Repari, te bucuri cateva ore (nici macar zile)... si te trezesti ca iti pica altceva si nu o fisa de bujii sau un bec de pozitie ci ceva mult mai costisitor de ordinul sutelor de euro sau mii de euro daca e sa cumperi piesa noua...
Eu unul cred ca cedez si ma retrag din lumea asta... cel putin o vreme...
__________________ If I win, I take the cash and I take the respect!™ 2006 - VAUXHALL CORSA B - 1.2 45CP - Prima masina de DRIFT din Romania cu tractiune fata! 2006 - OPEL VECTRA - C20NE 2007 - 2009 - VW VENTO VR6 2009 - BMW E30 TURBO
2012 - VW GOLF MK5 GTI
PIESE TUNING PE COMANDA:
TURBINE, INJECTOARE, POMPE BENZINA, WASTEGATE, BLOW-OFF, INTERCOOLERE, DISCURI FRANA PERFORATE/STRIATE, KIT-URI AMBREIAJ SPORT SAU ORIGINALE, SUSPENSII, ETC.
don..asa e merue. asa a fost si as ava fi. asa patim tti. nu te lasa, ca stii ca asa e nromal sa se intample. maisnile sunt fiare si noi tragem de ele.
si mie imi face ambreaju prob, dupa ce am bagat detsui bani in altele. si nu am cum sa fac soft acum. si tot nu ma las. fii tare
__________________ Objects in the mirror tend to disappear
It will never have enough power until I can spin the wheels at the end of the straightaway in high gear
Donule, nu ai cum sa te retragi pana nu ne dam o data... Si apoi ti-am promis volanul...sa inteleg ca nu il mai vrei? (la schimb cu aerul de pe Vento). Relaxeaza-te, se mai intampla si dinastea. Trebuie sa treci peste ele (asa cum ai trecut peste pinioanele din cutie).
da, chiar..tre sa ne dam... de cand ne stim noi 2, tot nu am avut ocazii, si acum? hai gandeste logic :P te lasa pe tine microbu'? ce vrei sa mor de inima cand te vad intr-o dacie cu GPL? sau daca ai de gand sa pui GPL pe vr...sa stii ca e blasfemie si iti dau bann de pe alt forum :P
Donule, nu ai cum sa te retragi pana nu ne dam o data... Si apoi ti-am promis volanul...sa inteleg ca nu il mai vrei? (la schimb cu aerul de pe Vento). Relaxeaza-te, se mai intampla si dinastea. Trebuie sa treci peste ele (asa cum ai trecut peste pinioanele din cutie).
Bineinteles ca nu ma las. Era o vorba spusa la nervi.
Stiti prea bine ca toate se rezolva.
Banii vorbesc..., pana la urma vorba unui bun prieten..., ce sunt la mine 2500 euro? Banii de paine...
Am bani! Astept sa vina cutia si va iau pe rand, sau pe toti odata ca stiti ca nu mi-e frica...
Bogdane, vreau volanul ala! E al meu!