amice, TT ala cand l-a luat era chiar in stare buna. cunosc omu si nu vb aiurea. dupa aceea a vut un mic incident/accident. orice motorizare dintre cele doua pe care le avea TT in perioada aia (1.8T de 180 si 225 cai putere, ultima pt quattro) + raport greutate putere, + cutie de viteze ti-o dadea la Octavia ta de nu aveai ce lua de jos! un urs la fel..doar daca era in hibernare castigai!
TT ala din Pl era de 180 de cai. poate doar daca posesorul (nu ii zic numele aici) nu se juca cu tine, sau masina era mult mai varza decat te asteptai!
ps: avea si tobele scoase canmd a adus-o. si el zicea, dar nu sunt sigur, desi e posibil ca avea si chip. acum, pe cine ziceai tu ca ai facut la semafor? 1.9 TDI de 90 de cai VS 1.8T de minim 180? nu vreau s ate simti ofensat..dar cam greu cred chestia asta.! repet: atata timp cat ambii vor acelasi lucru. stiu ca poate posesorul uneia dintre masini nu se pricepe foarte bine la conduis, dar macar o plecare in forta stie sa dea. si I-a daca a dat si a acc si te-a lasat in spate

cand ai chef de semafoare te astept tot cu un dizel de 1.9 de la VW sa te vad. si am si cutie automata!