Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Ploiesti

Reply

Thread Tools
Old 15-08-09, 18:53   #31
vacaroz

Stage 5

vacaroz's Avatar

Member of:
[VW]
Default Re: SERVICE IMAXIM PLOIESTI

Quote:
Originally Posted by jakal View Post
cei de la service au zis ca masina a fost f. bine pregatita......se vede....

am fost sa cer codul de culoare iar patronul sau cine draq e a zis ca trebuie sa platesc daca il vreau sau sa fac masina tot la ei...
cre k......
niste aroganti si nesimtiti.....nici nu imi mai bat capul cu ei...

singurul mai de treaba a fost vopsitorul ..bogdan parca, care a incercat sa mi-l dea dar pina sa il gaseasca a aparut "bossul" si a zis ca ii tin oameni din treaba.....
patronul de acolo este o Ea. nuj cine era acel el....nu`mi mai aduc aminte cine a fost tipa respectiva....dar din cate stiu a avut o functie mare si d`aia nu`si face probleme de controale si etc. oricum lucreaza numai pe tepe, umfla notele la casele de asigurari de nu`ti vine a crede. dar ma pot interesa si afla mai multe daca vrei
din magariile care le`au mai facut... a ta e o nimica toata
vacaroz is offline   Reply With Quote
Old 15-08-09, 20:57   #32
jakal
BMW Driver

Stage 5

jakal's Avatar

Member of:
[Inferno Motorsport]
[BMW]
[PARTICIPANT CURSE]

exista si pt "EA" un nash stai linistit......cu toate functiile ei.....au fost alti mai grei care si-au luat-o......
jakal is offline   Reply With Quote
Old 16-08-09, 00:39   #33
ALEX_BZN

Stage 5

ALEX_BZN's Avatar

Member of:
[DAEWOO]
[VW]

Cateodata e mai bine sa te duci sa o faci pe la unu si altu intr-un garaj decat in servis..nu e neaparat sa faca si treaba buna daca e si scump....am citit topicu tot si dupa cum spui tu chiar bataie de joc...cred ca si daca o faceai cu sprayu in fata blocului tinea mai mult...oricum e greu de demonstrat ca nu au facut ei treaba buna.....te resemnezi si aia e alta data stii sa nu mai te duci acolo si spui si la altii...f bine facut topicu asta ca vede lumea si stie sa se fereasca
ALEX_BZN is offline   Reply With Quote
Old 22-08-09, 18:39   #34
vacaroz

Stage 5

vacaroz's Avatar

Member of:
[VW]

Quote:
Originally Posted by jakal View Post
exista si pt "EA" un nash stai linistit......cu toate functiile ei.....au fost alti mai grei care si-au luat-o......
stai linistit ca nici eu nu o inghit.... e o pers nesimtita din fire am obs si are obiceiul sa vb de sus... cam cu toti.daca`mi amintesc bine are si spalatoria de vis-a-vis
vacaroz is offline   Reply With Quote
Old 22-08-09, 19:11   #35
jakal
BMW Driver

Stage 5

jakal's Avatar

Member of:
[Inferno Motorsport]
[BMW]
[PARTICIPANT CURSE]

cea ce ma bucura e ca cineva din conducere a aflat si a vazut acest topic....am primit pe PM de la un moderator un post cu ceva de genul ca ii lasam fara clienti..(ma refer la cei de la imaxim,nu la moderator)..nu stiu daca sa il pun aici sau nu....in fine....

cica le denigram sevice-ul sau le facem anti-reclama....pai daca asta fac ei ,isi bat joc de bani oamenilor noi ne-am spus parerea sa stie lumea cu cine are de-a face.....
nu am vazut un post care sa ii laude...din contra mai stiu cateva pesoane care au trecut p-acolo si sint dezamagiti......

am vb si cu cu boby MOM zilele trecute si el are acceasi problema cu un VITO facut la ei....sare vopseaua de pe ea...

contact 0766-671407
Old 24-08-09, 00:28   #36
Tod3rik

Stage 5

Tod3rik's Avatar

si de aia nu mai e sticki threadu?
Tod3rik is offline   Reply With Quote
Old 24-08-09, 00:52   #37
tng
Observator 4tuning

Stage 5

tng's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Observator 4tuning]
[Virtual Tuning]
[Opel]

nu, nu mai este ptr ca l-am scos eu. a fost destul timp
plus ca sunt si alte subiecte care sunt de actualitate si trb facute sticky

jakal
din cate stiu eu, politia comunitara ne citea des topicurile, rar si primaria mai intra pe aici
incercati o reclamatie la opc, sau mers si discutat acolo la garajul lor, 2-3 masini... galagie,sau vorbim cu Cata de la ziar, sa le faca putina publicitate

Toata lumea e "illest" acum, insa doar pe stickere
"low&slow" dar mai mult slow decat low
Euro Corsa C
tng is offline   Reply With Quote
Old 24-08-09, 02:44   #38
jakal
BMW Driver

Stage 5

jakal's Avatar

Member of:
[Inferno Motorsport]
[BMW]
[PARTICIPANT CURSE]

asta e ..sa citeasca cine vrea....mi-am exprimat nemultumirea ca multi altii....

sa nu mai zic de felul cum am fost tratat cand am intrat in curte la ei pt a le arata cum sare vopseaua si a cere codul de culoare.......
gen" masina asta nu are ce cauta in curtea asta.....bla....bla...."

roata e rotunda si se invarte.....asa ca....lectura placuta politiei comunitare si primariei...
Old 08-09-09, 17:07   #39
lucian777

Stock

Quote:
Originally Posted by vacaroz View Post
patronul de acolo este o Ea. nuj cine era acel el....nu`mi mai aduc aminte cine a fost tipa respectiva....dar din cate stiu a avut o functie mare si d`aia nu`si face probleme de controale si etc. oricum lucreaza numai pe tepe, umfla notele la casele de asigurari de nu`ti vine a crede. dar ma pot interesa si afla mai multe daca vrei
din magariile care le`au mai facut... a ta e o nimica toata

salut,

sa va spun si povestea mea cu Imaxim :P?

am avut masina lovita : bara spate si fata , capota fata , portbagaj , aripa stanga fata . dupa 3 saptamani in care nu i-am stresat deloc , i-am lasat sa faca masina linistiti , ma duc la ei sa o ridic ..si ... stupoare - bara fata era montata gresit si se vedea de la o posta numai ca ei nu au vazut asta la montaj , capota motor nu mai sta ridicata din cauza ca a fost inlocuita cu una mult mai grea si amortizorul nu face fata, plus aparatoarea de noroi care pe deviz era trecuta ca inlocuita dar defapt ei doar au lipit-o .
Cand i-am intrebat au inceput sa o dea cotita : de amortizor au spus ca nu e vina lor daca nu a fost trecut pe deviz de inlocuit si ca nu suporta nimic ei , i-am intrebat dc nu e vina lor ? daca un schimb ceva dintr-un ansamblu si celelalte piese nu se mai potrivesc nu trebuie sa schimb cu totul ? ideea e ca nu vor sa schimbe nimic si implicit sunt nevoit sa mai las masina acolo inca cateva zile pana rezolv problema cu Opc-ul .

chestia cu oamenii buni pana te iei de treaba care au facut-o s-a adeverit si la mine dar nu ma las una cu doua pentru ca nu suport sa fiu luat de prost .
lucian777 is offline   Reply With Quote
Old 19-10-09, 21:21   #40
Sobi

Stage 4

Sobi's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[AUDI]

Salut,

Se pare ca sunt niste retardati pusi pe furat dar cred ca e momentul sa le dea cineva peste bot... Pe mine m-au ars original, am un E60 2005 care a fost zgariat cu cuiul si am strambat capota de la motor... Ma rog, am avut nevoie de inlocuit faruri, stopuri, capota motor si vopsit masina integral... rezultatul:

-mi-au inlocuit inclusiv xenonul cu .... culmea 2 becuri dintr-un "XENON CONVERSION KIT" cumparat pe net probabil (am vazut cutia)
-la fel ca lui alex777, capota nu mai sta ridicata pt ca probabil e tot facatura... patronul a evitat raspunsul la intrebarea "e originala ?" pana cand am urlat la el si mi-a raspuns cu o alta intrebare: "Ce inseamna la dumneavoastra originala ?!"...
-capota este putin mai mare.. nu prea se potriveste
-mi-au zis ca a fost nevoie sa-mi schimbe un senzor de parcare (nu stiu de ce pt ca functionau toti perfect)... acum nu-mi mai merge PDC...
-avand in vedere ca ploua afara, farurile "originale" s-au aburit deja dupa 2 zile !!!
-au scos ornamentul cromat de la geam dreapta fata cu surubelnita bagata sub el si l-au strambat... raspuns.. mofturos mai sunt, nu se vede decat daca te uiti atent, chiar asa sa ma tatonez de un ornament...

Am vb si sunt programat maine dimineata sa corecteze toate aceste neajunsuri si sa schimbe cu piese originale (pe cheltuiala lui), avand in vedere ca factura a fost de aproape 25.000 de lei, pe preturi de Bavaria. Are o sapt sa remedieze situatia, origum am pregatit si avocat si televiziune, meniul complet, de data asta a calcat becul gresit....

Patronul este un EL si il cheama Iosif Mircea, un personaj gras, slinos si cu ochelari...
Sobi is offline   Reply With Quote
Old 19-10-09, 23:14   #41
Tod3rik

Stage 5

Tod3rik's Avatar

hahaha super tare in sfarsit cineva care le'a pus gand rau.. de ar fi mai multi ca tine hotarati pe situatie...multi tac si pleaca cu masinile varza facute de acolo...ca de suntem in romania ...
Tod3rik is offline   Reply With Quote
Old 20-10-09, 08:38   #42
jakal
BMW Driver

Stage 5

jakal's Avatar

Member of:
[Inferno Motorsport]
[BMW]
[PARTICIPANT CURSE]

cu televiziunea pot sa te ajut si eu.......si chiar cu un post tv din bucuresti...si ploiesti
Old 20-10-09, 11:36   #43
Sobi

Stage 4

Sobi's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[AUDI]

Se pare ca "spumele" mele din ziua precedenta nu au ramas fara ecou... diminata, pana sa ajung la service, am primit mesaj ca au comandat si primit deja capota noua, ornament si ma asteapta sa-mi schimbe piesele... Au inceput sa ma abureasca... au cerut acelasi lucru, dar ca a trimis importatorul altceva (capota de pe masina e din tabla, cea noua din aluminiu... m-am dus cu magnet )....
Old 20-10-09, 22:58   #44
lucian777

Stock

felicitari sebi

aceeasi rezolvare am avut-o si eu a doua zi cand s-au comandat toate accesoriile care trebuiau facute de la bun inceput si implicit amortizorul care tine capota ridicata .

una peste alta sunt total dezamagit de toata lucrarea pe care au facut-o si credeti ma ca sunt multi care pleaca fara sa mai ceara ca lucrarea sa fie facut profesionist si cu piese de buna calitate .

apropo aceeasi capota de motor din tabla au montat si pe a mea cand in mod normal trebuia sa fie de aluminiu ( mult mai usoara) .

in final pot spune ca am fost si eu cam prost ca am plecat asa cu piese de mana a 5-a ca sa poata pune ei un adaos mai mare .
lucian777 is offline   Reply With Quote
Old 21-10-09, 07:55   #45
Sobi

Stage 4

Sobi's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[AUDI]

@lucian777,
Foarte rau ca ai acceptat o lucrare facuta cu picioarele... pacat de masina ta
La mine vopsitul este super ok... probabil s-a bazat pe asta, sa-mi ia ochii cu vopseaua si sa nu vad ce a facut in rest... asta e, n-a mers.
Daca omul e ahtiat dupa bani cursul actiunilor mele a fost firesc... I-am oprit plata si firma de asigurari i-a transmis ca nu mai vede nici un ban pana cand nu sunt multumit
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -