O parte din parerile clientilor:
Razvan Gavan
• Pasionat
Posted 11 October 2008 - 00:57
Am fost azi la George si am facut o resoftare (530d e39). Noul soft a crescut puterea de la 184 la 210-215cp si cuplul in 510NM. Modificarea este fenomenala zic eu, masina pur si simplu zboara acum. Nu mai am lag, raspunde instant la talpa si la kickdown, creste liniar dupa 120km/h. Cu siguranta pot sa zic ca au fost niste bani foarte bine investiti. Nu am nici un pic de fum si masina merge exact cum trebuie. Maine voi pleca la munte si voi veni cu impresii. Dar pana acum nu ma mai satur. M-am alergat cu un Clk180 compressor de 192 cp care l-am lasat pur si simplu la vreo 2-3 masini in spate... Si George s-a plimbat cu ea dupa ce a pus soft-ul nou, il las si pe el sa-si dea cu parerea.
mihnea03
• Nou venit
Posted 16 January 2009 - 09:35
Salut,
Am fost aseara la George si am facut resoftare+diagnoza.Precizez ca am un BMW 520 d,dupa resoftare puterea a crescut de la 136cp la 160-164 cp si cuplul la 350NM. Modificarea este extraordinara, . Nu mai am lag, raspunde instant la talpa, viteza creste liniar. Nu imi pare rau dupa banii investiti, cat despre George pot spune
rofesionist, serios, NOTA 10+.
geacomino
• Nou venit
Posted 30 January 2009 - 22:44
Am ridicat la George 320d , pe dyno in Autovit masina stock a avut 146cp, dupa chip are 183cp, masina nu scoate fum si trage mult , mult mai bine. Multumesc George
dopeman1979
• Începător
•
Posted 26 February 2009 - 21:03
azi am reusit sa testez masina dupa modificarea softului facuta de george, prima impresie? masina trage mult mai bine, de consum nu ma intrebati ca nu ma uit niciodata, (la mine toate masinile consuma mult, am masura 45 la picior )
in concluzie, investitia a meritat, recomand.
b-99-tck
• Începător
Posted 20 March 2009 - 14:44
recomand pe george !! baiat serios ,!! am facut resoftare la 730 d sant foarte multumit , masina trage mai de jos , e mult mai prompta ,si raspunde mai bine in toate stilurile de mers . consumul a scazut aproape un litru la acelasi stil de mers !
roco123
• Mastermind
Posted 20 March 2009 - 23:56
Si eu recomand, chiar daca e aspirata (328i e36) se simte foarte bine surplusul de cuplu....
am incercat sa vad vreo diferenta la a 1-a, sa accelerez asa de pe la 1500 rpm.... acum rupe aderenta numai din acceleratie....si mai am si blocant. (nu mi-a venit sa cred
Intradevar e mult mai brutala
Am simtit asta la drum lung, trage a 5-a cum tragea a 3-a la 320i ) IDENTIC
Mersi fain George.
Bafta
FLAVIU 525
• Începător
Posted 30 March 2009 - 00:48
A fost azi George pe la Cluj si mi-am resoftat si eu masina intr-un sfarsit.Un E60 525 d 177 CP 400 nm la 215 CP si 500 nm.Este cu totul alta masina,trage mult mai linear si mai bine,acceleratia raspunde mult mai promt.Acuma am venit de la niste liniute.Am dat linie cu un logan modificat aproximativ 170 CP care inainte de resoftare imi dadea 1 masina jumate chiar doua acuma i-am dat eu distanta de 1 masina jumate.Am facut linie si cu un seria 3 E90 de 203 CP resoftat si l-am facut.Nu mai am cuvinte...sunt super multumit de cum trage si merge masina,diferenta este enorma. Il recomand pe George cu toata increderea,promt,serios si profesionist.
mercenar73
• Începător
Posted 15 April 2009 - 17:45
Luni dupa amiaza , "bolidul" meu a fost resoftat de george.320 d 150 cp la 180 cp.George ia dat un suflet nou..e alta masina. Motorul parca a renascut si e super aerisit.Trage bine in turatii de joase 1500 -2200 de turatii si liniar spre 4000 de turatii...ca un benzinar.Am facut un Bucuresti -Iasi super si m-am alergat cu succes maxim pe vreo 60 de km cu niste baieti din Vaslui. Consumul pe BC . resetat a fost de 5.7 l .Eu zic ca e bine. Sunt multumit de schimbare si sper sa reziste motorul, desi George a zis ca nu il turez chiar cum ar trebui..adica mai sportiv. Multumesc lui George. Cred ca este un tip serios si un profesionist in ceea ce face.Il recomand cu toata increderea.Bafta.
Pole
Posted 15 April 2009 - 17:52
Gata, in primul rand nota 10 lui George pentru punctualitate si seriozitate, l-am rugat sa vina la mine acasa ca nu puteam pleca cu ambele masini la el avand si pe juniorul de 4 luni pe cap. Frate, seria 1 este alta masina singura chestia acum este ca are sindromul M6, adica pierde aderenta muult mai repede, mergi numai cu DSC aprins in bord daca te dai la ea.(bine, trebuie schimbate oricum cauciucurile...)
Cuplul este mai jos sesizabil iar lag-ul de diesel aproape ca nu mai e...este ca un turbo benzina aproape.
Ne-am dat si o tura apoi de era George sa vomite am scos DSC-ul si da-i
Absolut incantat si multumit din toate punctele de vedere
De Audi nu va intereseaza pe voi, asa ca nici nu va zic ...decat ca sunt de asemenea foarte satisfacut de rezultat
Cu totul a durat aprox 2 ore, citire, trimitere fisier, primire fisire modificat, scris fisier modificat, barfe si plimbat apoi in teste.
Acesta este review-ul meu privind serviciile de care am beneficiat. Nota 10.
cristi.n
• Membru
Posted 31 May 2009 - 22:47
Salut.acum trei zile mi-am resoftat masina de la 163 la 200 cai.Diferenta este destul de clara.Masina trage mult mai bine si se tureaza foarte repede,o simnt mai usoara.Acum trebuie sa fiu atent ca pierde aderenta destul de repede la plecarile in forta.
Sunt foarte multumit cum se comporta masina acum. Mersi George
IulianC
• Fan
Posted 02 June 2009 - 23:57
După o întâlnire de acum 2 săptămâni de când m-am întâlnit prima dată cu George la Constanţa, am făcut şi eu remaparea softului la E90 320d. prima întâlnire a fost pentru verificarea fişierului şi anume dacă este cel de fabrică. Concluzia a fost că el este modificat, şi anume presiunea mărită în turbo şi debitul mărit în injectoare. Cred că ăsta a fost motivul pentru care mi-a picat turbo acum câteva luni.
Aşa că m-am hotărât să îmi modifice fişierul într-un mod mai finuţ şi complex totodată. Puterea este acum undeva la 200cp şi cuplul la 410nm. Ieri am fost la Bucureşti special pt asta, şi am făcut o comparaţie între consum la dus şi la întors. La dus am avut un consum de 5.4l/100km mers foarte lejer, iar la întors 5.3l/100km blană.
La 130 km/h pe autostradă în tr.6 aveam consum 4.8l/100km.
Iar ca viteză maxima 230km/h pe ceas, se mai ducea dar am văzut mulţi câini morţi pe margine şi cum doar ce am luat unul cu 60km/h şi mi-a spart farul şi mi-a dezlipit senzorul de parcare, am ezitat să-i dau mai mult.
Sunt foarte mulţumit, trage liniar, iar în zona haşurată înainte de cea roşie încă trage bine, nu dă în nas ca înainte.
Recomand cu încredere!
marss
• Începător
Posted 06 June 2009 - 13:42
salut george! uite am ajuns la arad...cu bine !! ...de ce zik cu bine? pentru ca am mers ca un tampit... 250km/h pe autostrada....dupa cum ti am zis ajungea la 240 chinuit cu ea...acum parca de la 200 incolo ii place...iar in depasiri de la 80 la 150 zboara...cuplul se simte de la 60km/k pana te opresti....oricum e alta masina! ...apropo consumul a ramas cam acelasi dar mers mai raliu asa...per total sunt multumit ,cum ti am zis, la drum e alta masina "mai usoara"! am plecat aseara din buc la ora 20 iar la ora 01;55 intram in arad... aaaaaa pe drum m am luat cu un Q7 3000 tdi saracu n a avut nicio sansa desi omu incerca .... VA RECOMAND! mai vb salut!
RobyS
Posted 06 June 2009 - 17:40
THANK YOU george for PIMPING my RIDE (318d e46)
Azi m-a resoftat si pe mine george. Sunt super multumit ! trage mult mai bine masina, cuplu mai de jos, creste mult mai repede in ture, liniar pana in 5K de ture, inainte era foarte lenesa dupa 3500 rpm. Consumul nu-l stiu inca, va zic marti seara cand ma intorc in TM.
Operatiunea a fost destul de rapida. RECOMAND CU INCREDERE !!!
Rares_CJ
• FUN
Posted 06 June 2009 - 18:57
Am fost si eu cu e39 argintiu, 525d. S-a apucat si Bogdan, e39 albastru, de forja p-acolo... Fain.
Foarte incantat. De cand am plecat de la Polus, pe la ora 16, abia acuma am ajuns acasa. Am facut un drum pana la Turda. BETON. Masina merge foarte bine, se accelereaza mult mai repede si mai usor, si, intr-adevar, altfel trage. Constant, indiferent cat il turez. Nu mai exista lagul acela la accelerare, trage constant, liniar... cu alte cuvinte, alta masina.
Testul a fost cel cu plecare de pe loc, fara DSC. Incredibil cum se accelera in viteza 1,2,3,4...
Foarte foarte incantat.
Recomand.
BogdanCH
• Membru
Posted 07 June 2009 - 21:11
Merci Georege inca o data ... imi place rezultatul! acum am un 520D cu performante de 525D .... Cuplul se simte f puternic .. cred ca o sa-mi rupa cardanul Acum uit piciorul pe pedala pana la 4500 ture... trage pe toata plaja de turatii! Buna treaba ....Merita!
RobyS
Posted 09 June 2009 - 22:38
cum am promis revin cu analiza consumului. la dus tm-cluj am avut consum 6.7, la intoarcere dupa remapare, mers mai sportiv deoarece aveam putere mai mare si imi permiteam depasiri mai multe, am avut consum pe cluj-tm de 5.8. nu l-am crezut pe george ca va scadea consumul, poate la aceeasi viteza, dar se pare ca desi viteza a fost mai mare consumul a fost totusi simtitor mai mic. ma bucur de alegerea facuta. multumesc
dvdcore
• Membru
Posted 26 February 2010 - 12:54
Am facut resoftare in urma cu 4 luni la George de la 272 cai la ~340-350 cai.
10000km de atunci si masina merge excelent.
Recomand !
Chip tuning, eliminare filtru de particule.
Cu respect,
George,
0727854471.