Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Ploiesti

Closed Thread

Thread Tools
Old 01-11-08, 09:27   #8506
cmdbass
Banned

Stage 5

cmdbass's Avatar

Member of:
[Echipa de sprijin]
[4Rally]
Default Re: Diverse discutii

fratilor de unde iau si eu niste plexiglas ?
cmdbass is offline  
Old 01-11-08, 14:06   #8507
tng
Observator 4tuning

Stage 5

tng's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Observator 4tuning]
[Virtual Tuning]
[Opel]

La Practiker avea , incearca acolo
tng is offline  
Old 01-11-08, 16:58   #8508
Vladz

Stage 5

Vladz's Avatar

Au vrut să fie mai altfel decāt alte echipaje de poliţie şi au reuşit. Doi angajaţi ai Serviciului Poliţiei Rutiere Constanţa, care au īn comun aceeaşi pasiune - maşinile -, "şi-au aranjat" autoturismul de serviciu.

Pānă nu demult, a*gen*ţii Florin Meliu (26 de ani) şi Cristian Ru*ses*cu (30 de ani) conduceau un Volkswagen Vento, din 1997, care īn*cepuse să īşi arate vārsta. Cānd i-a venit vre*mea să intre īn ser*vice pentru reparaţii, cei doi le-au prezentat şe*fi*lor o propunere, ca*re, spre surprinderea lor, a fost bine primită: să contribuie şi ei cu bani şi să īşi tuneze maşina.

Tot ceea ce "au pus" pe automobil au fost piese originale: faruri, pro*iec*toare şi o grilă de la un model mai nou de Vento, lămpi stroboscopice īn grilă şi bară faţă, barele şi pragurile uşor modificate, jenţile de aliaj, pe 15 inch. Īn interior au schim*bat īn*treaga ta*pi*ţe*rie, iar ceasurile de la bord le-au īnlocuit cu unele de plas*mă. Mo*to*rul, cel ori*ginal, de 2 l benzină, care dezvoltă 150 CP, doar l-au re*con*diţionat: au lăsat numai blocul motor, iar īn rest au schimbat chiu*lasă, gar*nituri şi tot ce mai era vechi. "Acum, īn timp ce le scriem amenzi sau a*ver*tismente, īn loc să fie supăraţi, şoferii ne cer a*mănunte des*pre do*tări", spune Me*liu rā*zānd.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	thumb_472_x_600_3801-102784-pol2.jpg
Views:	121
Size:	225.2 KB
ID:	687882   Click image for larger version

Name:	thumb_773_x_600_3801-102783-politie.jpg
Views:	128
Size:	353.4 KB
ID:	687883  
Vladz is offline  
Old 01-11-08, 18:24   #8509
negoitacata
2 Roti

Stage 5

negoitacata's Avatar

Member of:
[2 Roti]
[4Rally]
[Opel]

Am vazut miercuri un LAMBORGHINI GALLARDO alb....in ploiesti are cineva poze cu el.....arata incredibil masina....avea numere rosi masina...si parca jante negre
negoitacata is offline  
Old 01-11-08, 19:04   #8510
DRooPY

Stage 5

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Opel]

e murcielago
DRooPY is offline  
Old 02-11-08, 11:02   #8511
negoitacata
2 Roti

Stage 5

negoitacata's Avatar

Member of:
[2 Roti]
[4Rally]
[Opel]

Quote:
Originally Posted by DRooPY View Post
e murcielago
Mi sa parut mie ...dar nu prea eram sg era o masina in fata...oricum super tare masina:X:X:X
negoitacata is offline  
Old 02-11-08, 13:10   #8512
Strainger

Stage 5

Strainger's Avatar

Member of:
[2 Roti]
[VW]

am un calculator aici si mi am achizitionat un laptop Packard Bell easynote f1035-u-034ro. Acest laptop nu are drivere caci cei de la fabrica au considerat ca la vista nu ai nevoie de drivere mi l-a dat cu linux. Am pe factura si pe cutie seria lui si am incercat sa caut driverele pe net dar faza nasoala ca nu exista laptopul acesta pe net, adica exista configuratia asta a mea dar e alta carcasa la laptop, iar carcasa care o am eu are alta configuratie si nu gasesc driverele este vreo persoana care are io stiu ajutorul la niste programe poate sa gaseasca driverele?
Strainger is offline  
Old 02-11-08, 14:04   #8513
DRooPY

Stage 5

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Opel]

nu cred ca te poate ajuta mai nimeni din zona asta!
DRooPY is offline  
Old 02-11-08, 19:30   #8514
ven`u

Stage 5

ven`u's Avatar

Member of:
[Opel]

Quote:
Originally Posted by cmdbass View Post
fratilor de unde iau si eu niste plexiglas ?
daca n`ai rezolvat suna`ma ca`ti dau io o locatie in buc ....
ven`u is offline  
Old 02-11-08, 20:36   #8515
PH86MIN

Stage 5

PH86MIN's Avatar

Member of:
[2 Roti]
[4Rally]

Quote:
Originally Posted by Strainger View Post
am un calculator aici si mi am achizitionat un laptop Packard Bell easynote f1035-u-034ro. Acest laptop nu are drivere caci cei de la fabrica au considerat ca la vista nu ai nevoie de drivere mi l-a dat cu linux. Am pe factura si pe cutie seria lui si am incercat sa caut driverele pe net dar faza nasoala ca nu exista laptopul acesta pe net, adica exista configuratia asta a mea dar e alta carcasa la laptop, iar carcasa care o am eu are alta configuratie si nu gasesc driverele este vreo persoana care are io stiu ajutorul la niste programe poate sa gaseasca driverele?
Incearca sa gasesti un laptop cu o configuratie asemanatoare(sa aibe acelasi chipset placa de baza la el,iti poti da seama de asta daca in general au aceeasi placa video onboard,chiar daca difera procesorul,ramii,Hdd etc,incearca sa folosesti driverele de la un laptop din clasa ta(easynote))

Vand becuri cu leduri SMD: https://forum.4tuning.ro/460-faruri-s...ml#post5250005
PH86MIN is offline  
Old 02-11-08, 22:51   #8516
Bengy_BLS
VW Driver

Stage 5

Bengy_BLS's Avatar

Member of:
[VW]
[RENAULT]

Quote:
Originally Posted by Strainger View Post
Dap, deci , si io mi-am luat alt laptop de curand si tot asa nu a avut cduri , a trebuit sa le fac , citeste cu atentie cartile lui , trebuie sa scrie unde sa intri si ce sa faci . Laptopurile noi nu se mai vand cu drivere , odata ce l-ai luat are un anumit spatiu alocat pe hard(la mine 11 GB) din care el isi face cd-urile . intereseaza-te la cineva care se ocupa cu asa ceva si te va ajuta , oricum ar trebui sa te duci de unde l-ai luat si sa il pui pe ala sa le faca.
Old 03-11-08, 10:40   #8517
Strainger

Stage 5

Strainger's Avatar

Member of:
[2 Roti]
[VW]

CobraArt fiecare din noi avem nevoie de ajutor si cerem ajutor unde se poate la oricine si tu si altu daca avea nevoie de ajutor si puteam sa il ajut o faceam cu mare drag daca nu te intereseaza nu te mai uita!
Mersi all am fost cu el la o firma de calc si imi pun aia vista si drivere
Strainger is offline  
Old 04-11-08, 16:39   #8518
CobraArt

Stage 5

CobraArt's Avatar

Member of:
[DACIA]
[2 Roti]

Care pwla mea mi-a sters topicul de le Bazar si cu ce drept?
CobraArt is offline  
Old 04-11-08, 17:55   #8519
Bmw_E30dak

Stage 5

Bmw_E30dak's Avatar

Member of:
[Opel]

Quote:
Originally Posted by CobraArt View Post
Care pwla mea mi-a sters topicul de le Bazar si cu ce drept?

ce a fost comunitatea asta si ce a ajuns...a-ti ajuns sa va jigniti intre voi...e un forum deschis si fiecare scrie si posteaza ce vrea......pacat...

Last edited by Bmw_E30dak; 04-11-08 at 18:55.
Bmw_E30dak is offline  
Old 04-11-08, 23:41   #8520
tng
Observator 4tuning

Stage 5

tng's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Observator 4tuning]
[Virtual Tuning]
[Opel]

vezi tu ... topicul acela a fost sters de care altcineva, bine ca a fost sters ..

vedeti si voi ca treburile nu stau deloc bine, mistouri cat se poate de mult, lipsa de respect, circ si panarama..
urat

Toata lumea e "illest" acum, insa doar pe stickere
"low&slow" dar mai mult slow decat low
Euro Corsa C
tng is offline  
- Copyright 2026 4Tuning -