Quote:
Originally Posted by DONU'
Crezi ca daca stii sa boxezi poti sa intri in ring si sa te batzi cu Tyson? 
Daca ai impresia ca masina trage in anumite zile (ca e mai frig afara), asta nu inseamna ca o sa batzi ce e in frunte.
Pana si-o face Paga timoneria suntem doi pe podium la 200 CP maxim... Dupa ce face timoneria ramane sa vedem ce poate ursu'.
SFI-urile ar trebui sa aiba grupa lor...
|
iau o teava de jos si-i *** lu` tyson una in gura de vede stele verzi....
aberati copilasi,aberati.....
nu e nici unul in stare de nimic,aveti niste cacaturi de masini stoc cu pretentii de masini sport....parca am fii in filme ...mai treziti-va!!!!
da nebunu are o masina smechera si anume pt ca e o masina de 200 cp si a dus-o la aproape 400 cp!tot respectul si atit...in rest omul e un ghiolban! bv lui ce a reusit dar nu merita!
altii???? spaga are un 2,8 pe un amarit de urs de ii pioca tablele...asta nu e o problema...dar bv si lui! afacut o alegere desteapta cu motorul ala...rupe tot pina pe la 200cp!!!!(si 211cp candva in trecut...eheeeeeee)
laur???nu ai nimic de luat in considerare....mai fa ceva memorabil ca acu ceva timp(uite iar zic de 211 cp..... eheeeeeee)
droopy taci in plm!maninci cacasi cred ca ti-ai tatuat opel la acelasi salon ca si nebunu`
nimeni nu zice nimic de cristi cu cielo...aia da masina.e cel mai reusit sfi din oras din pct meu de vedere
eu tac ca nu am cu ce....
restul va umflati degeaba!!!!!
toti sunteti raceri...

)))))))) tuneri...

)))))
si apropo ...anul inca nu s-a incheiat.....