Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Ploiesti

Closed Thread

Thread Tools
Old 31-07-06, 11:34   #1
OviDIU M

Stage 2

OviDIU M's Avatar

Default Re: Diverse poze/filme

PROVOCARE: Intr-o duminica dimineatza intre semnele de iesire din Bucuresti (Pod Colentina, zone Niro) si intrare in Buzau (Fabrica de lapte, zona intrarii pe varianta) m-am gandit sa vad cat pot merge de repede alegand ca traseu E 85. In kilometri distanta reprezinta aproximativ 111 km, pe care i-am parcurs folosind un clk 200 kompressor intr-un timp de 31 minute. Crede cineva ca il poate depasi ???
OviDIU M is offline  
Old 31-07-06, 11:52   #2
bogdan_wrc
Audi Driver

Stage 5

bogdan_wrc's Avatar

Member of:
[AUDI]

adica cu o medie de 220 km/h? mi se pare totusi cam mult...
bogdan_wrc is offline  
Old 31-07-06, 11:56   #3
OviDIU M

Stage 2

OviDIU M's Avatar

Da cu o medie de 220 km/h, si sa stii ca sunt putine locurile unde am coborat sub 170 km/h, excaptand bineinteles curbele de 90 de grade de la Afumati, Urziceni...Si din cate am auzit cica ar fi fost unul in buzau care ar fi facut distanta asta in 29 de minute, dar nu l-am cunoscut, s-ar putea sa fie doar un zvon. Eu am facut timpul cand nu era camera la Coshereni, acum s-ar putea sa fie mai greu de relizat, dar nu imposibil.
OviDIU M is offline  
Old 31-07-06, 12:22   #4
OviDIU M

Stage 2

OviDIU M's Avatar

Default am retinut...

Multumesc ca mi-ai atras atentie. Stiam de PROVOCARI, dar am pus si aici ca mai mult se uita lumea la filme! Asa ca...
OviDIU M is offline  
Old 31-07-06, 12:46   #5
bogdan_wrc
Audi Driver

Stage 5

bogdan_wrc's Avatar

Member of:
[AUDI]

deci iti dai seama ca daca ai coborat la 170 cateva secunde..acele secunde tre sa mergi dupa aia cu (220 media -170 = 50 km, care se adauga la 220) 270..ca sa recuperezi. sau sa mergi cu 250 mult si sa mai recuperezi din diferenta.de asta mi se pare destul de imposibil. totusi...medie de 220 cu un 200 compresor... daca nu este extrem de modificat... pare cam greu de crezut.

It will never have enough power until I can spin the wheels at the end of the straightaway in high gear
bogdan_wrc is offline  
Old 31-07-06, 14:50   #6
Pitu

Stage 5

Pitu's Avatar

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
Smile Re: Diverse poze/filme

Quote:
Originally Posted by OviDIU M
Da cu o medie de 220 km/h, si sa stii ca sunt putine locurile unde am coborat sub 170 km/h, excaptand bineinteles curbele de 90 de grade de la Afumati, Urziceni...Si din cate am auzit cica ar fi fost unul in buzau care ar fi facut distanta asta in 29 de minute, dar nu l-am cunoscut, s-ar putea sa fie doar un zvon. Eu am facut timpul cand nu era camera la Coshereni, acum s-ar putea sa fie mai greu de relizat, dar nu imposibil.
s ar putea sa fie si al tau un zvon
este cam imposibil
Pitu is offline  
Old 31-07-06, 15:37   #7
OviDIU M

Stage 2

OviDIU M's Avatar

Draga Bogdane, sper ca numele de Dario sau V. Balboni iti spun ceva ?! Inca ceva, nici unul din ei nu su notiuni de fizica sau matematica, si totusi conduc cele mai tari masini din lume...Daca stai sa faci calcule cat trebuie sa faci si cat trebuie sa ai nu ajungi nicaieri...Eu l-am facut si ti spun ca e posibil in 31 de minute !!! SI am sa incerc sa il bat, dar cu camera video pusa pe masina de data asta !!!
OviDIU M is offline  
Old 31-07-06, 17:06   #8
dragos2900
VW Driver

Stage 5

dragos2900's Avatar

Member of:
[VW]
Default Re: Provocare

Quote:
PROVOCARE: Intr-o duminica dimineatza intre semnele de iesire din Bucuresti (Pod Colentina, zone Niro) si intrare in Buzau (Fabrica de lapte, zona intrarii pe varianta) m-am gandit sa vad cat pot merge de repede alegand ca traseu E 85. In kilometri distanta reprezinta aproximativ 111 km, pe care i-am parcurs folosind un clk 200 kompressor intr-un timp de 31 minute. Crede cineva ca il poate depasi ???
Impusca-te si gata...impusca-te ahaaaaaaaa!
dragos2900 is offline  
Old 31-07-06, 17:34   #9
dipsy_007

Stage 4

dipsy_007's Avatar

Smile Re: Provocare

dak o fi posibil vrem dovezi nu vorbe........k asa pot sa zik si yo k am luat ku trabantu 250 km/h..........cine ma crede?????asteptam dovezi....si nu mai fiti mah rai ku oamenii....dak aduce dovezi..........desi e cam imposibil ...dar niciodata nu se stie.......
dipsy_007 is offline  
Old 01-08-06, 00:23   #10
CJ-01-WOB
Observator 4tuning

Stage 5

CJ-01-WOB's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Observator 4tuning]
[REDACTOR 4TUNING]
[4Tuning International]
[VW]
[Nissan]
[Mitsubishi]
[Toyota]
[MERCEDES]

nu prea e SAFE topiku asta !
totusi limita de viteza e cat e .. daca ma intelegeti !
CJ-01-WOB is offline  
Old 01-08-06, 07:58   #11
RZV_1_XDD

Stage 5

RZV_1_XDD's Avatar

Member of:

Quote:
Frate ,daca vrei sa te dai mare, da-te in alta parte
RZV_1_XDD is offline  
Old 01-08-06, 09:23   #12
bogdan_wrc
Audi Driver

Stage 5

bogdan_wrc's Avatar

Member of:
[AUDI]

numele acelea nu imi spun nimic... si ce legatura au cu topicul? am facut calcule ca sa gandesc cu voce tare ce inseamna. eu nu pot scoate timpul asta din cauza masinii. daca ziceai ceva mai puternic mai era credibil, da' cu un slk nemodificat (te-am intrebat daca are ceva modif si nu ai rasp) mi se pare greu de crezut. dar oricum..treaba ta. eu nu iti pot accepta provocarea.
drum bun si,
te salut!

@CJ..mare dreptate ai..iti dai seama daca s eapuca toti sa incerce s abata recordul ala..unde se ajunge? plec la mare pe A2 )
bogdan_wrc is offline  
Old 01-08-06, 13:11   #13
Pitu

Stage 5

Pitu's Avatar

Member of:

Quote:
Draga Bogdane, sper ca numele de Dario sau V. Balboni iti spun ceva ?! Inca ceva, nici unul din ei nu su notiuni de fizica sau matematica, si totusi conduc cele mai tari masini din lume...Daca stai sa faci calcule cat trebuie sa faci si cat trebuie sa ai nu ajungi nicaieri...Eu l-am facut si ti spun ca e posibil in 31 de minute !!! SI am sa incerc sa il bat, dar cu camera video pusa pe masina de data asta !!!
dupa numarul de posturi , dupa cum te lauzi , dupa cum ti ai completat profilu userul asta pere facut la panarama . u nu poti merge cu o viteza constanta de nici 180/h ,imposibil sa nu iti apara unu in fata care nu se da de pe banda (exemplu loiesti- bucuresti),unul ca mine care iti mai taie calea la 220 /h si tot felu de handicapati . dupa un calcul facut trebuie sa mergi cu o viteza constanta de 210 /h ce e imposibil.
Old 01-08-06, 13:53   #14
tng
Observator 4tuning

Stage 5

tng's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Observator 4tuning]
[Virtual Tuning]
[Opel]

Bine .. acu` mai pui in calcul si ora la care a facut el treaba asta.
Una e sa o faci la 8-9 seara.... si alta e la 3-4 dimineatza, cand un om normal doarme

Toata lumea e "illest" acum, insa doar pe stickere
"low&slow" dar mai mult slow decat low
Euro Corsa C
tng is offline  
Old 01-08-06, 13:54   #15
T@zMania

Stage 5

T@zMania's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]
[RENAULT]
[4Rally]

nu e imposibil!!!!eu cu matizul l-am facut in 28 de minute....si dimineatza m-am trezit transpirat de la visul asta erotic
T@zMania is offline  
Closed Thread

- Copyright 2025 4Tuning -