O zi excelenta pentru curse!
Organizare de nota 10 cu felicitari pentru Gaju'!
Atmosfera pe drum si la curse a fost super buna!
Am plecat de la 2 jumate noaptea inspre Tulcea impreuna cu Jakalu, Taz, Blondu si Julaikos la dorinta bunului nostru prieten Bobby MOM pentru care avem tot respectul.
Am luat Mercedesul VitRo

si platforma si am plecat acolo afland ca Bobby a rupt cardanul si ca trebuie sa aducem masina pentru ca n-a gasit sa-l schimbe acolo si ce i s-a adus n-avea aceleasi dimensiuni. Daca tot am prins ocazia, bineinteles ca am luat ursul lui Jakalu care participa acolo, pe platforma.
Pe drum eu si cu Blondu ne-am inhaitat cu o sticla de tzuica si am lins vreun litru pana la Tulcea cu opririle pe drum de rigoare pentru a cumpara cafele.
Cu Jakalu la volan, eu in dreapta lui si restul panaramelor de baieti in spate cu muzica lautareasca (Gabi Lunca si Romica Puceanu Zau) si cu sticla de tuica vere.
Am ajuns de dimneata la 6, am parcat in incinta aeroportului si am asteptat sa vina lumea pana la ora 9 dormind.
Aveti aici sirul de poze! De ilustratii ma ocup maine fiindca acum am ceva treaba!
Felicitari Mihai Nebunu si baietilor de la Street Legal care au venit cu premii acasa!