Re: Sistemul tau de sunet de pe masina - pareri - discutii
ultima data cand m`am intalnit cu vlad...avea 2 dif`uri de 15'' ...restul configuratiei ...cred k vei astepta sa iti zica el pe forum sau sa vezi sambata daca va fi prezent la intalnire!!!
antidot...u la ce categorie te incadrezi la SPL....si in mare ...ce ai pe masina??
pai dak o sa sa fie jurizarea drastica ma incadrez la mini 3000 unde nu am nicio sansa, eu sparm totusi mini 2000 .. momentan am un nuclear de la gz 2800 x si un alpine type r de 12 care urmeaza sa fie schimbat dupa 4td cu ceva mai "potent" cum zic baietii
Quote:
Originally Posted by kraven_4_all
ultima data cand m`am intalnit cu vlad...avea 2 dif`uri de 15'' ...restul configuratiei ...cred k vei astepta sa iti zica el pe forum sau sa vezi sambata daca va fi prezent la intalnire!!!
antidot...u la ce categorie te incadrezi la SPL....si in mare ...ce ai pe masina??
uita tot ce avea pe masina . acum e mult mai penal + ca era difuzoru si statia in "rodaj" cand a venit ultima oara la sala si nu puteai sa stai langa masina la 5 metri ca nu te intelegeai cu nimeni. abia astept sambata
Quote:
Originally Posted by Bengy_BLS
uita tot ce avea pe masina . acum e mult mai penal + ca era difuzoru si statia in "rodaj" cand a venit ultima oara la sala si nu puteai sa stai langa masina la 5 metri ca nu te intelegeai cu nimeni. abia astept sambata
m`am intalnit cu el aseara!! e prea mult!! ..pentru competitie da...dar sa asculti asa prin orash .....mai mult sa sperii lumea