Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Ploiesti

Closed Thread

Thread Tools
Old 27-12-06, 07:49   #136
bogdan_wrc
Audi Driver

Stage 5

bogdan_wrc's Avatar

Member of:
[AUDI]
Default Re: Soferul si masina

atunci cand motorul e sub 2000 de ture, turbina nu se invarte decat usor, la nivelul motorului (turbian are adevaratul boost la 2250 de ture, asta la TDI)si daca sub 2000 de ture apesi tare acc pana la fund, turbina intra in turatie (o turbina de tdi se invarte cu 75000 de rotatii) si turbian este fortata peste masura brusc. si paletele sunt super fortate sa bage presiune si nu pot brusc. si pot crapa. e valabil pentru TDI. dac ai TD simplu se intampla mai greu. tot ce tra sa faci este nu acc brisc si puternic decat peste 2000 de ture. si doar dupa ce s-a inacalzit.
cauta pe google, ca sigur gasesti

It will never have enough power until I can spin the wheels at the end of the straightaway in high gear
bogdan_wrc is offline  
Old 18-01-07, 14:53   #137
DJ e-Jay
NoSpeedLimit Romania Club Member

Stage 4

DJ e-Jay's Avatar

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
Exclamation Re: Soferul si masina

Acum ca ai aflat ca eu am 130cp si 4x4 si 6 viteze, spune-mi ce masina ai si tu ?

Apropo, pe Donu la facut un passat ca al meu dar nu era 4x4 ! Iti dai seama ca eu cu 4x4 am avantaj la plecare, si nu te gandii ca pe urma trage greu ca e 4x4 pt ca nu e permanent ! 4x4 se activeaza singur atunci cand rotile din fata se invart mai repede decat alea din spate pe urma e doar tractiune fata !

Si atunci cand mam dat cu Donu nu cred ca am stiut sa ii dau bine, pt ca a trecut lejer pe langa mine, si apoi sa aud ca la facut unul care nu era 4x4 !
Old 18-01-07, 16:06   #138
kraven4all

Stage 3

kraven4all's Avatar

imi pare rau sa te dezamagesc alexe....poti sa te inchini u la pasatu` ala si tot n`o sa faci vectra lu` bon`u....(no offence)
dak este vorba de pasatu` lu` dinu`...k l`a facut pe bon`u...l`a fakut k avea prob la mashina...ceva pe la saxophon dak nu ma inshel...si u ai vazut cu ochi tai k vectra face pasatu`
kraven4all is offline  
Old 18-01-07, 16:10   #139
Skma

Stage 5

Skma's Avatar

Member of:
[Opel]
[PARTICIPANT CURSE]

Ma abtin de la orice comentariu !
Skma is offline  
Old 18-01-07, 17:08   #140
platon911
Opel Driver

Stage 5

platon911's Avatar

Member of:
[Opel]

kti cai are Vectro lu Donu'? ....
platon911 is offline  
Old 18-01-07, 17:20   #141
DJ e-Jay
NoSpeedLimit Romania Club Member

Stage 4

DJ e-Jay's Avatar

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
Exclamation Re: Soferul si masina

Eu stiam ca Donu sa dat si la Bucuresti si la Ploiesti cu Dinu si la facut passatu pe Donu !
Da nu stiam de probleme daca tu zici asa si imi confirma si donu asa este !

Eu vorbeam de provocarea cu bogdan wrc, stiu ca Donu ma face !
DJ e-Jay is offline  
Old 18-01-07, 17:55   #142
dragos2900
VW Driver

Stage 5

dragos2900's Avatar

Member of:
[VW]

Vectra lu Bobby pe 400m iese castigator in fata unui TDi pana in 130-140cp!
KkK la facut atunci ca nu tragea bine Vectra!
dragos2900 is offline  
Old 18-01-07, 18:18   #143
DONU'
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

DONU''s Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[4Rally]

Confirm spusele mecacanicilor mei de la boxe
Cand m-am dat cu Dinu la Bucuresti aveam desprinsa intermediara de capatul saxofonului si nu tragea bine deloc masina. Mai aveam si benzina de 95...
Apoi, de curand cand m-am dat iar cu el, iar m-a facut ca am cauciucele de iarna si oricat de bine as fi incercat sa plec scartzaiam I si II ca la balamuc, si pe jos era si mazga d-aia...
Asa ca a III-a oara ori ma face de-mi rupe ficatzii, ori ii dau o lectzie s-o tzina minte (mai ales ca nu e 4x4)...

If I win, I take the cash and I take the respect!™
2006 - VAUXHALL CORSA B - 1.2 45CP - Prima masina de DRIFT din Romania cu tractiune fata!
2006 - OPEL VECTRA - C20NE
2007 - 2009 - VW VENTO VR6
2009 - BMW E30 TURBO
2012 - VW GOLF MK5 GTI
PIESE TUNING PE COMANDA:
TURBINE, INJECTOARE, POMPE BENZINA, WASTEGATE, BLOW-OFF, INTERCOOLERE, DISCURI FRANA PERFORATE/STRIATE, KIT-URI AMBREIAJ SPORT SAU ORIGINALE, SUSPENSII, ETC.
DONU' is offline  
Old 18-01-07, 18:18   #144
platon911
Opel Driver

Stage 5

platon911's Avatar

Member of:
[Opel]

kti cai are mah Donu' pe Vectra aia?
platon911 is offline  
Old 18-01-07, 18:21   #145
DONU'
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

DONU''s Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[4Rally]

Deocamdata n-a reusit nici un Test DINO s-o tzina. A rupt chingile si a aruncat cauciucurile dupa jante de fiecare data.
In jur de 1200 CP...
Pe bune acum... de fabrica are 115 si in realitate or fi vreo 125... plm, cred ca are crescut mai mult cuplul decat caii...
DONU' is offline  
Old 18-01-07, 18:42   #146
kraven_4_all
Banned

Stage 5

bun si ala ....n`are nik!...
kraven_4_all is offline  
Old 18-01-07, 18:42   #147
platon911
Opel Driver

Stage 5

platon911's Avatar

Member of:
[Opel]

aham.........pey ai vreo modifikre la ea...in afara de evacuare?!
platon911 is offline  
Old 18-01-07, 18:51   #148
shantzu

Stage 5

shantzu's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Design Team]
[Virtual Tuning]
[Anonymous Motorsport ]
[FOTO]
[4Rally]

mai bine ziceai ca ai dat dyno-ul peste cap....

Quote:
Originally Posted by DONU' View Post
Confirm spusele mecacanicilor mei de la boxe
shantzu is offline  
Old 18-01-07, 19:21   #149
sebaaa

Stage 5

sebaaa's Avatar

Member of:
[MERCEDES]

ca sa nu fie problema imprumutarii masinii altui sofer
nu mai bine se dau 2 cu logan stock? acelasi motor ,bineinteles
daca ar avea si km apropiati ar fi chiar tare
k sa nu apara discutii dupa aia
si atunci..poate mai vedem despre discutie
..scz ca nu am urmarit tot topicul..dar am retinut ideea de baza
sebaaa is offline  
Old 19-01-07, 07:31   #150
bogdan_wrc
Audi Driver

Stage 5

bogdan_wrc's Avatar

Member of:
[AUDI]

Quote:
Originally Posted by DJ e-Jay View Post
Acum ca ai aflat ca eu am 130cp si 4x4 si 6 viteze, spune-mi ce masina ai si tu ?

Apropo, pe Donu la facut un passat ca al meu dar nu era 4x4 ! Iti dai seama ca eu cu 4x4 am avantaj la plecare, si nu te gandii ca pe urma trage greu ca e 4x4 pt ca nu e permanent ! 4x4 se activeaza singur atunci cand rotile din fata se invart mai repede decat alea din spate pe urma e doar tractiune fata !

Si atunci cand mam dat cu Donu nu cred ca am stiut sa ii dau bine, pt ca a trecut lejer pe langa mine, si apoi sa aud ca la facut unul care nu era 4x4 !
hahahahhahah.. tare asta. pai si greutatea 4motion cine o tine in brate in demaraj? nu tot masina? cate kg are al tau? aia cu 6 viteze nu prea ma intereseaza. oricum a 6 e de consum. si nu am de cand sa ma dau pana acolo.
eu am G4 TDI de 101 cai si ~1400 de kg. nu m-am dat cu Don ca el zice ca scoate si 7sec pe 0-100. eu nu pot sub 10. deci nu are rost. cu passatul ala de 130 fwd o sa ma dau cat de curand. dar el ar trebui sa te faca pe tine. si eu pe el din cauza greitatii mai mici. eu am max 1400 el a zis ca are 1600. si conteaza foarte mult. sincer. la plecare ii stai in fata, dar dupa ce dai II ar trebui sa te ajunga. teoretic, si cu sofer bun.
trust me, sau intreaba-i pe cei mai atotstiutori in 0-402m. 4x4 e buna in primele 2-3 secunde. dupa aia o care greu. stiu ce zici tu cu cuplarea cand nu trage, dar exact asta face 4motion cand pleci tare. comuta automat pe toate rotile. si ti-am zis, cand dai II deja greutatea transimisie si tractiunii integralae cantaretse ceva. sunt curios cate kg ai. dupa calculele mele peste 1600 kg.
oricum o sa ne dam, asa ca sa vad cum stam. oricum, am sansa in minus acum ca am gumele de iarna, si exact cum zice Don, si eu plec prost. dar macar asa, sa vad daca are rost sa incerc si cu gumele de vara cand va fi cazul. din cauza suspensiei sport , cu gumele de vara pierd f. putin la plecare, ca imi tine masina apasata pe fata.

aah...si cip cirip canta la mine.

donul are 1100 kg si 120 de cai. daca tu cu 1600 si 130 il faci, ceva nu e in regula!!! cineva nu are ce zice!! uite, zilele asta o sa mdau si cu Don.asa sa vad ce si cum. amandoi cu gumele de iarna. eu preconizez ca imi da 2 masini. daca ii merge masina bine. din mers,pana la 2 masini e bine. stau bine. daca sunt mai multe, atunci e ceva.

don, te sun diseara sa incepem sa facem o ierarhie
bogdan_wrc is offline  
- Copyright 2025 4Tuning -