alex2see ti se pare ca n-aveam motiv ?)) sincer m-am speriat ... am crezut ca a dat vreunu peste vreun pieton... ) si dupa am vazut ca erai tu ... ) si mai completeaza si manson ... Io il stiam calm pe baietzasu asta ))))))
tre sa ne interesam sa ne facem si noi moderatori dastia...ca vad ca se castiga atentie mare....dar mai bine...lasa`mai bine respectat decat un "cur pansat"!!! =)) Nu te mai agita bai SEE`ule...ca..nu e cazul!Te iei in seama cu toata lumea...tiam spus eu cea mai buna solutie...!!
am discutat zilele trecute despre cea mai rapida masina . . .
am gasit 2 poze care afirma adevarul nu ceea ce credeam noi
la a doua poza luati punct de reper eleroanele
Member of: [Moderators] [Observator 4tuning] [Virtual Tuning] [Opel]
Re: Diverse discutii
Quote:
Originally Posted by shantzu
eu am zis ca Sebi a fost 1`st .... dar tu si cu alti nush care v-ati contrazis, ca de obicei
La o diferenta asa mica....mai conteaza?Amandoi sunt NR 1...Daca pleaca unul mai bine.....ala castiga...
Member of: [Moderators] [AfterDark Racing] [4Tuning International] [Opel] [SUBARU]
DONU'-le e vreo sansa sa fi fost prin HD Sambata???? Am vazut un vento cu numere de B cu stiker 4tuning si sigla unui club..nu mai stiu ce club era...da era..desi vad ca acum esti online deci nu cred ca ai mers asa tare de ai si ajuns acasa...dar mai stii
Member of: [Moderators] [AfterDark Racing] [4Tuning International] [Opel] [SUBARU]
Ma gandeam eu ..ca se misca greu...de asta nici n-avea cum sa fie el ... Glumesc!! ...
A zis ca vine si dupaia ca nu mai ajunge la intalnirea 4tuning Hd/Deva ce am tinut-o aseara dar vazand masina aia ma gandeam ca e el ratacit prin oras ..oricum va asteptam cand aveti timp si drum in coace