Go Back   Forum 4Tuning > AUTO COMERCIAL > Bazar AUTO - Oferte Extinse Firme

Bazar AUTO - Oferte Extinse Firme Oferte de piese si accesorii tuning. Sectiune dedicata firmelor si celor cu oferte permanente.

Reply
 
Thread Tools
Old 31-07-14, 16:04   #1
exxay

Stock
 
Join Date: Aug 2013
Posts: 2
Question caut sa imbunatatesc estetica masinii - mici reparatii, polishari, curatare in Buc.

Salut,

este cineva care se ocupa de asa ceva in Bucuresti?

mai precis am nevoie de cineva care e dispus sa intre in detalii si sa petreaca citeva zile la curatare, nu ore:
- am diverse parti de plastic negru, mat, pe caroserie. de la soare, sloppy air-brush painting, jeg etc, acestea nu mai sunt negre oricum le-as freca la spalare. Se pot reface cumva? cam aceeasi situatie si la cauciucuri - trebuie curatate cu ceva solvent pentru a curata stratul super fin de vopsea depus in atelierul unde s-au vopsit niste chestii in zona.
- nu am folosit masina vreo 4 ani si s-a adunat niste jeg prin diverse parti care nu se curata in spalatoriile normale. nici dupa incercari repetate. Din acelasi motiv, discurile de frina arata destul de urit. vorbesc doar de estetica, nu de eficienta.
- niste chedere au fost lipite de un idiot cu ceva care arata ca prenandez (sau cum naiba ii zice) si este imprastiat peste tot. trebuie curatat si chederele lipite din nou cu o solutie care sa nu se vada.
- in diverse locuri (pe linga oglinzi de ex) vopsitoria arata ca naiba din cauza unor mici reparatii.
- jentile din aliaj trebuie revopsite. cineva a fost prea creativ si acum mi-e rusine sa ies cu masina pe strada.
- topul din material textil are nevoie de niste mici reparatii - unul dintre straturi s-a desprins si nu se mai inchide perfect.
- e nevoie de curatenie interioara serioasa - pe toate tipurile de suprafete; mai mult decit se face la spalari de interior normale.
- farurile trebuie polishate, arata acum de parca au aburi inauntru.

pe scurt, vreau sa gasesc pe cineva care sa faca masina sa arate perfect (cit de perfect este posibil in conditiile existente - adica fara revopsire totala sau schimbat de piese) si curata de parca tocmai a iesit din fabrica.
exxay is offline   Reply With Quote
- Copyright 2021 4Tuning -