Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Ploiesti

Closed Thread

Thread Tools
Old 15-08-06, 11:45   #16
bogdan_wrc
Audi Driver

Stage 5

bogdan_wrc's Avatar

Member of:
[AUDI]
Default Re: opel vs pegeout ?

pai stai linisiti ca asa e. uitat-te la rapoarte de fiabilitate,..ca sa nu mai zic de putere..unde Opel mereu a trebuit sa faca mai multi cmc ca sa ajunga sub putere. valabil si la Ford. de ex: cand VW avea 1.6..ei faceau 1.7. dupa aia, cand VW a facut 1.9..ei 2.0. si 2.2... cand VW inca modifica din 1.9. iar Peugeot mereu au stat bine aici, apropiindu-se chiar de puterea litrica la benzina cu 2.0 hdi si 136 de cai.

It will never have enough power until I can spin the wheels at the end of the straightaway in high gear
bogdan_wrc is offline  
Old 15-08-06, 12:02   #17
Skma

Stage 5

Skma's Avatar

Member of:
[Opel]
[PARTICIPANT CURSE]

Pai tocmai asta incercam si eu sa explic da lumea imi sare mie in cap ca sunt eu obsedat de Peugeot ! Si in plus sunt si alte argumente ! Tren de rulare , frane (brembo din fabrica ptr. 406 coupe) , fiabilitate, stabilitate. etc...

Deci Dinule cumparati Cielo !
Old 15-08-06, 12:07   #18
bogdan_wrc
Audi Driver

Stage 5

bogdan_wrc's Avatar

Member of:
[AUDI]

nu e vb de asta. si mie mi-au sarit ca sunt obsedat de VW. dar uneori e bine sa recunosti si ce are concurenta..ca sa poti fi tu mereu in fata. oricum, are si opelul mainile lor super, si vectra e una dintre ele. dar hai sa revenim la comparatia asta.
bogdan_wrc is offline  
Old 16-08-06, 18:54   #19
DONU'
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

DONU''s Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[4Rally]

Quote:
Originally Posted by T@zMania
cumparatzi un cielo inapoi daca esti asa de nehotarat!!iatzi ma gtc-ul....e marfa,are performantze si consuma si putzin la un mers normal
Am eu un Cielo de vanzare!
Stare perfecta, functzioneaza perfect, 50.000 km, fab. 2004, negociabil.
Si daca nu-l vrei p-asta, ia-ti un OPEL CALIBRA cu motor 204 CP (C20LET) si ii ridici turbina sa intre la ture putzine si atunci sa te tzii de volan ca ai adrenalina maxima!
Soferii stiu de ce...!

If I win, I take the cash and I take the respect!™
2006 - VAUXHALL CORSA B - 1.2 45CP - Prima masina de DRIFT din Romania cu tractiune fata!
2006 - OPEL VECTRA - C20NE
2007 - 2009 - VW VENTO VR6
2009 - BMW E30 TURBO
2012 - VW GOLF MK5 GTI
PIESE TUNING PE COMANDA:
TURBINE, INJECTOARE, POMPE BENZINA, WASTEGATE, BLOW-OFF, INTERCOOLERE, DISCURI FRANA PERFORATE/STRIATE, KIT-URI AMBREIAJ SPORT SAU ORIGINALE, SUSPENSII, ETC.
DONU' is offline  
Old 21-08-06, 00:38   #20
Dinu-KKK

Stage 3

Member of:
[Opel]

din pacate pt mine m-am ales cu un passat 19 tdi (wrc, rs ,rc, gti,cupra,bertone,gtc,gts s.a) dar e bun si asta decat nimik imi pare rau pt Thread -ul asta inutil
Dinu-KKK is offline  
Old 21-08-06, 00:41   #21
Vibe
Mitsubishi Driver

Stage 5

Vibe's Avatar

Member of:
[Mitsubishi]

cum sa zici frate din pacate?)...e passat e... diesel eu zic ca e chiar bine.. fata de mine de exemplu....
Vibe is offline  
Old 25-08-06, 11:47   #22
DONU'
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

DONU''s Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[4Rally]

Nu te mai plange atata mai Cristi, ca ai unul dintre cele mai frumoase Logan-uri din Ploiesti. E tunat cu gust, fuge destul de bine pentru puterea lui, eu chiar nu te mai inteleg. E printre putinele Loganuri care imi plac...
Iar tu KKK-ule, las-o draq de treaba ca ai masina de masina, e mare, e frumoasa, ai super sunet in ea, si fuge cat de cat (diseara am o provocare pentru tine insa, ca la Bucuresti m-ai prins in offside ca aveam evacuarea distrusa si benzina de 95)
DONU' is offline  
Old 26-08-06, 12:38   #23
Vibe
Mitsubishi Driver

Stage 5

Vibe's Avatar

Member of:
[Mitsubishi]

nu ma plang..... era doar comparatie intre mine si el ... eh ma plang eu asa de consum ... si de unele chestii minore...
Vibe is offline  
Closed Thread

- Copyright 2025 4Tuning -