Quote:
Originally Posted by Skma
eu doar am intrebat !Dar vad ca iar va agitati!
Si multi din cei enumerati acolo nici macar nu mai au stickere pe masina tocmai de asta am intrebat...
|
Sunteti incetzi rau la minte ba frate...
- m-am agitat sa fac ceva pentru Ploiesti cu Droopy si ni s-au inchis niste porti de primarie in nas;
- am renuntat la No Speed Limit ca sa fac ceva pentru Ploiesti fiindca toata lumea se credea prea putin bagata in seama din cauza bucurestenilor care sunt mereu privilegiati si vroiau sa fim ai nostri sub un nume;
- cand ati vazut ca se incearca ceva ati inceput sa veniti cu niste pretentii de mari piloti cu niste masini extreme care au nevoie de sponsorizari;
- cand e vorba de stors de undeva niste bani sunteti dreptzi, numai e vorba de Ploiesti, de noi totzi sub un nume si de alte chestii...
- am mai zis si va repet: cine vrea sa fie in RED ZONE PLOIESTI va primi un parasolar si daca se cere vom face si legitimatii.
- n-am bagat mana in buzunar nimanui, dar atata timp cat se vine cu niste pretentii dar n-avem nici macar o masina de expozitie eu zic ca ar trebui sa ne mai vedem si lungul nasului;
-a venit GMS-ul ca vrea sa faca o emisiune si sa prezentam cateva masini, sau macar una..., in afara de Bobby MOM sau Kostas mai stitzi o masina care ar trebui prezentata acolo? Nu. Dar vrem sponsori.
Tuning-ul se face pe banii din buzunar nu pe banii altora fiindca dragracing-ul in Romania este un sport care se joaca din cand in cand legal si nu se arunca nimeni sa dea bani aiurea. Sponsorul nu da bani sa-ti colanteze tie o masina pe care s-o etalezi tu pe camp la Cupa Cocean unde s-o vada 15 jandarmi si 1000 de tzarani dupa marginea shantzului.
- din partea mea puteti sa scrieti ce vreti pe masinile voastre si sa alergati dupa sponsorizari; eu raman la idea ca putini merita un club la Ploiesti si cine este de acord e binevenit la noi, dar sa aiba si cu ce.
Bafta la toata lumea!