Go Back   Forum 4Tuning > AUTO COMERCIAL > Bazar AUTO - Oferte Extinse Firme

Bazar AUTO - Oferte Extinse Firme Oferte de piese si accesorii tuning. Sectiune dedicata firmelor si celor cu oferte permanente.

Reply
 
Thread Tools
Old 17-12-13, 14:00   #1
pickup

Stock
 
Join Date: Dec 2013
Posts: 1
Default www.Pick-Up.ro -> Accesorii pentru masini Pick-up, 4X4 si Off-road

Doresti sa-ti echipezi masina cu accesorii pentru off-road sau pur si simplu doresti sa dai masini tale un aer de eleganta?

Nimic mai simplu, noi avem solutia Pick-up.ro

Cu peste 9 ani experienta te ajutam sa-ti indeplinesti visul de a avea o masina eleganta si echipata corespunzator dorintelor tale.

Pick-up.ro te ajuta ca sa-ti inchizi bena cu capitonaje de bena, hardtopuri si inchideri de bena la nivel pentru toate tipurile de masini pick-up.

Noi avem solutia si pentru pasionatii de off-road. Va putem servi cu o gama larga de produse incepand de la bullbar, rollbar si reflectoare inclusiv reflectoare pe LED pana la troliuri, sisteme de suspensie si scuturi de protectie (motor, diferential, transmisie, rezervor) pentru o siguranta marita pe teren accidentat.

La noi gasiti jante si anvelope pentru masini pick-up si 4X4.

Montajul se poate efectua de catre echipa noastra de profesionisti in service-ul nostru autorizat R.A.R. sau va putem trimite produsul prin intermediul unui curier.

Toate produsele noastre beneficiaza de garantie!

Pentru mai multe informatii puteti vizita pagina noastra: www.pick-up.ro sau nu ezitati sa ne contactati prin numerele de telefon:
  1. 0740197197
  2. 0752417417
  3. 0749197197
  4. 0756087089

si pe adresele de e-mail:
  • info@pick-up.ro
  • sales@pick-up.ro
  • sales2@pick-up.ro
  • vanzari@pick-up.ro

Pick-Up.ro
Putere si Stil
pickup is offline   Reply With Quote
Reply


- Copyright 2024 4Tuning -