Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Masini de serie

Reply

Thread Tools
Old 03-12-08, 17:08   #1
boy_wonder

Stage 5

boy_wonder's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]
[REDACTOR 4TUNING]
[4TuningRO]
Default Honda Insight Hybrid isi va face debutul mondial la Salonul Auto de la Detroit

Honda a dat astazi publicitatii prima imagine cu modelul Insight, versiunea de productie a modelului american, care va avea debutul mondial in ianuarie 2009, la Salonul Auto de la Detroit.

Aceasta prima imagine a celui mai recent model hibrid Honda arata modul in care Insight Concept, pentru prima data prezentat la Salonul Auto de la Paris, in octombrie 2008, este transformat intr-un model cu un aspect aerodinamic si foarte atletic. Noul model Insight, este un model in cinci usi, cu cinci locuri si este dotat cu o versiune mai usoara si mai compacta a sistemului hibrid IMA. Acesta va fi pus in vanzare incepand cu primavara anului 2009.

Pentru modelul Insight sunt asteptate vanzari globale anual de pana la 200.000 de unitati; acest model utilizeaza o noua tehnologie care se axeaza pe reducerea consumului de combustibil denumita "Ecological Drive Assist System". Noul sistem furnizeaza conducatorului auto informatii in timp real despre performantele obtinute, pentru a-l ajuta sa reduca consumul de combustibil si emisiile de dioxid de carbon.

Honda este un lider in dezvoltarea de produse mai putin poluante si cu un consum de combustibil redus: primul producator auto care a introdus pe piata un autovehicul cu emisii reduse; prima masina cu motor hibrid pe benzina si electric, a fost introdusa tot de Honda pe piata din Europa si America de Nord; cu modelul FCX , Honda devine primul producator care are un model ce foloseste sistemul fuel cell. Īn 2007, compania Honda a fost numita pentru a patra oara "cel mai verde producator auto" de catre Uniunea Oamenilor de Stiinta.

Sursa:
Honda
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	7711_Honda_Insight_hybrid.jpg
Views:	265
Size:	346.9 KB
ID:	717785  
Old 03-12-08, 17:15   #2
The_Mask

Stage 5

The_Mask's Avatar

Default Re: Honda Insight Hybrid isi va face debutul mondial la Salonul Auto de la Detroit

La fel de urata ca si Toyota Pryus. Astia chiar nu pot face masini hibride frumoase? Sunt curios cand vom ajunge sa cumparam astfel de masini in Romania.
The_Mask is offline   Reply With Quote
Old 03-12-08, 18:07   #3
Cozmescu-Alin
REDACTOR 4TUNING

Stage 5

Cozmescu-Alin's Avatar

Member of:
[Moderators]
[REDACTOR 4TUNING]
[4Rally]
Default Re: Honda Insight Hybrid isi va face debutul mondial la Salonul Auto de la Detroit

Respect pentru ca se gadesc si la viitoru planetei si contruiesc masini hibride,dar la parte de design e LooooooooW.Tot la fel de bine ne putem urca in caruta lu bunicu.Pentru ca nici aia nu polueaza.
Cozmescu-Alin is offline   Reply With Quote
Old 03-12-08, 18:22   #4
JohnnyX

Stage 5

JohnnyX's Avatar

Member of:
[KIA]

Eu cred ca forma asta execrabila e un semn ca pe strada trece o masina hibrida...
JohnnyX is offline   Reply With Quote
Old 03-12-08, 18:40   #5
Marius_mym89

Stage 5

Member of:
[VW]

oare e o conditie a celor de la honda ca toate masinile hibride sa fie urate??
Marius_mym89 is offline   Reply With Quote
Old 03-12-08, 20:31   #6
VWluci

Stage 5

VWluci's Avatar

Member of:
[Echipa de sprijin]
[4Rally]
[VW]

Tot respectul pentru HONDA..cred ca au cele mai bune hibride.
VWluci is offline   Reply With Quote
Old 04-12-08, 08:54   #7
dem_fuzl
Banned

Stage 3

la partea din fatza arata ca orice alta masina ... mie imi place ... dar pana stalpul C .... spatele ala e urat rau ... poate si usile sunt taiate in lateral cam urat ....

apropo, de fapt, spate din ala (ca conceptie) se gaseste si pe CRX, si nu cred ca mai comenteaza nimeni nimic fatza de modelul ala ... cred ca stopurile de fapt sunt buba bubelor pe masina asta

cu toate ca, pe concept, mie chiar imi place spatele, cu stopurile alea ...
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	insight.jpg
Views:	145
Size:	488.7 KB
ID:	718293  
dem_fuzl is offline   Reply With Quote
Old 04-12-08, 10:23   #8
getedoi

Stage 5

getedoi's Avatar

Quote:
Originally Posted by Emin3m View Post
Respect pentru ca se gadesc si la viitoru planetei si contruiesc masini hibride,dar la parte de design e LooooooooW.Tot la fel de bine ne putem urca in caruta lu bunicu.Pentru ca nici aia nu polueaza.
tehnic vorbind (cel putin conform studiilor facute de americani pe vacile englezesti), gazele calului sunt foarte periculoase pt stratul de ozon. eu zic ca ar trebui impuse taxe de poluare si pe carute.

Quote:
Originally Posted by Marius_mym89 View Post
oare e o conditie a celor de la honda ca toate masinile lor sa fie urate??
there. corectat.

Quote:
Originally Posted by VWluci View Post
Tot respectul pentru HONDA..cred ca au cele mai bune hibride.
de ce pluralul? au un singur hibrid in oferta, si nu-i cine stie ce.

una peste alta, nu cred ca va prinde la noi prea usor. nu suntem un neam de fani hibride, mai bine dizal si gpl. dar cine stie...s-ar putea sa mearga.

http://purauto.wordpress.com
http://getedoi.deviantart.com
http://kalumpu.myminicity.com
getedoi is offline   Reply With Quote
Old 04-12-08, 13:44   #9
robertnrm

Stage 2

Cool Re: Honda Insight Hybrid isi va face debutul mondial la Salonul Auto de la Detroit

Zci ca e o camila cocosata rau, ft urata
robertnrm is offline   Reply With Quote
Old 04-12-08, 13:45   #10
BRAVO

Stage 5

BRAVO's Avatar

Member of:
[Fiat]

am vazut proiecte si mai urate decat cel prezentat,cred k aici tehnologia primeaza nu designul,iar daca esti "o vedeta de pe plaiurile mioritice"si vrei sa dai din ce in ce mai bine la public,iti iei o astfel de masina,vorba aia imaginea conteaza......stim k au mai fost cazuri la noi,vezi cazul Raduleasca........
Old 04-12-08, 16:01   #11
B-84-zwt

Stage 3

De la concept ,pana la ce au scos pe piata...cred ca sa impiedicat designeru pe drum.
B-84-zwt is offline   Reply With Quote
Old 05-12-08, 11:19   #12
razzwan
Opel Driver

Stage 5

razzwan's Avatar

Member of:
[Opel]

cu toate ca imi plac modelele de la honda asta e chiar "buuuuuuuuuu" "uuuuuuuu" jos cu ala care l-a scos
razzwan is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -