Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Ploiesti

Closed Thread

Thread Tools
Old 05-03-06, 22:17   #1
CobraArt

Stage 5

CobraArt's Avatar

Member of:
[DACIA]
[2 Roti]
Default OTV a incercat sa faca lumina in cazul mortii lui ALEX

in acesta seara, intre orele 23-02, postul OTv a invitat familia lui ALEXANDRU MARINCIU, motociclist plecat dintre noi pe 9 iunie 2004. schema accidentului simpla: neacordare de prioritate. un politist aflat in masina personala intoarce pe o strada cu cate o singura banda pe sens si nu acorda prioritate motocicletei. in urma accidentului, ALEX si-a pierdut viata (24 ani). acum, dupa mai bine de 1 an si jumatate, dosarul sta lipit bine de un birou, mai face ture intre procuratura si politie, se TARAGANEAZA toata treaba.
culmea culmilor: politistul implicat in acest accident mai are un alt dosar cu un motocilist - alex DUTU-. pe dutu l-a urmarit pana la el acasa si cand alex si-a deschis poarta sa isi bage mobra in curte, garcea al nostru ii sare in spate si il darama pe motociclist in propria curte. alex a cazut cu motorul peste el s-a ales cu probleme grave la umar. in 2 minute apar si alte echipaje de politie. a doua zi, alex dutu este sunat de procuror si este informat ca este acuzat de ultaj. E STRIGATOR LA CER. omul, atacat in propria curte este dat in judecata. numai in romania victima este data in judecata. nu pot sa cred cum acelasi politist, implicat in 2 dosare cu motociclisti, un dosar omor din culpa, celalalt o mascarada de prost gust. si DEMIREL- el garcea- lucreaza inca la udriste si NIMENI nu face nimic.

chiar nu se poate face nimic? imi vine sa urlu, sa plang, sa bat pe cineva. un garcea imputit mi-a omorat un prieten bun si nu pateste nimic.
iar alex era... un copil, un suflet minunat, un motociclist f bun si a murit nevinovat. e strigator la cer.

nu mai stiu ce sa spun sau sa fac. de un an si jumatate vad parintii aia cum se sting pe zi ce trece, cum durerea ii rapune si mor ca nu pot sa fac nimic. doar sa plang, sa spuspin, sa urlu ca nu pot da timpul inapoi, ca nu pot sa-l aduc printre noi, ca nu pot sa-i razbun moartea nedreapta.

imi cer scuze daca am plictisit cu topicul asta, dar innebunesc de durere si oftica.

ALEXE odihneste-te in pace si arata-ne tu ce sa facem sa razbunam disparitia ta.
iar ALEX DUTU sa-l faca pilaf la proces pe nenorocitul asta, ca in momentul asta e singurul care poate sa ii faca ceva. restul suntem prea mici si neinsemnati
in acest moment este conceputa o petite ce va fi inaintata ministrului Blaga si trebuie adunate minim 200 semnaturi. va rog din suflet, cei ce doriti sa semnati petitia, motociclisti sau nemotociclisti, sa va scrieti pe forum numele complet si seria de buletin. voi veni cu hartiile la voi sa semnati.

Cine vrea sa ajute in rezolvarea acestui caz sa vina Joi la ora 19:00 la Omnia pentru a lasa numele,seria CI si semnatura
Multumesc de intelegere
Sa auzim de bine
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Alex.JPG
Views:	150
Size:	27.8 KB
ID:	73615  

Last edited by CobraArt; 05-03-06 at 22:22.
CobraArt is offline  
Old 05-03-06, 22:34   #2
Manson
Virtual Tuner

Stage 5

Manson's Avatar

Member of:
[Virtual Tuning]
[DAEWOO]
[Design Team]
Default Re: OTV a incercat sa faca lumina in cazul mortii lui ALEX

o sa semnez si eu cobra.....(
Manson is offline  
Old 05-03-06, 22:35   #3
tng
Observator 4tuning

Stage 5

tng's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Observator 4tuning]
[Virtual Tuning]
[Opel]

Quote:
Originally Posted by CobraArt
in acest moment este conceputa o petite ce va fi inaintata ministrului Blaga si trebuie adunate minim 200 semnaturi. va rog din suflet, cei ce doriti sa semnati petitia, motociclisti sau nemotociclisti, sa va scrieti pe forum numele complet si seria de buletin. voi veni cu hartiile la voi sa semnati.

Cine vrea sa ajute in rezolvarea acestui caz sa vina Joi la ora 19:00 la Omnia pentru a lasa numele,seria CI si semnatura
Multumesc de intelegere
Sa auzim de bine
Eu zic ca cei care doresc sa ajute ... sa ne intalnim joi la 19.00 la Omnia.

Ps: ai facut tabelu` ?
tng is offline  
Old 05-03-06, 22:36   #4
CobraArt

Stage 5

CobraArt's Avatar

Member of:
[DACIA]
[2 Roti]

Tabelul este facut Tng...
Eu rog doar pe cei care vor sa vina, nu oblig pe nimeni
Multumesc
CobraArt is offline  
Old 05-03-06, 22:49   #5
babyblade

Stock

babyblade's Avatar

dupa un an si jumatate, prietenii lui ALex suntem ultima speranta pt parintii sai. o petitie semnata in original si eventual un miting legal ar fi ultima sansa de a atrage atentia asupra acestui caz care se taraganeaza de mai bine de un an si jumatate. pe toate forumurile moto au inceput "inscrierile" pt petitie. sunteti rugati sa postati numele complet si seria de buletin. in momentul in care petitia este gata, voi veni la voi cu tabelul sa il semnati.

multumesc
babyblade is offline  
Old 05-03-06, 22:54   #6
CobraArt

Stage 5

CobraArt's Avatar

Member of:
[DACIA]
[2 Roti]

Luiza o sa vin eu in bucuresti sambata ca pana atunci pot sa adun semnaturi mai multe
CobraArt is offline  
Old 05-03-06, 23:24   #7
CobraArt

Stage 5

CobraArt's Avatar

Member of:
[DACIA]
[2 Roti]

Deja am o semnatura din parte lui Pytu
Multumesc Pytu-le
CobraArt is offline  
Old 06-03-06, 11:24   #8
babyblade

Stock

babyblade's Avatar

multumesc cristi
babyblade is offline  
Old 06-03-06, 12:08   #9
semecristian
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

semecristian's Avatar

Member of:
[Crazy Drivers]
[PARTICIPANT CURSE]
[LANCIA]

Quote:
in acesta seara, intre orele 23-02, postul OTv a invitat familia lui ALEXANDRU MARINCIU, motociclist plecat dintre noi pe 9 iunie 2004. schema accidentului simpla: neacordare de prioritate. un politist aflat in masina personala intoarce pe o strada cu cate o singura banda pe sens si nu acorda prioritate motocicletei. in urma accidentului, ALEX si-a pierdut viata (24 ani). acum, dupa mai bine de 1 an si jumatate, dosarul sta lipit bine de un birou, mai face ture intre procuratura si politie, se TARAGANEAZA toata treaba.
culmea culmilor: politistul implicat in acest accident mai are un alt dosar cu un motocilist - alex DUTU-. pe dutu l-a urmarit pana la el acasa si cand alex si-a deschis poarta sa isi bage mobra in curte, garcea al nostru ii sare in spate si il darama pe motociclist in propria curte. alex a cazut cu motorul peste el s-a ales cu probleme grave la umar. in 2 minute apar si alte echipaje de politie. a doua zi, alex dutu este sunat de procuror si este informat ca este acuzat de ultaj. E STRIGATOR LA CER. omul, atacat in propria curte este dat in judecata. numai in romania victima este data in judecata. nu pot sa cred cum acelasi politist, implicat in 2 dosare cu motociclisti, un dosar omor din culpa, celalalt o mascarada de prost gust. si DEMIREL- el garcea- lucreaza inca la udriste si NIMENI nu face nimic.

chiar nu se poate face nimic? imi vine sa urlu, sa plang, sa bat pe cineva. un garcea imputit mi-a omorat un prieten bun si nu pateste nimic.
iar alex era... un copil, un suflet minunat, un motociclist f bun si a murit nevinovat. e strigator la cer.

nu mai stiu ce sa spun sau sa fac. de un an si jumatate vad parintii aia cum se sting pe zi ce trece, cum durerea ii rapune si mor ca nu pot sa fac nimic. doar sa plang, sa spuspin, sa urlu ca nu pot da timpul inapoi, ca nu pot sa-l aduc printre noi, ca nu pot sa-i razbun moartea nedreapta.

imi cer scuze daca am plictisit cu topicul asta, dar innebunesc de durere si oftica.

ALEXE odihneste-te in pace si arata-ne tu ce sa facem sa razbunam disparitia ta.
iar ALEX DUTU sa-l faca pilaf la proces pe nenorocitul asta, ca in momentul asta e singurul care poate sa ii faca ceva. restul suntem prea mici si neinsemnati

Multumesc de intelegere
Sa auzim de bine
Cunosc poveste, am citit la momentul respectiv pe forum ce s-a intamplat. Este inadmisibil. Sunt si eu pasionat de motociclete si stiu ce problem apar in trafic... Va pot ajuta si eu cu cateva semnaturi din partea baietilor in SV , mai ales motociclisti, nu doar membri de la noi din club. Cum facem cu semnatul, doar prin posta man, sau cumva.

`93 Lancia Thema 2.0i 16V TURBO LX 148kw
Objects in the mirror no longer matter.
semecristian is offline  
Old 06-03-06, 14:55   #10
CobraArt

Stage 5

CobraArt's Avatar

Member of:
[DACIA]
[2 Roti]

Trebuie sa predeau foaia miercuri
Daca doriti sa semnati veniti miercuri la ora 19:30-20:00 in fata la omnia ma scuzati dar nu am stiut ca trebuie predata joi foaia
CobraArt is offline  
Old 06-03-06, 15:22   #11
shantzu

Stage 5

shantzu's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Design Team]
[Virtual Tuning]
[Anonymous Motorsport ]
[FOTO]
[4Rally]

eu o sa vin
shantzu is offline  
Old 06-03-06, 16:20   #12
CobraArt

Stage 5

CobraArt's Avatar

Member of:
[DACIA]
[2 Roti]

Quote:
Originally Posted by semecristian
Cunosc poveste, am citit la momentul respectiv pe forum ce s-a intamplat. Este inadmisibil. Sunt si eu pasionat de motociclete si stiu ce problem apar in trafic... Va pot ajuta si eu cu cateva semnaturi din partea baietilor in SV , mai ales motociclisti, nu doar membri de la noi din club. Cum facem cu semnatul, doar prin posta man, sau cumva.
Eu strang semnaturi doar pe Ploiesti... dar in schimb vb cu babyblade pt mai multe detalii
CobraArt is offline  
Old 06-03-06, 21:55   #13
Vladz

Stage 5

Vladz's Avatar

Quote:
Trebuie sa predeau foaia miercuri
Daca doriti sa semnati veniti miercuri la ora 19:30-20:00 in fata la omnia ma scuzati dar nu am stiut ca trebuie predata joi foaia
Poti semna in locul meu ? nu cred ca pot ajunge iti las datele numai sa imi dai un mesaj daca e posibil ! multumesc
Vladz is offline  
Old 06-03-06, 22:22   #14
Bmw_E30dak

Stage 5

Bmw_E30dak's Avatar

Member of:
[Opel]

Quote:
Originally Posted by shantzu
eu o sa vin

prezent si eu
Bmw_E30dak is offline  
Old 07-03-06, 13:53   #15
CobraArt

Stage 5

CobraArt's Avatar

Member of:
[DACIA]
[2 Roti]

Quote:
Originally Posted by Proddigy
Poti semna in locul meu ? nu cred ca pot ajunge iti las datele numai sa imi dai un mesaj daca e posibil ! multumesc
Vb pe mess...
CobraArt is offline  
Closed Thread

- Copyright 2025 4Tuning -