pac pac .... gandestii prea departe
) aree iulica.... furtunnn are apa noii ce facem nu ne balacim )
prea departe nu gandesc, unde exista initiativa exista si posibilitati... chiar merita locul e prea bun .. dar cum am mai spus trebuie o zo cu soare sa-l amenajam putin ...poate strajem si un ban ceva punem si nocturna..ca de noaptea e mai frumos ))
prea departe nu gandesc, unde exista initiativa exista si posibilitati... chiar merita locul e prea bun .. dar cum am mai spus trebuie o zo cu soare sa-l amenajam putin ...poate strajem si un ban ceva punem si nocturna..ca de noaptea e mai frumos ))
apropo...in curand dispare si chestia aia de pe pista...deci se va mari si mai mult...o sa o ardem cu 2 sau 3 jaloane...dar le fac io din hartie...nu ma mai risc la ala al tau...e prea tare de cap...nu se fereste deloc si e greu al dreaq
)) pretenu tau jalonuu... mare drag ce ai prins de el..poate le ciordesc p-alea de la petrom si tot facem treaba
mare drag am prins de el...n-ai vazut ce aproape stau de el?....daca mai imi juleste odata masina...ma risc la un litru de benzina ...sa vezi atunci clipuri