25-04-09, 13:44
|
|
2 Roti
Stage 5
Member of: [2 Roti] [PEUGEOT]
|
Re: Diverse discutii - offtopic - chat - mondene - barfe etc
Eu zic ca ar trebui discutat la primarie,ca de exemplu de pe 1 Mai incolo,bulevardul o sa fie inchis in week-end. Cred ca poate fi sacrificat macar 1 singur week-end pentru curse. Eventual o taxa de inscriere cat de mica,pentru ca afacerea asta sa fie mai profitabila decat inchisul bulevardului in favoarea bicicletelor,si cred ca vor accepta.
|
|
|
25-04-09, 13:52
|
|
Stage 5
Member of: [DAEWOO] [VW]
|
Quote:
Originally Posted by eMH
Eu zic ca ar trebui discutat la primarie,ca de exemplu de pe 1 Mai incolo,bulevardul o sa fie inchis in week-end. Cred ca poate fi sacrificat macar 1 singur week-end pentru curse. Eventual o taxa de inscriere cat de mica,pentru ca afacerea asta sa fie mai profitabila decat inchisul bulevardului in favoarea bicicletelor,si cred ca vor accepta.
|
nu o sa accepte astia legale in mijlocul orasului.....adica nu cred.....oricum nu cred ca o sa reusim vreodata sa organizam ceva in ploiesti ca nu ai cu cine...trebuie acordu de la primar de la politia locala...greu...si astia si asa au ciuda pe noi ca le huruim strazile...dapoi sa mai accepte asa ceva )...degeaba...ca al nostru edil e cam ciudat....si comunist.
Last edited by ALEX_BZN; 25-04-09 at 13:55.
|
|
|
25-04-09, 14:52
|
|
2 Roti
Stage 5
|
Bun,atunci ma gandesc la o locatie buna pentru cerculete si alte alea,poate vorbesc cu cineva sa aranjez ceva. Vedem.
|
|
|
25-04-09, 14:59
|
|
PARTICIPANT CURSE
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [BMW] [4Rally]
|
Primaria nu vrea sa polueze castanii de pe bulevard. Chiar auzisem treaba asta de la cineva de la un post de radio.
E jenant sa spui asa ceva cand tot timpul anului sunt distrusi de traficul infernal din zona...
PLM. Om trai si om vedea.
2007 - 2009 - VW VENTO VR6
2009 - BMW E30 TURBO
2012 - VW GOLF MK5 GTI
PIESE TUNING PE COMANDA:
TURBINE, INJECTOARE, POMPE BENZINA, WASTEGATE, BLOW-OFF, INTERCOOLERE, DISCURI FRANA PERFORATE/STRIATE, KIT-URI AMBREIAJ SPORT SAU ORIGINALE, SUSPENSII, ETC.
|
|
|
25-04-09, 15:01
|
|
PARTICIPANT CURSE
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by eMH
Bun,atunci ma gandesc la o locatie buna pentru cerculete si alte alea,poate vorbesc cu cineva sa aranjez ceva. Vedem.
|
Locatii sunt dar trebuie sa te gandesti cum feresti spectatorii ca daca iti derapeaza unu si rade catziva din public pe organizator pica toata beleaua.
E simplu sa gasesti locatia. Organizarea ar fi si ea simpla. N-ai voie acolo, n-ai voie dincolo..., dar cu cine sa te intelegi cand unii sunt mai dobitoci decat animalele (vezi Craiova).
|
|
|
25-04-09, 15:04
|
|
2 Roti
Stage 5
|
Pai oricum,ar fi ceva local. Fiul primarului din Comuna Brazi imi e prieten. Ma gandeam sa il intreb daca putem sa facem ceva,si eventual sa vina decat persoane din judetul Prahova,ca sa nu se puna problema cu publicul incredibil de numeros.
|
|
|
25-04-09, 15:20
|
|
Stage 5
Member of: [Mitsubishi] [PARTICIPANT CURSE] [SKODA]
|
Da, si ii primim pe baza de buletin sau viza de flotant :P
|
|
|
25-04-09, 15:22
|
|
PARTICIPANT CURSE
Stage 5
|
Ce-ai mah ai inebunit? Acuma sortam si publicul?
Eventual ii trecem printr-o sita sa cada scursorile si sa ramana numai crema, nu?
|
|
|
25-04-09, 15:26
|
|
2 Roti
Stage 5
|
Nu ma )))
Da' ma gandeam sa facem ceva mai restrans...
Sa nu chemam lume de pe toata planeta. Eventual ii punem si noi la treaba pe sacalu',pe cobra si pe situ
Si pe tine cu Corsa...
|
|
|
25-04-09, 15:27
|
|
PARTICIPANT CURSE
Stage 5
|
Pai restrans am mai facut... Nu-i problema.
Exista pe piata DVD-ul Inferno Motorsport Drift Session Ploiesti
|
|
|
25-04-09, 15:36
|
|
2 Roti
Stage 5
|
Eventual poate descoperim noi "talente",ca e plin Ploiesti-ul de ursi,pisici,si alte animale.
Si sunt convins ca nu numai celor 3 (MOM, XIX/AAP si SIT) le place sa face cerculete.
Vedem,ca oricum prea curand nu rezolvam nimic.
|
|
|
25-04-09, 16:22
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [Design Team] [Virtual Tuning] [Anonymous Motorsport ] [FOTO] [4Rally]
|
Cerculetze in cadru legal pentru noi ? Am baut eu v-ati imbatat voi ?
Emh ai 18 ani (daca ii ai si pe aia ) si visezi la curse pe bulevard si cerculetze in cadru legal pentru descoperirea noilor talente....Ai venit o data cu noi , intr-o zi , cand nu s-a intamplat nimic si crezi ca ii cunosti pe toti.
Parerea mea , cercurile care le dam noi sunt de ajuns , sa organizezi ceva e prea multa bataie de cap mai ales daca e o expozitie si ceva cerculetze.
Iar de curse pe bulevard nu mai discutam ca e a "unshpea mii oara" cand discutam....
Topic inchis
|
|
|
25-04-09, 16:30
|
|
2 Roti
Stage 5
|
Pai ti-am si spus ca nu organizez eu, cunosc pe cineva care cred ca poate sa se descurce. Aici nu conteaza daca am 9 ani,sau 99 de ani. Nu am impresia ca va cunosc pt ca am venit atunci cu voi,pentru ca stiu prea bine ca nu va cunosc. Nu visez la nimic,da' sa vezi ce shut in anus iti insurubez cand o sa fie liniute in ploiesti,sau "cerculete in cadru legal pentru noi" !!
|
|
|
25-04-09, 16:35
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [Design Team] [Virtual Tuning] [Anonymous Motorsport ] [FOTO] [4Rally]
|
Quote:
Originally Posted by eMH
Nu visez la nimic,da' sa vezi ce shut in anus iti insurubez cand o sa fie liniute in ploiesti,sau "cerculete in cadru legal pentru noi" !!
|
Abia astept
Sincer eu nu as face nimic legal la Ploiesti.Cand merg pe strada si vad cati tarani sunt prin oras nici nu vreau sa ma gandesc ce o sa fie la acel eveniment ....
|
|
|
25-04-09, 16:37
|
|
2 Roti
Stage 5
|
Da' nu e problema ca din astia sunt peste tot. Decat ca acolo unde stai mai mult,sau unde locuiesti,sau locuiai pana sa pleci la fuck-ultate,ai impresia ca sunt cei mai multi.
|
|
|
|
|