Salut
Iaca am ajuns in situatia de-a fi implicat intr-un accident, ptr prima oara, fara voia mea si fara nici o vina, doar destinul m-a plasat la locul si momentul nepotrivit.
Joi 04.07.2013 circuland pe str Padina dinstre Marasesti, la intersectia cu Frasinet, un neatent(sa fiu elegant in exprimare) cu un hyundai nu opreste la ind stop si ma trozneste in roata fata.
Am mers pe cale amiabila, iar de aici incep asa zic eu prb cu firma de asigurare, care este astra, dupa constatarea daunelor, care implica aripa stg, bara, usa, vieleta, bascula, cei de la asigurari imi tot cer un cont in care sa-mi vireze o suma de bani, ei spun ca nu stiu despre ce suma e vb, si din cate am intreles de la alte persoane, cu banii aia te descursi singur in service, daca depasesti plafonul, mai scoti bani din buzunar, ceea ce mi se pare o mare prostie.
In fine, acum am rugamintea la cei ce cunoasteti sau ati mai fost implicati in astfel de evenimente, un sfat , o recomandare cu privire la aceste proceduri cu firma de asigurari. Masina se afla la automar, cu care am inteles ca astra are parteneriat cu ei.
Personal nu sunt tentat sa iau banii lor si sa ma chinui eu sa-mi repar masina, sa aduca ei tot ce trebuie si sa-mi iau masina pe roti in stare de functionare de la service.
Atasez si cateva foto cu masina.