loool ii pui JKV la nr iar o vinzi..poate tot lu ala.. si apoi iar ii voi arata filme cu masina \"JKV\" sa ii pice mutra.... looooooooooooooooooooool. in fine te astept sa ma conving ..
Felicitari JkV show-ul facut de tine cu honda a fost extraordinar inafara de \"ursuletz team\" ca sa zic aSA ai fost cel mai tare ,cel putin fata de ce s-a mai incercat Honda rulz
Multumesc pt complimente baieti. Dar show-ul l-am facut pentru sufletul meu si pentru mentinerea spectacolului aprins, nicidecum pentru concurs. Din pacate era prima oara pentru Honda sa faca asa ceva si se putea mult mai bine. O sa invete mai multe si o sa va arate...
BA!!!! PUNE-TI MANA SI INVATATI!!!! Vreti sa pun conditie de inscriere in club sa fi luat permisul din prima??? Ce curaj sa mai am sa va chem la curse?
BA!!!! PUNE-TI MANA SI INVATATI!!!! Vreti sa pun conditie de inscriere in club sa fi luat permisul din prima??? Ce curaj sa mai am sa va chem la curse?
Ce dreaq mai baieti...ne facem de ras?
uppss... JKV-ule nu te supara mey tata ca am fost si eu mic si prost...
tre sa iau permisu tre sa iau permisu tre sa iau permisu tre sa iau permisu