Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Ploiesti

Closed Thread

Thread Tools
Old 13-03-07, 12:06   #376
feryboy
Renault Driver

Stage 5

feryboy's Avatar

Member of:
[RENAULT]
Default Re: Road Kills & Top Speed

Probabil e greu pentru unii sa se stapaneasca atunci cand in weekend le da taticu cheile de la masina...
feryboy is offline  
Old 13-03-07, 12:20   #377
bogdan_wrc
Audi Driver

Stage 5

bogdan_wrc's Avatar

Member of:
[AUDI]

eu ii inteleg..si eu am fost asa..si poate toti...dar sa invete din greselile altora... nu din greselile lor !

ctz foooarte mult de cat timp ai carnet..ca dovada ca fara sa ma uit la datele tale mi-am dat seama ca ai de putin timp carnet. fie ca il ai de 2 ani si 10 000 km, tot e putin! stai sa mai treaca anii si iti dai seama ce vreau sa zic! NO OFFENCE

It will never have enough power until I can spin the wheels at the end of the straightaway in high gear
bogdan_wrc is offline  
Old 13-03-07, 18:49   #378
PH86MIN

Stage 5

PH86MIN's Avatar

Member of:
[2 Roti]
[4Rally]

asa e,pareream mea e k e greu in primele 4-5 luni sa ramai cu permisul in mana,trebuie sa stii sa te controlezi,mania d a impresiona pe cei din jur atunci knd iei permisul e mare,dak treci de perioada asta e ok,trebuie doar sa stii sa te controlezi in perioada asta d timp,am doi prieteni care unul dupa vreo 4 luni a ramas fara el,altul luat permisul dupa doar 3 sapt,si eu era sa o fac d oaie la inceput,dar mi am invatat lectia,le spun multora,dar putin inteleg chestia asta
PH86MIN is offline  
Old 13-03-07, 19:28   #379
Aadryan

Stage 5

Aadryan's Avatar

Adevaru' e ca inconstienta este la orice varsta.Intradevar aveti dreptate in privinta incepatorilor,ar trebui sa incerce sa nu se mai dea mari pe sosele se sa se mai calmeze. Multi nu inteleg ca oricat de bun ai fi tu ca sofer dupa viteza de 80-90Km/h nu mai esti sigur pe masina..........Zi de zi vedem astfel de exemple la stiri si pe net dar lumea tot nu se potoleste........trist
Old 13-03-07, 21:17   #380
platon911
Opel Driver

Stage 5

platon911's Avatar

Member of:
[Opel]

de aceea ar trebui sa se organizeze legale dese......eventual circuit....io zic k s-ar mai potoli mania asta pe sosea.........recunosc de multe ori m-am crezut sofer si era sa o patesc,si sa ii patesc si pe altii......kestia e k tre' sa o patesti odata si apoi sa te inveti minte ptr toata viata dar s-ar putea sa fie prea tarziu....Doamne Fereste bat in lemn acuma.......trist
platon911 is offline  
Old 14-03-07, 01:10   #381
kraven_4_all
Banned

Stage 5

stai linishtit ...k nici legalele nu sunt lipsite de evenimente....sincer....nu am fost la multe legale...le pot numara pe degete...dar au fost evenimente nasoale p`akolo dekt la gratare...kre sincer...au fost in numar foarte mare

degeaba faci legale si mai ales circuit pt unii kre se cred shoferi pe linie dreapta knd ii da talpa...parerea mea...
kraven_4_all is offline  
Old 14-03-07, 10:51   #382
DONU'
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

DONU''s Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[4Rally]

Aaa, si pana nu iti cunosti masina pe tot felul de carosabil sa nu incepi sa dai in ea ca disperatul.
Aseara era sa fac VR6-le si pe pasagerii din el praf.
Norocul m-a scapat din cacat ca o beleam urat de tot.
Bine ca n-a fost nimic grav.
Carrefour Drifter

If I win, I take the cash and I take the respect!™
2006 - VAUXHALL CORSA B - 1.2 45CP - Prima masina de DRIFT din Romania cu tractiune fata!
2006 - OPEL VECTRA - C20NE
2007 - 2009 - VW VENTO VR6
2009 - BMW E30 TURBO
2012 - VW GOLF MK5 GTI
PIESE TUNING PE COMANDA:
TURBINE, INJECTOARE, POMPE BENZINA, WASTEGATE, BLOW-OFF, INTERCOOLERE, DISCURI FRANA PERFORATE/STRIATE, KIT-URI AMBREIAJ SPORT SAU ORIGINALE, SUSPENSII, ETC.
DONU' is offline  
Old 14-03-07, 10:53   #383
Skma

Stage 5

Skma's Avatar

Member of:
[Opel]
[PARTICIPANT CURSE]

Asta e ce a fost a fost ! Slava domnului ca nu s-a intamplat nik ! Pe viitor DOn io zic mai multa prudenta !
Skma is offline  
Old 14-03-07, 10:56   #384
DONU'
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

DONU''s Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[4Rally]

Skama, crede-ma rondul ala l-am mai luat de cateva ori cu 80-90 la ora insa era curata zona.
M-a prins pietrishul ala imputzit si cum ii dadeam cu 100 la ora ca tu ziceai ca ai bagat okiul in ceasuri, suspensia supertare, ne-am facut titireji nitzel asa
Te-ai speriat? Eu n-am avut timp sa ma sparii ca eram ocupat cu driftul si sa nu lovesc VERE-ul...
DONU' is offline  
Old 14-03-07, 11:04   #385
Skma

Stage 5

Skma's Avatar

Member of:
[Opel]
[PARTICIPANT CURSE]

Omule io nu m-am speriat dar n-a am zis ca ai facut masina praf ! PLUS Ca aveam centura si VR6-le are si air-bag dinala cum ii zice !

Daca nu erau baietii pe spate sa stii ca era mult mai nasol !
Old 14-03-07, 11:07   #386
DONU'
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

DONU''s Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[4Rally]

Ba era mai bine fiindca daca era mai usoara de spate nu ne mai fura spatele pe exterior..., desi si cu Razvan si Giku (care cantaresc cat 2 saci de cartofi) cred ca tot draq ala era. Masina a derapat pe pietris si pe praful ala lasat de tiruri acolo in rond.
Bine ca n-au fost tirurile parcate in zona ca faceam VR6 decapotabil
DONU' is offline  
Old 14-03-07, 11:48   #387
Skma

Stage 5

Skma's Avatar

Member of:
[Opel]
[PARTICIPANT CURSE]

Io cred ca scapam ca eram in dreapta !
Skma is offline  
Old 14-03-07, 11:54   #388
platon911
Opel Driver

Stage 5

platon911's Avatar

Member of:
[Opel]

dak eram io si cu TUBI nu-ti mai fugea spatele Donule ))))))))))
platon911 is offline  
Old 14-03-07, 16:58   #389
bogdan_wrc
Audi Driver

Stage 5

bogdan_wrc's Avatar

Member of:
[AUDI]

bine ca nu s-a intamplat nimic grav aseara
bogdan_wrc is offline  
Old 14-03-07, 17:23   #390
RZV_1_XDD

Stage 5

RZV_1_XDD's Avatar

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]

Quote:
Originally Posted by DONU' View Post
Ba era mai bine fiindca daca era mai usoara de spate nu ne mai fura spatele pe exterior..., desi si cu Razvan si Giku (care cantaresc cat 2 saci de cartofi) cred ca tot draq ala era. Masina a derapat pe pietris si pe praful ala lasat de tiruri acolo in rond.
Bine ca n-au fost tirurile parcate in zona ca faceam VR6 decapotabil
ma, normal fiind mai greu spatele ar trebui sa nu fuga, e mai stabila masina cu personal in ea
RZV_1_XDD is offline  
- Copyright 2025 4Tuning -