Moama , deci ala cu pegeoutu' cred ca a dat-o in balbaiala. Ce a dat-o ala cu audi care era sa il ia sacalu. Chiar zicea prietena mea dupa ce au dat aia doi unu in altu , ca sa vad cum fac sa nu o comit si io. Eu de fapt nu faceam drift , eu fugeam de ala cu range roveru.
TNG a fost in schimb cel mai tare. A fost asa de nerabdator ca a dat-o bine din Ploiesti , ca sa nu isi mai bata capu cu Ikea.
Bravo mah.
Cupa Fulgu Galben Nu Are Gust De Lamaie se acorda urmatorilor:
Locul 1 : TNG pentru perspicacitatea si modul de executie al driftului , dovedind inca odata ca : Cine se trezeste de dimineata , bratara de aur....
Locul 2 : Jakal pentru modul de executie imaculat dovedind ca : Cine sapa groapa altuia , departe ajunge.
Locul 3 : Bengy_BLS (subsemnatul) dand dovada de pura inconstienta si in acelasi timp precizie in executiile sale aratandu-ne inca odata ca proverbul :" Cainele latra si Ursu se ineaca ca tiganu la mal" este total valabil.
Avand in vedere cele de mai sus dedic urmatoarea melodie pentru combatantii nostri:
Prin Ikea in parcare mai .... mai....
Prin Ikeaaaa in parcareeeeee
Ma-ntalni cu Audi in cale mai..... mai.....
Pune talpa in peda .... scoate-o , scoate-o prin podea
Sa sara caii din ea ... Si-adu doua lanturi grele
Sa stau pe sosea cu ele... I-auzi .. i-auzi ... i-auzi ia
I-auzi .. i-auzi ... i-auzi ia ...
Si cand Corsa era plina mai... mai... si cand corsaaaaa era plinaaaaa
Scartzaia cureaua din patina , si-adu doua lanturi grele , sa ma invart bine cu ele .I-auzi .. i-auzi ... i-auzi ia
Cand golfu era jumate mai.....mai.....Cand Golfu era jumaaateeeee
Scartzaiau roatele toate , un Pegeout era aproape
Si-adu doua Range Rovuri
Sa mai faca niste drifturi.... .I-auzi .. i-auzi ... i-auzi ia
Cand parcarea era goala mai...mai... Cand parcareaaaaa era goalaaaaaa
A sarit roata prin oalaaaaa
Si-adu doamne doi sudori si lu mandra niste flori.
Si-un set nou de roate tari sa ma dau de-a latu iar....
I-auzi .. i-auzi ... i-auzi ia