Buna ziua! Va prezentam stirile sportive.
4 tineri inconstienti au devastat aseara o benzinarie... Ups!
Stai ca am gresit emisiunea!
Ieri la Slatina a avut loc o noua editie de curse de DRAG in acest an unde au luat startul 38 de masini care mai de care mai pregatite de curse sau nu.
Stati ca a intrat povestitorul comunitatii!
Am plecat ieri de dimineata la ora 6:30 fiind mai putine masini si gandindu-ne ca la 9:30 trebuie sa fie cei inscrisi acolo.
Eu la Jakalu cu Vlad Sufletel si inca un baiat, Nebunu cu TOy-u la bestie, Vlad Turbatu' cu ursu portocaliu, Dragos KCE cu Alecu la GSI (bineinteles), Tarzan (RAHAN) cu baietii lui la pisica si Laurentiu cu 5-ul si cu fetele la balena. Bobby n-a venit cu noi, dar a venit cu clubul Anonymus bineinteles si la 9:30 eram cu totii acolo.
S-au facut inscrierile rapid, s-au schimbat anvelopele si s-a dat drumul la cursa.
Cei care au mai fost si anul trecut stiu foarte bine cum e soseaua la Slatina. Franarea exact dupa 402 m (poate chiar mai devreme).
Au intampinat cativa piloti probleme, kadettul E portocaliu cu LET chiar a derapat si cateva secunde a fost liniste intre noi, toata lumea ascultand scartzaitul de franare si asteptand sa auda lovitura, insa spre bucuria tuturor nu s-a intamplat nimic rau.
La fel a patit si AUDI S2-ul de la Bucuresti care dupa ce s-a dat cu Bobby MOM a inceput sa se invarta si s-a oprit cu botul in stingatoarele pompierilor. Acolo au fost emotii mari ca toata lumea zicea ca Bobby a patit ceva si de fapt el nu facuse nimic.
Tarzan, din cauza unei probleme mecanice a indoit supapele la 24v al lui, dar una peste alta tot n-a venit cu mana goala acasa si a vazut si el cum e cu startul la bradut si cu cronometrarea.
Vlad cu Ursul portocaliu a spus si el ca a vrut sa vada cum e la legale cu bestia, insa boost-ul ii face probleme inca si pana ii vine noul wastegate nu are rost sa fortzeze masina avand in vedere ca la 4500 de ture avea presiune mult peste 1 bar si sa sparga motorul.
In rest, cursele s-au tinut una dupa alta, cu unele mici probleme de organizare care ne-au facut sa mai asteptam cateva minute in timpul cursei dupa care s-au reluat.
N-au fost foarte multe masini luand startul decat 38 masini. Cronometrarea a mers ok si ne bucuram ca toti ai nostri au venit cu cate un premiu acasa.
Bobby MOM (zis si record) E30 M3 Turbo - Locul I si timpul scos 12.4
Mihai Nebunu' - E36 2.5 TURBO LOCUL I la S3
Jakalu' - E30 2.5 Locul I la S2
Dragos KCE - Astra GSI Locul II la S2
Soby - E92 335 Diesel Bi-Turbo - Locul II
Tarzan - Diploma de participare
Vom reveni cu poze dupa publicitate!