Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Ploiesti

Closed Thread

Thread Tools
Old 09-02-08, 16:52   #76
shantzu

Stage 5

shantzu's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Design Team]
[Virtual Tuning]
[Anonymous Motorsport ]
[FOTO]
[4Rally]
Default Re: Intalnire Dacia - Duminica - 27 ianuarie -

Aseara am zis sa va inchid topicul la cat de "frumos" mi-ai raspuns cand te-am intrebat la ce ora se tine , dar am zis sa nu fiu tigan ...
shantzu is offline  
Old 09-02-08, 17:01   #77
andrei_hrz

Stage 4

andrei_hrz's Avatar

Member of:
[Opel]
[DACIA]

Quote:
Originally Posted by DONU' View Post
Crede-ma, n-am venit sa imi bat joc de intalnirea voastra, ci eram curios sa vad cat suntetzi de organizatzi. Si stii bine ca te-am mai felicitat o data pentru intalnirea precedenta...

(roof scoops, mufflere, dicolsuri, vinile...)
donu` nu te supara frate dar dupa cate mistouri sau facut ca sunt Dacii si de ce sa ne batem capu, iti dai seama ca sunt in garda tot timpu eu incerc sa tin topicu si intalnirea cat mai curate posibil si cat mai seriose, deacea nu accept mistorile, pe alte topicuri nicio problema rad si fac si eu misto.si ca ti-am arata iesirea a fost ideea ca inauntru intra doar Dacii si iti dai seama ca puteam sa fac nicio exceptie ca imi este prieten dusman, inauntru intrau numai Dacii cine venea cu altceva le lasa frumos la intrare.
andrei_hrz is offline  
Old 09-02-08, 17:03   #78
andrei_hrz

Stage 4

andrei_hrz's Avatar

Member of:
[Opel]
[DACIA]

Quote:
Originally Posted by shantzu View Post
Aseara am zis sa va inchid topicul la cat de "frumos" mi-ai raspuns cand te-am intrebat la ce ora se tine , dar am zis sa nu fiu tigan ...
motivatia shantzule exista o motivatie, eu tiam zis decat ca sa nu faci misto ca nu-i frumos daca vrei sa topicu curat si serios nicio problema,daca nu il mult in alta parte si gata.daca tu crezi ca nu poti sa il mentii curat si frumos sa imi zici ca il mut nu-i problema.

ora se mentionase doar locu nu sa mentionat.
andrei_hrz is offline  
Old 09-02-08, 17:04   #79
riv_gms
Opel Driver

Stage 5

riv_gms's Avatar

Member of:
[Opel]
[DACIA]

Quote:
nu cred k pe acest topic nu s-a aberat kt pe celelalte si nu cred k ai fi avut motiv, dar totusi ...moderatorul taie si spanzura
riv_gms is offline  
Old 09-02-08, 17:09   #80
shantzu

Stage 5

shantzu's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Design Team]
[Virtual Tuning]
[Anonymous Motorsport ]
[FOTO]
[4Rally]

Quote:
Originally Posted by gms-ul View Post
nu cred k pe acest topic nu s-a aberat kt pe celelalte si nu cred k ai fi avut motiv, dar totusi ...moderatorul taie si spanzura
gms-ule esti pe dinafara ... nu stii despre ce e vorba
andrei - daca ziceai aseara ca cei care nu au dacii lasa masina la poarta era altceva , dar ai zis cu totul altceva
shantzu is offline  
Old 09-02-08, 17:10   #81
andrei_hrz

Stage 4

andrei_hrz's Avatar

Member of:
[Opel]
[DACIA]

Quote:
gms-ule esti pe dinafara ... nu stii despre ce e vorba
andrei - daca ziceai aseara ca cei care nu au dacii lasa masina la poarta era altceva , dar ai zis cu totul altceva
ba da am zis de 2 ori dar prin asta demostrati ca ati tratat subiectu la misto. asta a spus totul
andrei_hrz is offline  
Old 09-02-08, 17:13   #82
shantzu

Stage 5

shantzu's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Design Team]
[Virtual Tuning]
[Anonymous Motorsport ]
[FOTO]
[4Rally]

Quote:
Originally Posted by andrei_hrz View Post
ba da am zis de 2 ori dar prin asta demostrati ca ati tratat subiectu la misto. asta a spus totul
ai zis ca cei care nu au dacie vor sta afara ,pentru ca vei inchide portile ! tin minte exact cum ai zis
shantzu is offline  
Old 09-02-08, 17:17   #83
andrei_hrz

Stage 4

andrei_hrz's Avatar

Member of:
[Opel]
[DACIA]

Quote:
ai zis ca cei care nu au dacie vor sta afara ,pentru ca vei inchide portile ! tin minte exact cum ai zis
bine hai te rog inchide topicu la cererea mea.nu are rost sa ne doara capu pe niste chesti care voi le tratati la misto.punct topicu se va muta pe sectiunea DACIA.
andrei_hrz is offline  
Old 09-02-08, 20:40   #84
Skma

Stage 5

Skma's Avatar

Member of:
[Opel]
[PARTICIPANT CURSE]

Quote:
donu` nu te supara frate dar dupa cate mistouri sau facut ca sunt Dacii si de ce sa ne batem capu, iti dai seama ca sunt in garda tot timpu eu incerc sa tin topicu si intalnirea cat mai curate posibil si cat mai seriose, deacea nu accept mistorile, pe alte topicuri nicio problema rad si fac si eu misto.si ca ti-am arata iesirea a fost ideea ca inauntru intra doar Dacii si iti dai seama ca puteam sa fac nicio exceptie ca imi este prieten dusman, inauntru intrau numai Dacii cine venea cu altceva le lasa frumos la intrare.
andrei_hrz is online now Report Post Reply With Quote
Bah da sa mor io ca nu pot sa ma abtin !!! Tu vrei sa devii un mic guru, un conducator al celor cu dacii, nu va mai agitati atata bai fratilor ca nu faceti cine stie ce proiect finantat de nasa pentru nush ce tuning la vreo dacie ! Nu zice nimeni nik ca va intalniti foarte frumos dar asta nu inseamna ca vai a trecut ala cu vento sau venea shantzu facea niste poze care cred eu ieseau mult mai bine decat multe din pozele facute cu telefonu si asa mai departe!
NU RADE FRATILOR NIMENI DE voi ca aveti dacii insa incercati sa faceti pe victimele mereu!
Old 10-02-08, 02:33   #85
andrei_hrz

Stage 4

andrei_hrz's Avatar

Member of:
[Opel]
[DACIA]

skma iar nu sti despre ce e vorba si te bagi airea in seama, te rog sa te abiti de afirmatii airea si in nestiinta de cauza si 2 noi nu intalnim sa facem tuning ci sa ne ajutam cu ideii intre noi sa probleme care alti leau avut sa scapam si noi de ele(nu are nicio treaba cu tuning-ul),nu sunt nici un conducator doar vreau sa se mentina bunu simt.si 3 sincer noua ne plac pozele facute de noi cu telefonu si nu iti face tu probleme pentru noi suntem destui si ne le gandim noi singuri, iar cu tehnica avem si noi destula crede-ma aparate si camere video.
rog moderatorii sa inchida topicu sa mutat la alta sectiune.
andrei_hrz is offline  
Old 10-02-08, 03:59   #86
shantzu

Stage 5

shantzu's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Design Team]
[Virtual Tuning]
[Anonymous Motorsport ]
[FOTO]
[4Rally]

Crezi ca la cealalta sectiune nu putem sa ne facem aparitia ?

Pentru cei care vor sa continue discutia o puteti face aici !

Last edited by shantzu; 10-02-08 at 04:22.
shantzu is offline  
Closed Thread

- Copyright 2025 4Tuning -