Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Ploiesti

Reply

Thread Tools
Old 30-03-11, 20:42   #1
djbyte

Stage 2

Default Control la folii

Atentie ca se fac controale la folii in Ploiesti.Deja s-au dat niste amenzi usturatoare !
djbyte is offline   Reply With Quote
Old 30-03-11, 22:17   #2
basti77

Stage 4

Member of:
[PEUGEOT]
Default Re: Control la folii

Si ce controleaza mai exact ? (documente, timbre, etc.).

Din ce am vorbit la RAR, acel timbru cu firma montatoare si numarul ei de autorizatie trebuie sa existe pe fiecare geam, intre folie si geam. Multe persoane cer firmelor sa nu aplice pe anumite geamuri pe motiv ca se vede urat.

In cazul unui control chiar si cu hartiile eliberate de firma in care sunt specificate geamurile tot ramai fara talon.

Timbrul acela mic, albastru, cu RAR, l-am vazut aplicat pe interior dar numai pe un geam (cazul meu, stanga spate).

Altceva ce ar verifica ?

Oricum sunt pentru aceste controale, sper pe langa talon sa ridice si placutele de inmatriculare.
basti77 is offline   Reply With Quote
Old 30-03-11, 22:34   #3
SilverLight

Stage 3

Am mai spus-o de n ori .. daca nu ai bani de folii nu iti pui nimic ! Cand ai bani iti cumperi si esti in regula !

La noi e moda sa le pui fara autorizatie, te prinde, iti iau talonul, iti mai dau amenda si ramai si nu ai nici folii !
SilverLight is offline   Reply With Quote
Old 31-03-11, 22:55   #4
iulian23pbz

Stage 1

iulian23pbz's Avatar

stati linistiti se iau taloane si se dau amenzi doar pt folia de fata...daca depaseste 50% transparenta va recomand sa o dati jos
iulian23pbz is offline   Reply With Quote
Old 31-03-11, 22:57   #5
iulian23pbz

Stage 1

iulian23pbz's Avatar

normal asa e...timbru pe fiecare geam..dar nu am auzit pe nimeni sa aiba probleme pt timbru aplicat doar pe luneta de ex...si timbru acela albastru rar nu se mai aplica de cateva luni..
iulian23pbz is offline   Reply With Quote
Old 01-04-11, 17:46   #6
basti77

Stage 4

Member of:
[PEUGEOT]

Eu am doi prieteni care au ramas fara talon in Ploiesti si Bucuresti pe motiv ca eveau timbrul numai pe luneta, unul din ei acum 2 saptamani chiar, cel in Ploiesti.
Old 03-04-11, 13:29   #7
Bengy_BLS
VW Driver

Stage 5

Bengy_BLS's Avatar

Member of:
[VW]
[RENAULT]

Quote:
Originally Posted by basti77 View Post
Eu am doi prieteni care au ramas fara talon in Ploiesti si Bucuresti pe motiv ca eveau timbrul numai pe luneta, unul din ei acum 2 saptamani chiar, cel in Ploiesti.
io am ramas fara talon ca asa a vrut nenea mitilianu' , am mai luat si 1020ROn amenda. Am avut si autorizatie si tot de la principalul colaborator al RAR Ploiesti (asa a zis omul de la RAR , ca politaiul e tampit) . A mai zis ca am "faruri albastre" cand ele sunt albe dar in fine. Asa ca va stresati degeaba , daca vrea sa va arda , va arde.
Old 07-04-11, 09:51   #8
GiGiCarbiT
BMW Driver

Stage 5

GiGiCarbiT's Avatar

aveai luminii dalea la stopitoare bala?
GiGiCarbiT is offline   Reply With Quote
Old 08-04-11, 13:55   #9
luciang

Stage 4

luciang's Avatar

In legatura cu acest subiect am gasit ceva destul de interesant aici:
http://www.politisti.ro/topic/718-le...-autovehicule/
luciang is offline   Reply With Quote
Old 18-04-11, 16:05   #10
TIBI 84

Stage 3

TIBI 84's Avatar

Member of:
[SEAT]

Quote:
Originally Posted by Bengy_BLS View Post
A mai zis ca am "faruri albastre" cand ele sunt albe dar in fine. Asa ca va stresati degeaba , daca vrea sa va arda , va arde.
Si nu l-ai trimis la un control oftalmologic?
Ma jur ca-l trimiteam pe unde n-a vrut sa iasa!
Daca te inmoi in fata lor ,vor profita si isi vor face norma de amenzi pe seama ta.
Cat despre link...tipic noua facem o lege pe care o dam capetelor de creta pt a le interpreta dupa bunul plac.

Last edited by TIBI 84; 18-04-11 at 16:08.
TIBI 84 is offline   Reply With Quote
Old 11-05-11, 20:49   #11
basti77

Stage 4

Member of:
[PEUGEOT]

Azi control la folie !

Eram la gara de sud Ploiesti si asteptam sa fac sensul giratoriu. In sens un MCV si un Logan de politie, iar pe dreapta alt Logan de politie. In intersectie cam 5 politisti, 2 aveau clienti (masini de BG) iar 3 cu ochii in trafic. Unul ma vede si ma trage din coloana pe dreapta. Trag pe dreapta in spatele loganului de politie, aveam centura, dau geamul jos si-l intreb care e problema, imi spune ca este nu stiu ce control , pana mea, nu prea am inteles ca a zis repede si era galagie.

Ii dau permisul, buletinul si talonul. Imi scote din talon rovigneta, semn ca avea ceva de gand cu el, ma intreaba de asigurare, ii spun ca am, in timp ce o cautam prin masina se uita in talon si imi spune, "a este pe Leasing " ii spun ca DA si imi spune, " in regula" semn ca nu prea il interesa asigurarea.

Apoi ma roaga sa urc geamul si sa-l cobor iar. Fac operatiunea, ma vede foarte bine prin el apoi ma intreaba daca am ceva autorizatii pentru folie. Ii spun ca am, i le dau, se tot uita pe ele si imi spune ca nu scrie ca si pentru fata. Ii spun ca una este pentru spate (laterale spate si luneta) si una pentru laterale fata. Tot nu vedea pana am gasit unde era scris si bifat.

Imi spune ca stia ca pentru fata nu se dau autorizari, ii spun ca se dau, ca din 2008 am folia si am mai fost oprit si nu am avut probleme, ma tot intreba unde este firma in Ploiesti, i-am spus ca s-a mutat acum pe Cantacuzino, ca este una din cele mai cunoscute, care face cam toate lucrarile in Ploiesti, se uita la stampila, semnatura, dupa care imi spune ca pentru folie m-a tras pe dreapta si imi da actele.

Nu s-a uitat daca am timbre pe toate geamurile, oricum pe laterala se vad mari ca sunt langa stalpul central, nu a verificat numarul autorizatie de pe timbru daca corespunde cu cel de pe hartii. Pur si simplu cand i-am dat hartiile a cam lasat-o mai moale, nu prea avea cum sa se lege de geamuri.

Sa vina mai repede luna august sa trec pe talon nou ca sa mai scap de un stres.
Old 12-05-11, 16:30   #12
alexone

Stage 5

alexone's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[2 Roti]
[Suzuki]
[BMW]

Quote:
Azi control la folie !

Eram la gara de sud Ploiesti si asteptam sa fac sensul giratoriu. In sens un MCV si un Logan de politie, iar pe dreapta alt Logan de politie. In intersectie cam 5 politisti, 2 aveau clienti (masini de BG) iar 3 cu ochii in trafic. Unul ma vede si ma trage din coloana pe dreapta. Trag pe dreapta in spatele loganului de politie, aveam centura, dau geamul jos si-l intreb care e problema, imi spune ca este nu stiu ce control , pana mea, nu prea am inteles ca a zis repede si era galagie.

Ii dau permisul, buletinul si talonul. Imi scote din talon rovigneta, semn ca avea ceva de gand cu el, ma intreaba de asigurare, ii spun ca am, in timp ce o cautam prin masina se uita in talon si imi spune, "a este pe Leasing " ii spun ca DA si imi spune, " in regula" semn ca nu prea il interesa asigurarea.

Apoi ma roaga sa urc geamul si sa-l cobor iar. Fac operatiunea, ma vede foarte bine prin el apoi ma intreaba daca am ceva autorizatii pentru folie. Ii spun ca am, i le dau, se tot uita pe ele si imi spune ca nu scrie ca si pentru fata. Ii spun ca una este pentru spate (laterale spate si luneta) si una pentru laterale fata. Tot nu vedea pana am gasit unde era scris si bifat.

Imi spune ca stia ca pentru fata nu se dau autorizari, ii spun ca se dau, ca din 2008 am folia si am mai fost oprit si nu am avut probleme, ma tot intreba unde este firma in Ploiesti, i-am spus ca s-a mutat acum pe Cantacuzino, ca este una din cele mai cunoscute, care face cam toate lucrarile in Ploiesti, se uita la stampila, semnatura, dupa care imi spune ca pentru folie m-a tras pe dreapta si imi da actele.

Nu s-a uitat daca am timbre pe toate geamurile, oricum pe laterala se vad mari ca sunt langa stalpul central, nu a verificat numarul autorizatie de pe timbru daca corespunde cu cel de pe hartii. Pur si simplu cand i-am dat hartiile a cam lasat-o mai moale, nu prea avea cum sa se lege de geamuri.

Sa vina mai repede luna august sa trec pe talon nou ca sa mai scap de un stres.
Care e faza cu talonul nou?
Adica sa termini leasingul ... sau alta smecherie.
alexone is offline   Reply With Quote
Old 12-05-11, 18:19   #13
basti77

Stage 4

Member of:
[PEUGEOT]

Se termina leasingul si se schimba talonul, in noul talon nu mai sunt dimensiunile la cauciucuri trecute.
Old 14-05-11, 01:20   #14
jakal
BMW Driver

Stage 5

jakal's Avatar

Member of:
[Inferno Motorsport]
[BMW]
[PARTICIPANT CURSE]

Quote:
Se termina leasingul si se schimba talonul, in noul talon nu mai sunt dimensiunile la cauciucuri trecute.
daca vor sa te arda...o fac...
eu am jantele pe 16' trecute in carte....in talon nu...
m-au ars...am inteles ca a fost ordin de sus....taxiul era dat la ruleta...
a trebuit sa stau 1 sapt fara talon pt ca asa a vrut "gerul"....

contact 0766-671407
jakal is offline   Reply With Quote
Old 15-05-11, 15:10   #15
PH-07-EFY

Stage 1

PH-07-EFY's Avatar

Member of:
[DACIA]
[Fiat]

in concluzie..? daca eu ma duc acum la eka trust pe 23 august si imi iau 6 metrii de folie si ei imi dau autorizatia aceea si ma opreste politia au ce sa imi zica? (folia o pun eu ,doar pe spate si luneta).
PH-07-EFY is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -