31-08-10, 18:01
|
|
BMW Driver
 Stage 5
Member of: [Inferno Motorsport] [BMW] [PARTICIPANT CURSE]
|
Re: RED ZONE Motorsport Ploiesti
Quote:
Originally Posted by DONU'
Cred ca mai iei la anu Jakale, limba dupa cacat!
Daca nu treci la turbo incepi sa te duci in jos, zau! 
|
nu e pb boss....o ard tot pe aspirat...pun limba pe *** ca sa am noroc si iau cupa..... 
|
|
|
31-08-10, 18:11
|
|
PARTICIPANT CURSE
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [BMW] [4Rally]
|
Quote:
Originally Posted by jakal
nu e pb boss....o ard tot pe aspirat...pun limba pe *** ca sa am noroc si iau cupa.....  
|
Mai tii minte cu shunca aia la Cota 1400, am scapat-o noi pe jos, am bagat-o prin jaru ala si a mers da-o-n burta noastra! 
Totusi, eu cred ca submarinu trebuia sa vina acolo sa se dea si el. Stand Alone-ul ala tre sa fie mult mai shmeker decat un soft "destept" de GTI, nu?
Parca-l vad pe Adi cu Laptopu in bratze setandu-si masina intre un solitaire si doua fraze pe mess.
Bo! Bo! Bo! Bo! Bo!
2007 - 2009 - VW VENTO VR6
2009 - BMW E30 TURBO
2012 - VW GOLF MK5 GTI
PIESE TUNING PE COMANDA:
TURBINE, INJECTOARE, POMPE BENZINA, WASTEGATE, BLOW-OFF, INTERCOOLERE, DISCURI FRANA PERFORATE/STRIATE, KIT-URI AMBREIAJ SPORT SAU ORIGINALE, SUSPENSII, ETC.
|
|
|
31-08-10, 18:22
|
|
PARTICIPANT CURSE
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by jakal
pai sa-mi cada lantu de la gat...pardon, de la bicicleta daca nu era ca fostu rechin a lui fane....
o vectra de ultimul drum......mai bine venea pantilie cu dricu..
latino.....lambada....hopa hopa....=)))))))))))))))))))))))
|
Na mah si drift cu dricu' ca se poate!!!
|
|
|
31-08-10, 18:26
|
|
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE]
|
Quote:
Originally Posted by T@zMania
in conditiile alea,te batea grav o masina diesel de la noi din club.
rezultate sunt in club prietene drag,nu au fost acum,asta nu inseamna ca fara bobi nu mai suntem.am pierdut intradevar o super masina,dar era normal ca bobi sa vrea ceva mai mult  .
in fine,nu pot spune ca imi era dor de injectiile tale  .cat despre timpul scos de bobi nu stiu ce sa zic,ca a schimbat din 2 a 3a si dupa a franat ca ii fugea rau de spate.ori nu a avut destule masini in grupa ori s-a strecurat vreo greseala pe undeva de a iesit pe 2.
sa te feresti de o multipla albastra cand iesi cu molidul pe strada     [pardon,bolidul]
|
Hopaaaaa, gresheala zici a?  )))))) Hahahahaha vreau sa vad si eu mashina aia diesel care bate un turbo benzina pe udatura....ma rog.
Una peste alta, doua peste mine.....premiile???? Cupele???? Nimik???Timpii???    
Sunt curios dc mashinile din clubul Red Zone au reushit sa scada sub timpul unui 2.5 12v aspirat??? Hopa...am gasit singur raspunsul...NU! Conditziile au fost pentru toata lumea identice! 
In speranta ca data viitoare va pregatitzi mai serios va doresc SUCCES!!!!
|
|
|
31-08-10, 18:29
|
|
PARTICIPANT CURSE
 Stage 5
|
Pai nu ti-am zis mah vere ca n-am anvelope, dar tu: Batman! Batman!
|
|
|
31-08-10, 18:38
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Pai nu ti-am zis mah vere ca n-am anvelope, dar tu: Batman! Batman! 
|
Tu sa taci!!!!!
|
|
|
31-08-10, 18:40
|
|
Stage 3
|
Tg. Secuiesc in sus , Tg. Secuiesc in jos .. dar la Slatina se merge weekendu asta?  Numa' maine nu-i poimaine si se face sambata
|
|
|
31-08-10, 18:50
|
|
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [VW] [RENAULT] [4Rally]
|
Quote:
Originally Posted by bobiMOM
|
da timpul ala al tau de 13 si putzin in conditziile in care ai schimbat din a doua in a treia si ai franat ca itzi pleca de spate cum il comentezi?nu tzi se pare cam mic?sa fie din cauza ca acum faci parte dintr-un mare club?  .ma intreb oare daca iti continuai acceleratia scoteai 10 sec????
ma refeream la adi daca venea isi lua bataie de la citroen in conditziile alea in care el avea tractiune pe o roata 
apropo jakalul a prins uscat cu slikuri....timpul ala a fost inainte sa inceapa din nou ploaia
Last edited by T@zMania; 31-08-10 at 18:55.
|
|
|
31-08-10, 18:57
|
|
PARTICIPANT CURSE
 Stage 5
|
Quote:
Tu sa taci!!!!! 
|
Eu sa tac?
Ai uitat ce-ai facut la Satu Mare?
Gura!!!
|
|
|
31-08-10, 18:59
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by T@zMania
da timpul ala al tau de 13 si putzin in conditziile in care ai schimbat din a doua in a treia si ai franat ca itzi pleca de spate cum il comentezi?nu tzi se pare cam mic?sa fie din cauza ca acum faci parte dintr-un mare club? 
|
Incearca sa vezi o filmare....nu am franat, am tzinut-o constant pana la 400m! Avand in vedere ca mashina competitoare (un Fiat Coupe 2000 turbo) era inca mult in spate la 400m, cred ca potzi trage singur concluziile! 12.3 a fost best al meu intr-o cursa cronometrata profi in care nu mi-a mers mashina klumea! Diferentza de 1,4 sec inseamna in calculele noastre de raceri aproximativ lungimea unui tir! Deci recalculeaza tu in conditziile astea si vezi care o sa fie rezultatul corect!
Si ca sa-tzi raspund si la intrebare....Da fac parte dintr-un mare club care nu alearga disperat dupa cupe sau afirmare prin metode neortodoxe...are deja vitrina plina!!!!!! Deci afirmatziile tale, in afara de faptul ca sunt foarte urate, nu au nici un fundament realist!
|
|
|
31-08-10, 19:02
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Eu sa tac?
Ai uitat ce-ai facut la Satu Mare?
Gura!!! 
|
Da ai dreptate....sau la Tg secuiesc anul trecut, tulcea anul trecut si asta, alexeni si nu-mi mai aduc aminte cate nopti pe autostrada! Corect si tu aici.....
In total 2 ani....Fortza!!! Nu 400km vere! Arzate-ar gazu de Rosal!
|
|
|
31-08-10, 19:02
|
|
PARTICIPANT CURSE
 Stage 5
|
Iii mah ca s-a umflat taratza in racerii astia mah!
Se incing spiritele?
|
|
|
31-08-10, 19:08
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Incearca sa vezi o filmare....nu am franat, am tzinut-o constant pana la 400m! Avand in vedere ca mashina competitoare (un Fiat Coupe 2000 turbo) era inca mult in spate la 400m, cred ca potzi trage singur concluziile! 12.3 a fost best al meu intr-o cursa cronometrata profi in care nu mi-a mers mashina klumea! Diferentza de 1,4 sec inseamna in calculele noastre de raceri aproximativ lungimea unui tir! Deci recalculeaza tu in conditziile astea si vezi care o sa fie rezultatul corect!
Si ca sa-tzi raspund si la intrebare....Da fac parte dintr-un mare club care nu alearga disperat dupa cupe sau afirmare prin metode neortodoxe...are deja vitrina plina!!!!!! Deci afirmatziile tale, in afara de faptul ca sunt foarte urate, nu au nici un fundament realist!
|
deci chiar nu am spus-o cu rautate,dar si eu si laurentziu si cei de fata care eram in grupul ala am vazut cum ai piscat frana si ai lasat-o pe urma.aveai un avans frumos fata de celalalt,dar in conditziile in care tu nu ai mai accelerat mi se pare un timp mult prea bun.
chestia cu clubul era spusa in gluma...pacat ca tu arunci cu rahat in noi acum  .
are rost sa te intreb ce metode neortodoxe am folosit noi ca si club ca sa ne remarcam si sa castigam cupe?
|
|
|
31-08-10, 19:15
|
|
PARTICIPANT CURSE
 Stage 5
|
Quote:
Da ai dreptate....sau la Tg secuiesc anul trecut, tulcea anul trecut si asta, alexeni si nu-mi mai aduc aminte cate nopti pe autostrada! Corect si tu aici.....
In total 2 ani....Fortza!!! Nu 400km vere! Arzate-ar gazu de Rosal! 
|
Ai dreptate Bobby!
Imi cer scuze in fatza tuturor ca nu am avut bani sa-mi cumpar anvelope de ploaie si m-am dat cu cele marca "Marcel Pavel".
Imi cer scuze ca a plouat si ca neavand anvelope pentru asemenea vreme PE CARE NU TREBUIA SA SE TINA NICIO CURSA, v-am facut de rusine!
|
|
|
31-08-10, 19:17
|
|
 Stage 5
|
Re: RED ZONE Motorsport PLOIESTI
Quote:
Un club simplu fara prea mult TAM-TAM care sa fie reprezentat de mashini care au ce sa arate din Ploiesti!
|
cam asta era ce iti doreai tu.....[ca si noi de altfel].acum ne jignesti aiurea.
daca se poate as dori un raspuns la intrebare de mai sus,legata de niste metode catolice
|
|
|
|
|