Va contrazicetzi aiurea prieteni.
Eu cred ca sezonul a fost foarte favorabil pentru Volkswagen.
Nu a picat deloc in acest sezon si a facut furori atunci cand a putut. (sa nu uitam de cerculetzele si drifturile facute cu tractziunea fatza si taierea anvelopei pe spate

)
Cu japonezii am avut cu totii de furca anul acesta si au tot respectul meu, atat Amadeus cat si VON-ul. (cine n-a avut curaj sa se dea cu japonezii?)
RENAULT-ul a fost intr-un declin total in acest an, imi pare rau ca trebuie sa spun asta, dar problemele de cutie si aerodinamica ale TOY-ului l-au tinut mereu departe de linia de start.
BMW-ul a sperat ca v-a face furori cu ix-ul care s-a furishat in garaj cu cutia de viteze intre picioare, iar restul s-au mentinut in clasament cum au putut.
Opel-ul s-a mentinut si el pe linia de plutire si a sperat sa ia locul multor masini din top desi s-au autodezamagit de fiecare data, crezand ca masina trage grav daca are butoane, daca ii "thare cathetofonu" sau daca are semislickuri.
Cum spunea si Jackalu', an de an Opel-urile scad in greutate..., mai pica din table, dar ce-o sa faca atunci cand n-o sa mai ramana decat cutiile negre (de viteze) din fuselajele lor?

Pe ultimul loc ramane FORD-ul care anul acesta n-a reusit sa intre in competitzie decat la inceputul anului foarte putin, problemele incetand abia acum pe finalul sezonului.
Eu zic sa facem clasamantul pe anul 2008 asa:
Locul I - Mitsubishi
Locul II - Volkswagen
Locul III - Opel
Locul IV - BMW
Locul I la Mitsubishi (singur la marca asta) - VON-ul cu CZT (clasa debutantzi)
Locul I la Volkswagen (singur la marca asta) - DONU' cu VR6-le
Locul I la OPEL - Cristi cu Cielo EVO I
Locul I la BMW - Bobby cu E60-ul