| Bursa serviciilor AUTO Cereri si oferte de servicii AUTO |
03-04-09, 10:44
|
|
Stage 3
|
Reprezentant LOGtuning - vand
Va salut , ma numesc Razvan si sunt agent de vanzari in bucuresti/buzau al companiei LOGtuning importatori exclusivi in Romania - KW, Weitec, LSD, FOX, In-pro, JMS, RH, Artec, dar si altele - Rieger, Hofele, Raid, K&N, Barracuda, Hella, Lumma, Mattig, Remus, Sebring, MS, JE Design, Kerscher, Hamann, Lorinser, Cobra, Brembo,OZ,ATS, ... La cele mai multe preturile sunt egale cu cele din Germania.
Deci calitate la pretul corect.
Produsele se pot gasi pe www.logtuning.ro, www.KWsuspensions.ro, www.weitec.ro, www.LSDdoors.ro, www.racelook.de, www.fox.exhaust.de, dar mai sunt multe altele care nu apar pe site.
Daca aveti nevoie de jante , bodykituri , scaune , evacuari , stopuri , faruri , suspensii , accesorii de interior , volane , schimbatoare , pedale , ceasuri , audio , media etc etc si multe alte produse doar intrebati iar eu o sa va raspund in cel mai scurt timp posibil.
Contact : 0726 281 868 , email : [email protected] , mess: razvansecu sau PM pe forum.
Daca aveti nevoie de jante , bodykituri , scaune , evacuari , stopuri , faruri , suspensii , accesorii de interior , volane , schimbatoare , pedale , ceasuri , audio , media etc etc si multe alte produse doar intrebati !
,,Reality is wrong. Dreams are for real''
|
|
|
05-04-09, 22:57
|
|
Stage 3
|
Re: Reprezentant LOGtuning - vand
poze ....si multe altele
|
|
|
07-04-09, 18:00
|
|
Stage 3
|
oferta de primavara ...lichidare de stoc la multe produse !!! nu ezitati !!!
|
|
|
07-04-09, 18:45
|
|
 Stage 5
Member of: [VW]
|
Salut,jentile de la ARTEC RACING, cele negre cu rosu pe 16" 4/100 prindere ai?Si un pret te rog.Multumesc anticipat.
|
|
|
08-04-09, 18:55
|
|
Stage 3
|
Quote:
Originally Posted by Corrado
Salut,jentile de la ARTEC RACING, cele negre cu rosu pe 16" 4/100 prindere ai?Si un pret te rog.Multumesc anticipat.
|
paia racing negru cu rosu nu o gasesc momentan.trebuie sa intreb la depozit
este tot un ad cup adica urmatoarea poza
insa am asa : 7.5 x 16 4/100 pret : 115 euro cu tva / buc
|
|
|
09-04-09, 11:17
|
|
 Stage 5
Member of: [VW]
|
Poti sa imi spui ce latime are?Un 7,5 J ar fi cel mai potrivit.Si cum procedem in cazul in care vreau sa cumpar.Multumesc anticipat.Aa.. si un bord plasma pentru corrado,240KM cu 7000 turometru ai sau poti sa aduci?
Last edited by Corrado; 09-04-09 at 11:20.
|
|
|
15-04-09, 22:39
|
|
Stage 3
|
Quote:
Originally Posted by Corrado
Poti sa imi spui ce latime are?Un 7,5 J ar fi cel mai potrivit.Si cum procedem in cazul in care vreau sa cumpar.Multumesc anticipat.Aa.. si un bord plasma pentru corrado,240KM cu 7000 turometru ai sau poti sa aduci?
|
plasme din pacate nu am.o sa mai caut.
exemplul este 7.5J , modelul din poza
Contravaloarea produselor se poate face in avans prin plata la o banca in contul LOGtuning sau ramburs la primirea coletului. In cazul rambursului beneficiarul mai trebuie sa achite curierului costul expedierii banilor catre LOGtuning. In cazul marfurilor de valoare mai mare de 499 lei transportul este platit de catre LOGtuning
Pentru produsele aflate in stoc 24-48h
Pentru produsle care nu sunt pe stoc timpul de livrare va fi comunicat in functie de produs si de disponibilitatea de stoc de la furnizorii din Germania.
multumesc !
|
|
|
|
|