Quote:
Originally Posted by RZV_1_XDD
Si mai zici de altii ca vorbesc aiurea pe forum
|
Eu n-am zis sa nu facem glume. Zic doar sa nu insistam pe anumite persoane sau s-o tinem asa... pagini intregi cu mishtoul, ca pana la urma este un forum in care vorbim despre masini in special nu despre cluburi si "paranghelii".
Atata tot. Nu cred ca am suparat pe cineva facand unele observatii, dar cateodata devine aiurea sa deschizi pagina forumului si sa vezi ca sunt numai mishtouri ...
Si cand aveti ceva de discutat cu limbaj mai colorat, incercati pe PM ca nu are rost sa umplem paginile cu "carne".
Nu ma cred acum vreun moderator, insa daca nu face cineva observatie va ajunge forumul asta o sorcova.
Suntem pasionati de masini, mai facem si glume, mai radem unii de altii, nu zic, insa nici sa ajungem prea departe cu chestiile astea ca daca ne desfiinteaza pagina Ploiestiului... nu cred ca va fi vreo realizare.
Numai asa... cand vad cum trece timpul de repede cand sunt la munca si stau pe forum

imi dau seama ca e o chestie super tare acest forum.
Inc-odata, sper ca n-am deranjat pe nimeni cu aceasta morala si daca am deranjat il rog pe respectivul sa citeasca inca odata cu atentie ce-am scris
fiindca va intelege ce vreau sa spun.
Punct.