Mie imi place culoarea chiar si asa lucioasa, insa cred ca mai trebuia lucrat la elementele de tuning, adica pragurile si spoilerele fiindca par nevopsite bine. In lumina arata ca si cum s-ar fi umflat vopseaua pe dedesubt. Cel putin eu zic din prisma faptului ca am vazut-o asa de la ... 20 de metri.
Daca ai bani de jante, incearca niste OZ Racing Superturismo WRC (ca cea din imagine (in jur de 2000 RON) si cu niste cauciucuri periculoase (TOYO sau GOODYEAR) cu talon micutz si pe 15 sau 16 si itzi garantez ca masina va face senzatzie in oras. Jantele schimba cel mai mult aspectul unei masini.
__________________ If I win, I take the cash and I take the respect!™ 2006 - VAUXHALL CORSA B - 1.2 45CP - Prima masina de DRIFT din Romania cu tractiune fata! 2006 - OPEL VECTRA - C20NE 2007 - 2009 - VW VENTO VR6 2009 - BMW E30 TURBO
2012 - VW GOLF MK5 GTI
PIESE TUNING PE COMANDA:
TURBINE, INJECTOARE, POMPE BENZINA, WASTEGATE, BLOW-OFF, INTERCOOLERE, DISCURI FRANA PERFORATE/STRIATE, KIT-URI AMBREIAJ SPORT SAU ORIGINALE, SUSPENSII, ETC.
deci jantele alea sunt ZEITE!! super tari. asa am vrut si eu. dar nu se fac pe 5x100. si mai au OZ unele racing, dar se aduc decat pe comanda de 25 de seturi ).
__________________ Objects in the mirror tend to disappear
It will never have enough power until I can spin the wheels at the end of the straightaway in high gear
vopseaua e un negru perlat(4 perle) si probabil k pare asa lucioasa pt k abia a fost data (era d 2 zile vopsita knd am facut pozele...)
jantele urmeaza...curand...
Da frate, sunt dragutze, nu zic nu, insa pica mult mai misto OZ Superturismo la Conte, iar in al doilea rand, pe bune, nu stiu daca si-ar da seama sau daca ar tine cont cineva de capacelele alea din fibra de carbon. Sunt doar niste capacele what da' f***!
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [VW] [RENAULT] [4Rally]
Re: Noi si masinile noastre
Quote:
Originally Posted by DONU'
Da frate, sunt dragutze, nu zic nu, insa pica mult mai misto OZ Superturismo la Conte, iar in al doilea rand, pe bune, nu stiu daca si-ar da seama sau daca ar tine cont cineva de capacelele alea din fibra de carbon. Sunt doar niste capacele what da' f***!
donule sunt 20 de milioane.....baiatul a cerut un sfat si voi l-atzi aruncat in cusca tigrului.....
vorba lu' Taz (uite buey ca sunt de acord cu tine aici)...jantele alea sunt 20 de milioane...unde mai pui ca tre si gume pe masura. de 25 de milioane face omu altceva la masina.
Quote:
Originally Posted by bogdan_wrc
vorba lu' Taz (uite buey ca sunt de acord cu tine aici)...jantele alea sunt 20 de milioane...unde mai pui ca tre si gume pe masura. de 25 de milioane face omu altceva la masina.
ma bucur ca in sfarsit suntem de acord cu ceva ....
Nu stiu frate, eu doar mi-am spus parerea.
N-am de unde sa stiu de catzi bani dispune Contele.
Eu am zis doar ca alea ar veni super bine pe masina lui. Am dat si pretzul pentru ca poate chiar l-ar interesa si poate are bani.
Quote:
Originally Posted by DONU'
Nu stiu frate, eu doar mi-am spus parerea.
N-am de unde sa stiu de catzi bani dispune Contele.
Eu am zis doar ca alea ar veni super bine pe masina lui. Am dat si pretzul pentru ca poate chiar l-ar interesa si poate are bani.
2200 RON jantele
1700 RON anvelopele
Scump dar bun...
la banii astia isi ia un gsi neinmatriculat si face transplant...in cazul in care nu are deja gsi pe ea,in cazul asta o ia ptr piese..