Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Ploiesti

Reply

Thread Tools
Old 12-10-10, 12:43   #151
alexone

Stage 5

alexone's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[2 Roti]
[Suzuki]
[BMW]
Default Re: STREET LEGAL Ploiesti

Gata si galeria de poze la site.
http://www.streetlegal.ro/galerie.html

Rog si ceilalti membri care nu apar sa imi trimita poze cu masinile lor sau sa se prezinte la urmatoarea intalnire pentru a le face eu poze.

P.S.: sper ca va place

Oltcit 11 Club | Oltcit 11 RM | Dacia Supernova Clima 1.4 MPI | Opel Vectra Z22SE | Fiat Coupe 2.0 20V | Suzuki 750 GSXF | BMW E30 coupe 2.5 12V | BMW E30 coupe 2.5 24V | BMW E36 coupe 2.0 24V | BMW E36 318i cabrio | BMW E46 318i | BMW E30 coupe S50B30 | Mazda 323 coupe
www.streetlegal.ro
BBS - born to burn
alexone is offline   Reply With Quote
Old 12-10-10, 13:41   #152
DONU'
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

DONU''s Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[4Rally]

Quote:
Originally Posted by alexone View Post
Gata si galeria de poze la site.
http://www.streetlegal.ro/galerie.html

Rog si ceilalti membri care nu apar sa imi trimita poze cu masinile lor sau sa se prezinte la urmatoarea intalnire pentru a le face eu poze.

P.S.: sper ca va place
Foarte frumos man!
Dar mai multa atentie cu photoshop-ul.
Oricum, unele poze sunt superbe!
DONU' is offline   Reply With Quote
Old 12-10-10, 15:05   #153
alexone

Stage 5

alexone's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[2 Roti]
[Suzuki]
[BMW]

Quote:
Originally Posted by DONU' View Post
Foarte frumos man!
Dar mai multa atentie cu photoshop-ul.
Oricum, unele poze sunt superbe!
Nu sunt terminate pozele.
Voi anunta cand va fi forma finala.

Mersi frumos pentru apreciere.
Old 12-10-10, 16:34   #154
ALEX_BZN

Stage 5

ALEX_BZN's Avatar

Member of:
[DAEWOO]
[VW]

Graba strica treaba..e timp destul..de inceput e destul de bine....o sa evolueze si site-ul dar mai greu..necesita mult timp toate detaliile astea, si pana la urma e mai importanta performanata clubului.. valoarea nu ne-o da un site ci modul cum evolueaza treaba pe la legale si ilegale), ce membri forta mai ademenim si ce cupe si diplome mai aducem clubului.

Ar trebuii facut un USER GROUP pentru toti membri clubului!!!!! Care stie cum se face sa dea niste detalii va rog.
ALEX_BZN is offline   Reply With Quote
Old 12-10-10, 18:56   #155
T@zMania

Stage 5

T@zMania's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]
[RENAULT]
[4Rally]

Quote:
Originally Posted by ALEX_BZN View Post
Graba strica treaba..e timp destul..de inceput e destul de bine....o sa evolueze si site-ul dar mai greu..necesita mult timp toate detaliile astea, si pana la urma e mai importanta performanata clubului.. valoarea nu ne-o da un site ci modul cum evolueaza treaba pe la legale si ilegale), ce membri forta mai ademenim si ce cupe si diplome mai aducem clubului.

Ar trebuii facut un USER GROUP pentru toti membri clubului!!!!! Care stie cum se face sa dea niste detalii va rog.
apropo de chestia asta cu ademenitul in club,avetzi grija pe cine va bagati in ''casa''
T@zMania is offline   Reply With Quote
Old 13-10-10, 00:46   #156
ALEX_BZN

Stage 5

ALEX_BZN's Avatar

Member of:
[DAEWOO]
[VW]

Quote:
Originally Posted by T@zMania View Post
apropo de chestia asta cu ademenitul in club,avetzi grija pe cine va bagati in ''casa''
La cine te referi? Crezi ca sunt persoane nepotrivite care ar putea sa ne creeze probleme? Daca nu poti spune aici da un PM ca orice sfat e bun si ne prinde bine.
Old 13-10-10, 20:30   #157
T@zMania

Stage 5

T@zMania's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]
[RENAULT]
[4Rally]

Quote:
La cine te referi? Crezi ca sunt persoane nepotrivite care ar putea sa ne creeze probleme? Daca nu poti spune aici da un PM ca orice sfat e bun si ne prinde bine.
eu zic ca sunteti baieti destul de destepti incat sa va dati si voi seama singuri....
Old 13-10-10, 22:55   #158
ALEX_BZN

Stage 5

ALEX_BZN's Avatar

Member of:
[DAEWOO]
[VW]

Quote:
eu zic ca sunteti baieti destul de destepti incat sa va dati si voi seama singuri....
Acum am inteles unde vrei sa ajungi.....man cred ca nu s-a inteles bine. Daca te referi ca racolam membri de la voi inseamna ca s-a inteles gresit. Singurul de la voi care a intrat la noi a fost Vlad, pentru ca asa a dorit nu ca i-am bagat noi in cap prostii. A trecut intamplator pe langa noi cand eram stransi la intalnire si cum foarte multi de la voi au iesit pe parcurs l-am intrebat daca mai tine de vreun club sau nu, nestind ce si cum, si a zis ca tine de redzone dar ii place si de noi. Si apoi a hotarat ca vrea la noi, probabil vroia o schimbare. In rest nu stiu la cine ai mai putea sa te referi, ca dragos cu GSI-ul chiar nu avea nici o treaba, iar restul sunt din fostul adrenalin sau unknown sau alti baieti care nu faceau parte din brigada voastra. Nu ar fi frumos sa auzim reprosuri, si chiar daca cineva de la noi doreste sa plece si sa intre la voi sau invers e decizia proprie si nu are de ce sa fie cu suparare. Inainte de stikere si cluburi e vorba de prietenie....acum mai sunt 2 membri care au ramas in Unknown bucuresti, gigi cu fiatul cu GiG si zycu cu loganul alb, asta a fost dorinta lor, ce insemna sa ne suparam..am ramas prieteni in continuare. Deci inca o data imi cer scuze daca am dat de inteles altceva sau poate la urechile voastre au ajuns lucrurile modifcate si cu totul altfel. Nu ne intereseaza sa ne tinem de capul la membrii din clubul vostru, dar daca unii doresc schimbare nu avem de ce sa zicem ca nu. E decizia lor nu a noastra. Ar fi urat tocmai acum cand treaba merge mai bine sa apara discutii din prostii si lucruri inutile.
PS: daca te refereai la altceva cand ai zis sa avem grija ce bagam in club te rog sa explici, poate am inteles eu gresit. Eu credeam ca sunt persoane care ne pot creea neplaceri.

Last edited by ALEX_BZN; 13-10-10 at 22:59.
Old 13-10-10, 23:42   #159
T@zMania

Stage 5

T@zMania's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]
[RENAULT]
[4Rally]

Quote:
Acum am inteles unde vrei sa ajungi.....man cred ca nu s-a inteles bine. Daca te referi ca racolam membri de la voi inseamna ca s-a inteles gresit. Singurul de la voi care a intrat la noi a fost Vlad, pentru ca asa a dorit nu ca i-am bagat noi in cap prostii. A trecut intamplator pe langa noi cand eram stransi la intalnire si cum foarte multi de la voi au iesit pe parcurs l-am intrebat daca mai tine de vreun club sau nu, nestind ce si cum, si a zis ca tine de redzone dar ii place si de noi. Si apoi a hotarat ca vrea la noi, probabil vroia o schimbare. In rest nu stiu la cine ai mai putea sa te referi, ca dragos cu GSI-ul chiar nu avea nici o treaba, iar restul sunt din fostul adrenalin sau unknown sau alti baieti care nu faceau parte din brigada voastra. Nu ar fi frumos sa auzim reprosuri, si chiar daca cineva de la noi doreste sa plece si sa intre la voi sau invers e decizia proprie si nu are de ce sa fie cu suparare. Inainte de stikere si cluburi e vorba de prietenie....acum mai sunt 2 membri care au ramas in Unknown bucuresti, gigi cu fiatul cu GiG si zycu cu loganul alb, asta a fost dorinta lor, ce insemna sa ne suparam..am ramas prieteni in continuare. Deci inca o data imi cer scuze daca am dat de inteles altceva sau poate la urechile voastre au ajuns lucrurile modifcate si cu totul altfel. Nu ne intereseaza sa ne tinem de capul la membrii din clubul vostru, dar daca unii doresc schimbare nu avem de ce sa zicem ca nu. E decizia lor nu a noastra. Ar fi urat tocmai acum cand treaba merge mai bine sa apara discutii din prostii si lucruri inutile.
PS: daca te refereai la altceva cand ai zis sa avem grija ce bagam in club te rog sa explici, poate am inteles eu gresit. Eu credeam ca sunt persoane care ne pot creea neplaceri.
se pare ca nu ai inteles sau ca ai inteles gresit.....
fiecare e liber sa faca ce vrea.....as fi absurd sa ma supar ca vlad sau nu mai stiu cine se duc in alte parti,departe de mine gandul asta.
eu doar va dadeam un sfat,pe care m-ai bine nu il dadeam.
cum spuneam sunteti mari si vaccinati si stiti ce aveti de facut .

nu am nimic cu nimeni,am respectat pe toata lumea si probabil ca asta si primesc in schimb.
ps.aveti totusi grija,caci printre noi se invart si ''cartitze''.
later edit:chiar discutam cu donu, ne bucuram ca a inceput sa existe concurentza si in ploiesti,poate asa vor iesi treburile si mai bine ptr oras.

Last edited by T@zMania; 13-10-10 at 23:45.
Old 14-10-10, 08:41   #160
alexone

Stage 5

alexone's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[2 Roti]
[Suzuki]
[BMW]

"Cartitzele" se miros repede. Fiecare stim ce avem de facut ...
Si este foarte adevarat cu concurenta ... te ambitioneaza sa fii mai bun si asta e f bine pentru Ploiesti.

Mersi de sfaturi T@zMania.
Old 14-10-10, 10:16   #161
ALEX_BZN

Stage 5

ALEX_BZN's Avatar

Member of:
[DAEWOO]
[VW]

Quote:
se pare ca nu ai inteles sau ca ai inteles gresit.....
fiecare e liber sa faca ce vrea.....as fi absurd sa ma supar ca vlad sau nu mai stiu cine se duc in alte parti,departe de mine gandul asta.
eu doar va dadeam un sfat,pe care m-ai bine nu il dadeam.
cum spuneam sunteti mari si vaccinati si stiti ce aveti de facut .

nu am nimic cu nimeni,am respectat pe toata lumea si probabil ca asta si primesc in schimb.
ps.aveti totusi grija,caci printre noi se invart si ''cartitze''.
later edit:chiar discutam cu donu, ne bucuram ca a inceput sa existe concurentza si in ploiesti,poate asa vor iesi treburile si mai bine ptr oras.
Pai de aia..la inceput ma gandeam ca nu poate fi vb de membri, am si zis la mine in postul de mai sus ca sa specifici despre ce e vb....in fine..ma bucur sa aud ca nu e vreun motiv de suparare cum am crezut eu. Ms de sfaturi si poate vb treaba asta intre noi cand ne gasim mai multi pe la sala.
Old 14-10-10, 13:40   #162
alexone

Stage 5

alexone's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[2 Roti]
[Suzuki]
[BMW]

Gata si forum-ul nostru.

http://www.streetlegal.ro/forum/

Rog membrii STREET LEGAL sa imi trimita poze cu masinile lor.
id: alex_marius_dumitrascu@yahoo.com
Old 14-10-10, 22:37   #163
DiavoLLo
Ford Driver

Stage 5

DiavoLLo's Avatar

Member of:
[FORD]

felicitari pt munca depusa si pentru tot ce faceti in continuare.....bravo
DiavoLLo is offline   Reply With Quote
Old 15-10-10, 04:28   #164
LOKa

Stage 2

Quote:
Originally Posted by alexone View Post
Gata si forum-ul nostru.

http://www.streetlegal.ro/forum/

Rog membrii STREET LEGAL sa imi trimita poze cu masinile lor.
id: alex_marius_dumitrascu@yahoo.com
Nu ar trebui sa folosesti adresa cealalta de mail? (alex@streetlegal.ro) Ca pana mea...pana la urma pentru chestiile legate de club e facuta. si nu iti mai incarci mailul personal cu alte alea....zic si eu si abia se obisnuiesc si membrii cu noile adrese...daca tot le`ati facut, folositi`le!
LOKa is offline   Reply With Quote
Old 15-10-10, 12:50   #165
alexone

Stage 5

alexone's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[2 Roti]
[Suzuki]
[BMW]

Quote:
Originally Posted by LOKa View Post
Nu ar trebui sa folosesti adresa cealalta de mail? (alex@streetlegal.ro) Ca pana mea...pana la urma pentru chestiile legate de club e facuta. si nu iti mai incarci mailul personal cu alte alea....zic si eu si abia se obisnuiesc si membrii cu noile adrese...daca tot le`ati facut, folositi`le!
Scrie acolo clar: "id". Ma refeream la yahoo messenger nu la yahoo mail.
"alex@streetlegal.ro" il folosesc deja de ceva timp.

P.S.: Mersi Victoras de felicitari ... tu ce ai mai facut pe la masina? Cum mai merge?
- Copyright 2025 4Tuning -