In rezumat va spun ca a fost cea mai tare cursa la care am fost pana acum si unde am vazut masini intr-adevar puternice, de aproape 10 secunde pe 402 m.
Au fost din Ungaria:
AUDI S2 de 750 CP si 980 Nm (masina pentru care venisem in principiu s-o vedem)
Honda Civic de 650 CP (tractiune fatza)
Alfa Romeo (650 CP)
DODGE Viper SRT10 (cu niste slickuri foarte, foarte nesimtzite)
DRAGSTER de 9000cc si 2400 CP (care a scos 10 sec. pe 400m cu parashuta de franare actionata la jumatea pistei)...
Din Romania:
Nissan GT-R
BMW-uri E30 M5 si 2.5 24valve
M3-uri
Golfuri VR6
Porsche-uri 911 turbo (bi)
Audi RS2
Audi S3
Seat-ul IBIZA portocaliu de la BZ
Seat Ibiza galben diesel (grav)
plus multe masini mai normale.
Plecarea s-a facut la 0:30 sambata noapte, la Satu-Mare ajungandu-se duminica dimineata la ora 7:00 (deci s-a mers foarte bine).
DONU', TAZ, Mihai Nebunu', Cumna-su', Foka, Gabi Mata Mare.
Am tras la OMV, am mancat ca baietii la prima ora, dupa care am plecat spre aeroport in fata noastra mergand chiar o platforma de Ungaria cu cateva din mashinile enumerate mai sus.
Acolo, parcare pe camp in spatele pistei, intrarea 15 RON de persoana.
Stand de expozitie si Test Drive Chevrolet
Expozitie auto cu masini din zona Satu-Mare, Arad, Timisoara, Cluj, Oradea
Carturi
Stand cu vanzare si teste cu masinutze cu telecomanda si cu metanol
Multe terase cu bauturi reci, mici, pui la rotisor, inghetzata
Wc-uri ecologice din 50 in 50 metri, cosuri de gunoi...
Loc special pentru drifturi
Pista in sine, exact ca afara. Cu schelet din bare metalice la start, burnout inainte de start, oamenii cu recipiente care uda pista, semafor cu bradutz, fotocelula, cronometru la 200m de start care spunea vitezqa de reactie la plecare si cand masina ajungea la finish se vedea timpul scos pe 402 m si viteza maxima atinsa.
Cursele una dupa alta, fiecare participant primind dupa fiecare cursa o hartie cu timpul scos si viteza maxima atinsa.
Din cand in cand se faceau pauze de cate 10 minute pentru reglarea cronometrului...
De fiecare data erau prezentate masinile de la start si puterea lor, se anunta daca cineva a plecat gresit si se anunta castigatorul prin microfon.
Femei, muzica, mancare, bautura.
Pana la 200 m aveam voie ca spectatori sa mergem, mai departe fiind interzis si imprejmuit cu garduri, jandarmeria pe zona, garduri si pana la 200 m iar in spatele gardurilor tribune amenajate ca sa vada toata lumea ce se intampla.
Vremea... undeva la peste 30 de grade. Ne-am ars ca tractoristii
Am plecat in jur de 18:30, am mancat si am ajuns acasa la ora 1:30.
Una peste alta... cea mai buna cursa la care am fost pana acum, organizare nota 10 (desi am auzit printre sat-mareni ca a fost mai frumos anul trecut).
Urmeaza cursa din Ungaria de la Kiskunlachaza pe 1 august 2009 la care vreau sa ajung cu prietenii mei
Iata cateva poze de-acolo.si cateva filmulete in arhiva.