta!
Old 19-12-09, 14:41   #20
Nospheratu

Stage 1

Nospheratu's Avatar

Nu e o problema, eu stiu de ce cer banii astia, in general primesti ce platesti - cu prima ocazie o sa fac niste poze cu ce vine pe la vopsitorie (o sa te umfle rasul). Teoretic e doar o sablare dar pe fiecare janta se lucreaza in jur de o ora, pot sa ti-o fac si in 15 minute - noi avem utilaje cu care sablam inclusiv baraje si stavilare pe lacuri de acumulare, dar nu vrei sa vezi ce iese. Teoria e simpla, stropesti cu nisip, daca nu iese mai pui si lampa cu flacara sau putin decanol- gata sablarea, legi la curent dai cu pulbere, bagi la cuptor, gata si vopsitu' dar ca exemplu, in cazul vopsirii putina lume stie ca sunt intre sase si opt faze distincte de lucru printre care degresari, clatiri repetate, dezoxidari etc. Mai departe fiecare stie daca o pereche de jante merita un astfel de tratament sau mai pune ceva bani si isi ia altele. Toate ale bune, bafta!
Old 19-12-09, 22:48   #21
cristi81

Stage 3

poti sa-mi sablezi o janta cromata?
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	IMG_0724.JPG
Views:	115
Size:	1.62 MB
ID:	1229039  
cristi81 is offline   Reply With Quote
Old 20-12-09, 13:11   #22
Nospheratu

Stage 1

Nospheratu's Avatar

se poate dar numai dupa 12 ianuarie... pana atunci suntem full BAFTA!
Old 20-12-09, 19:28   #23
cristi81

Stage 3

ai pm
cristi81 is offline   Reply With Quote
Old 26-12-09, 21:49   #24
Nemilosu

Stage 5

Nemilosu's Avatar

Member of:
[DAEWOO]
[AUDI]
[4Tuning International]
[Fanatik MotorSport]

un bloc motor ?
pret ?
danke.
Nemilosu is offline   Reply With Quote
Old 26-12-09, 22:24   #25
Nospheratu

Stage 1

Nospheratu's Avatar

Dupa 12 Ian cu placere- 30-50 lei depinde de dimensiuni... BAFTA!
Old 27-12-09, 08:44   #26
Nemilosu

Stage 5

Nemilosu's Avatar

Member of:
[DAEWOO]
[AUDI]
[4Tuning International]
[Fanatik MotorSport]

merci. este un 5 cilindri. te rog un nr de tel pe pm.
Nemilosu is offline   Reply With Quote
Old 30-12-09, 00:43   #27
ziemenz

Stage 5

ziemenz's Avatar

Member of:
[BMW]

Mircea-Finutz daca vrei calitate dai si 3.5 milioane.

Sablarea este de n feluri: chimica, alice, nisipi fin, gheata carbonica.
chimica - sablarea perfecta - probabi ca nu face nimeni in romania asa ceva, vezi doar la tv in tari straine.
alice - gasesti pe toate drumurile, eftin si iti face janta ciur ... o sa-ti iasa vopseaua valuri valuri 50 ron janta.
nisip fin - iese ok si finut - costa 100 ron janta.
gheata carbonica - iese si mai ok si mai finut decat nisipul

Sa ma corecteze cineva daca gresesc.

Last edited by ziemenz; 30-12-09 at 00:47.
ziemenz is offline   Reply With Quote
Old 30-12-09, 01:05   #28
Nospheratu

Stage 1

Nospheratu's Avatar

...foarte corect - insa cu gheata carbonica se ajunge la preturi enorme - 50 pana la 80 euro pe bucata si sa nu credeti ca nu am avut clienti care au vrut asa ceva (erau jante de 4000 lire sterline setul) asadar ma repet: primesti ce platesti!
Old 15-09-11, 01:10   #29
motz

Stage 1

salut.pentru o broscuta vw cat ma costa sablarea ei? ms
motz is offline   Reply With Quote
Old 11-05-12, 19:17   #30
Xelo

Stage 5

Xelo's Avatar

Mai e valabil ?
Xelo is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2024 4Tuning -